• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar az once test yaptim 2.cizgi cok silik ama cikti
ya inanmiyorum aglamaktan kendimi zor tutuyorum
bu cizginin yerini 19 aydir bekliyordum
belki bitek ben goruyom
hamile deyilsem cikmazdi oylemi
su an hissetdiklerimi butun bekleyenlere yasatsin Rabbim
1-2 gun gecsin yine boyle olursa gitcem doktora

hayırlı olsun canım bebişin inşllah değerlerinde güzel çıkar Allah çift çizgiyi görmeyi bizede nasip eder inşllah hiç görmedim bende istiyorum...:9:

every cnm ateşin ne güzel istikrarlı yükseliyor dvm eder inşllah...:21:

çiğdem_55 türk kahvesi spermlere iyi mi geliyor cnm bizde her akşam içeriz bilmeden iyi bir şey yapıyormuşum ozaman...:9:

karanfilcim yeni döngün bebek getirir inşllah cnm...:29:

Son düzenleme:
tesekkur ederim umarim yukseklerde devam eder hepimizin atesi:34:
evet turk kahvesi erkek icin cok iyi:34: iliskiden 2 saat once icilirse spermleri hizlandiriyor
ahhh keske benim kocam da oyle olsa
zorla icirmeye calistim bu ay yok:1:

kizlarrrrrrrrrrr
bu elle gebelik testini ne zamandan sonra yapsak dogru olur:17:
hani adete kac gun varken :34:

canım valla adete 2 gün kala ble de var..ama genellikle adet gününde ya da geçerse daha iyi anlaşılıyomuş...ama sanırım kişiden kişiye değişiyor.. en azında adetliyken değişiyor..çünkü adetliyken rahim aşaıda olur derler benim ki tam tersi yukardaydı...ama hamilelikte aynıdır diye düşünüyorum... bir boşluk hissi ve rahmi şişmiş balon gibi hissediyolarmuş...

canım valla adete 2 gün kala ble de var..ama genellikle adet gününde ya da geçerse daha iyi anlaşılıyomuş...ama sanırım kişiden kişiye değişiyor.. en azında adetliyken değişiyor..çünkü adetliyken rahim aşaıda olur derler benim ki tam tersi yukardaydı...ama hamilelikte aynıdır diye düşünüyorum... bir boşluk hissi ve rahmi şişmiş balon gibi hissediyolarmuş...

ben dpo7de baktim ama daha cok erkenmis o zaman
simdilik bosluk hissi var ama erken sanirim rahim daha sonra asagiya inecektir oyleyse :34:

amannn ya da dur ben bunu unutayim simdi atesim zaten gosteriyor kendini son 3 gunde
heyecanli gunler basladi ya yine cildirmalarim basladi:)
tesekkurler canim bilgi icin;)

Son düzenleme:
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2

kızlar şimdi 21 ocaktamı çatlamış oluyorum...

internet sorunum hala dvm ediyor onun için çok aktif değilim hanımlar...

Son düzenleme:
kutsev hamileymişsin çok sevindim.. o kadar batdaşın içinde bir tane hamişimiz çıktı çok şükür:16:

karanfilim canım benim az evvel tablona baktım
beklenen son olmuş malesef lekelenmen gelmiş
ama nolur üzme kendini bak buna yürekten inanıyorum
burdan bana yazacaskın ben hamileyim diye
sadece biraz daha sabret ve herşeye rağmen şükret
şükretki adet oluyorsun sağlıklısın inşallah Rabbimin nasipte gördüğü
zamanda gelecek bebişin
tüm dualarım seninle Rabbim bu ay sana inşallah bebeğini göndersin

karanfilim canım benim az evvel tablona baktım
beklenen son olmuş malesef lekelenmen gelmiş
ama nolur üzme kendini bak buna yürekten inanıyorum
burdan bana yazacaskın ben hamileyim diye
sadece biraz daha sabret ve herşeye rağmen şükret
şükretki adet oluyorsun sağlıklısın inşallah Rabbimin nasipte gördüğü
zamanda gelecek bebişin
tüm dualarım seninle Rabbim bu ay sana inşallah bebeğini göndersin

sağolasın canım benim.. Allah razı olsun ..
inşallah bizimki de zamanını bekliyor bir gün gelcek inşallah
ve sana güzel haberi vericem inşallah..
evet herşeye rağmen sağlığımız yerinde..
Rabbim onun eksikliğini vermesin.
Duaların için çok sağol canım benim:16:
beni öyle mutlu ediyorsun ki:17:
Seni çok seviyorum Ronyam:38:

