• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmem canim aynen oyle hafif hafif devamli
gecen aylardan birinde daha olmustu boyle birsye hamileyim demistim ama degildim

bakalim bu neden:34:

başka bir sorunun yoksa enfeksiyon belirtisi olmayabilir cnm su az içiyorsanda olabilir idrarındeki değişiklik...

canım 1 yıl önce idrarımda bakteri çıkmıstı baya :5: 3-4 ay ilaç kullandım en son kalmamıştı aama bu enfeksiyon belirtisi mi diye düşünmeden geçemiyorum :18:

bende 2 ay once oldu, tam aradaydi ve kirmizimsi tam buyumeyen patlamasi mumkun olmayan birseydi
hemen annemi aradim o da telaslandirdi sigil mi dikkatli bak falan diye, sigil falan olunca cinsel yolla bulasan hastalik oluyor tehlikeli oluyor
ama sivilce cok onemli birsey degil cikabilir normaldir, gecmesi de bir haftayi falan buldu ama zaten vajina dudagiyla ayni renkte oldugundan belli omuyordu sadece elleyince korkunc aciyordu. bende sorun olmadi canim:34:

Evet canım bende okudum şimdi internette genital sigil diye bişey varmış o virüsmüş ve dediğin gibi cinsel yolla bulaşıyormuş ve pek de hoş değilmiş yani kolayca iyileşmiyormuş o canımı sıktı benimki de sivilcedir diye düşünüyorum dediğin gibi sadece elleyince anlaşılan bişey oramı her banyoda yıkıyorum nasılsa artık bebek çalışması yok diye o mu bozdu düzenimi bilemedim :26:

selam ateşli hatunlar nasılsınızz :34:

karanfilimm canım benim ateşin gayet güzeş gidiyor
lütfen canını sıkma kıyamam ben sana dualarım sizlerle
Rabbim herkesin yuvasını evlatlarıyla şenlendirsin inşallah

Evet canım bende okudum şimdi internette genital sigil diye bişey varmış o virüsmüş ve dediğin gibi cinsel yolla bulaşıyormuş ve pek de hoş değilmiş yani kolayca iyileşmiyormuş o canımı sıktı benimki de sivilcedir diye düşünüyorum dediğin gibi sadece elleyince anlaşılan bişey oramı her banyoda yıkıyorum nasılsa artık bebek çalışması yok diye o mu bozdu düzenimi bilemedim :26:

takilma bence gecer kendi onemli birsey degildir

hosgeldin canim
masallah kara kizin buyumus baya :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah nazarlardan korusun
aminnnnnn bizlerin de yuzu gulsun umarimm

geçen ay bendede olmuştu canım avülosyon bittikten sonra yumurtalama ağrısı gibi 4 gün fean sürdü akıntımda oldu ama sende yokmuş inşallah güzel şeylerin habercisi bir ağrıdır cnm...

karanfilcim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında Allah sana hayırlı ve sağlıkklı bir bebiş nasip eder inşallah iletinde yazdığın tüm dualara amin amin amin diyorum cnm

mimoza hayırlı olsun bebeğin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşllah...

kızlar bu net beni öldürecek arada bir yavaş yavaş giriyorum ne zor ya, iş yap elişi yap tv seyret ama genede zaman geçmiyor netin yeri bi başkaymışşş...
Amin inşallah teşekkürler canım:16:
dogum gunun kutlu olsun canim:46:
dileginin gerceklesecegi yeni bir yas diliyorum kucagin bebisinle dolsun bir dahaki sene dogum gununde:emir_bebek:
nice yillara
sağolasın canım inşallah. tek kendim değil hepimiz beraber inşallah..
canım nice mutlu sağlıklı yıllara inşalah
yeni yaşın sana gönlündeki muradını evladını getirir inşallah
ben buna cani gönülden inanıyorum bu yıl senin yılın olucak
sağolasın canım benim.. burda benim en büyük destekçim ve hocam oldun.. inşallah bizim sıpalar da gelcek bigün. gelsinler sorcam onlara bi anne bu kadar bekletilir mi:20:
Tabi şaka bi yana Rabbimiz dua etmemizi istememizi isiyor sanırım
aminn
içimi bir tuhaf ettin canım ya
rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek
İnşallah canım işte biraz duygulandım sanki bugün ama geçti eski aduygusal karanfilce aranızda:27: ama duam geçerli tabi:34:
canım inşalllahhhhh tablon yükselerek devaam eder

ne güzel dua Allah ım inşallah gönlüne göre versin canım
doğum gününde kutlu olsun eşinle mutluluklar

daha erken canım bence acele etme
bak bana nerdeyse dün kana bile gitcektim
ben gitmeden onlar bana geldi :)kırmızılar yani
sağol canım teşekkür ederim.. bu arada senin kırmızılar geldi mi çok üzüldüm:50: benim luteal fazım size göre baya uzun sürüyo:31: 15 gün.
canım doğum günün kutlu olsun.Allah sana annenin seni doğurduğu yaşta annelik duygusunu tattırsın.en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah.. cümlemize inşallah..
ben de koyayım tablomu bugün..yukardaki yazıların arasında kaybolmuş..ayrı yayınlaym dedim...ateşim yükseldi bugün ama siz ne dersiniz...
önceki tablolarımla da kıyaslarsaız sevinirm canlar...:26:

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aslında 3 tane tablom var ama siz sadece 2 tanesini görebiliyosunuz..diğerini de görmenizi nasıl sağlarım....
AMİİİİİİNNNN canım AMİİİNNNNN ....doğum günün kutlu olsun karafilcim...önümüzdeki haftada benim doğum günün 26 ocak...benim de bu ay adetim 23-26 gibi...umarım sana da bana da bi sürpriz yaparlar...
3 ünü de görmemiz için aralı üyesi olman gerek canım.
tebrik için çok teşekkür ederim. Allahım bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar versin..

bu arada tablon beni çok ümitlendirdi sanki yerleşme olmuş gibi. ama test yapmak istersen biraz bekle. daha yeni yerleşmişse çıkmayabilir. ve tabi yarın inşallah ateşin daha da yükselmiş olur.

bu arada ben ikizleri çok özledim nerde bu kızz:47:

sağol canımm..Hayırlısı Allahtan.. benim için bunca insanın dua ettiğini bilmek bile beni sevindiriyor...:16:

bu arada eşim bana çay demliyor.. doğum günü çocuğuyum yaa:37:

bugün benim doğum günüm gerçekten de annemin beni doğurduğu yaştayım...

daha önce hiç bir doğum günümde kendimi bu kadar yalnız eksik hissetmemiştim. bebeğimin eksikliği öyle belli ki..
Allahım senden daha önce istediklerimi nasıl ısrarla istemişsem bebeğimi de ısrarla istiyorum..
kardeşim kaza yaptığında inşallah ölmemiştir diye nasıl dua etmişsem,
öss ve kpss yi kazanmayı istemekten çok daha fazla,
hayırlı bi eş isteğiminden de daha fazla,
senden bebeğimi istiyorum Allahım. annelik duygusunu bana da nasip et!
beni de sevindir Allahım.
Evimize neşe huzur mutluluk getir ufak bi çocuk sesiyle..
Amin...

canım doğum günün kutlu olsun:46::46::46: son yalnız doğum günün olur inş. bebeksiz yani canım çok iyi anlıyorum Allahım daha fazla bekletmesin bizi amiiiiiiinnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım doğum günün kutlu olsun:46::46::46: son yalnız doğum günün olur inş. bebeksiz yani canım çok iyi anlıyorum Allahım daha fazla bekletmesin bizi amiiiiiiinnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım amin inşallah. cümlemizi ama elimizde bebeklerimizle...:emir_bebek:

Aaaa:53: ff bile happy birthday demiş kk doğum günümü kutlamamış kırıldım ama:52:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
20 ocak : 35.9

kızlar ateşim düştü:(şimdi ne oldu yumurtalamadan sonra yükselmesi gerekmiyormuydu...:18: ne dersiniz hanimlar... [/QUOTE]

bugün benim doğum günüm gerçekten de annemin beni doğurduğu yaştayım...

daha önce hiç bir doğum günümde kendimi bu kadar yalnız eksik hissetmemiştim. bebeğimin eksikliği öyle belli ki..
Allahım senden daha önce istediklerimi nasıl ısrarla istemişsem bebeğimi de ısrarla istiyorum..
kardeşim kaza yaptığında inşallah ölmemiştir diye nasıl dua etmişsem,
öss ve kpss yi kazanmayı istemekten çok daha fazla,
hayırlı bi eş isteğiminden de daha fazla,
senden bebeğimi istiyorum Allahım. annelik duygusunu bana da nasip et!
beni de sevindir Allahım.
Evimize neşe huzur mutluluk getir ufak bi çocuk sesiyle..
Amin...

canım dogum gunun de kutlu olsun
ınsallah hayırlısı ıle bı dahakı dogum gununu bebegın kucagında kutlarsın

ronyam :34: naber
ben ayak ustu geldım kacıyorum yıne
uzun uzun muhabbbet edelım ınsallah bı gun ya
sen hep aksam takıyon pek gunduz goremıyorum senı artık

canım lorkemm özlüyorum seni çok
bugünlerde işyerinde açamıyorum zaten performansım yerlerde sürünüyor
sağolsun arkadaşlar idare ediyor ancak uff diye diye oturuyorm
canım lorkemm seni çok seviyorumm :38:

Back