sağolasın canım benim.. Allah razı olsun ..
inşallah bizimki de zamanını bekliyor bir gün gelcek inşallah
ve sana güzel haberi vericem inşallah..
evet herşeye rağmen sağlığımız yerinde..
Rabbim onun eksikliğini vermesin.
Duaların için çok sağol canım benim:16:
beni öyle mutlu ediyorsun ki:17:
Seni çok seviyorum Ronyam:38:

bende seni çok seviyorum canım benim :103:
canım şeker leblebiylede özelden yazışırdık
bana hamile olursam sana hemen özelden yazıp haberdar edicem demişti
onun güzel haberini almak nasip oldu darısı tez zamanda sana olsun inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun herşeyden önce. bende bişey sorabilirmiyim:17: ben yumurtlama gününü 19. gün zannediyordum bugün testte daha koyu çıkınca bugün olduğunu anladım ve bugünde dahil son 4 gündür çalışma yapıyoruz yumurtalama bugün olduğu için 3 gün daha çalışma var :17: tutturma şansım var mı sence offf offf düşünmek istemiyorum yine düşünüyorum
tesekkurler canim bende de 3 gun ovulyasyon testi pozitif oldu 1. ve 2.gun ayni renkde 3.gunse 2.cizgi daha koyu oldu yumurtlamamda ondan sonraki gun olmus yani zor olsada calismanizi yapin bence sonuc iyi olurda ne iyi ki yapmisiz dersin insallah

onceki gunler full:17:
yumurtlama gunu ve ertesi gun yok :1: gec catladim bir de bu ay her zamankinden
bakalim ayrinki atesi merakla bekliyorum yine 36.5 lerde cikarsa sevinicem baya
dualarim seninle canim ben de sonucu merakla beklicem

hayırlı olsun canım bebişin inşllah değerlerinde güzel çıkar Allah çift çizgiyi görmeyi bizede nasip eder inşllah hiç görmedim bende istiyorum...:9:

every cnm ateşin ne güzel istikrarlı yükseliyor dvm eder inşllah...:21:

çiğdem_55 türk kahvesi spermlere iyi mi geliyor cnm bizde her akşam içeriz bilmeden iyi bir şey yapıyormuşum ozaman...:9:

karanfilcim yeni döngün bebek getirir inşllah cnm...:29:
Allah o duyguyu tum isteyenlere yasatsin sagolasin

kutsev hamileymişsin çok sevindim.. o kadar batdaşın içinde bir tane hamişimiz çıktı çok şükür:16:
karanfilim bu siteye ilk girdigimde bana cok yardimci oldun bu yuzden sana duam insallah buay Allah bebisini sana gonderir dogum gunu msj.ni okudugumda o kadar icden aglamisdim ve inanki sana o kadar dualar etmisdim ki yalnizligina son versin diye Rabbim insallah dualarimiz kabul olur

merhaba kızlar ben bugün adet oldum aynen tahmin ettiğim gibi. luteal fazım ilk yumurtaya göre gerçekleşti. annemler geldiği için giremedim.. benim de ya yola çıkarım ya da yoldan misafirim geldiğinde hastalanırım hep böyle olur.. belki ömrümdeki adetlerimin %60 ı böyle olmuştur düşünün.

şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. serophene nin devamını bu ay içecek miyim. doktoru aramaya da korkuyorum. çünkü sanırım ben artık o hapı kullanmak istemiyorum. hem kabız yapıyor. hem de zaten yumurtlamam düzgün. hiç bişey yapasım gelmiyor düzenli beslenmekten başka. bir de eşimde yoğunlaşmak istiyorum. keçiboynuzu kürümüz bitti ne yapacağımı bilemiyorum..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

karanfıl canım regl olmussun hakkında hayırlısı olsun ya ınsallah bencede hıc bı takıbe falan gerek kalmadan yakında gelecek melegın ...
dedıgın gıbı senın yumurtlama sorunun yoktu bencede
ılaclar mutlaka bı yan etkı bırakıp gıdıyolar
sen yıne de doktora gıt ne olur ne olmaz
cunku arkadan gelen sonradan buyuyen yumurtlaar bazen catlamaya bılıyo ıcın rahatlasın en azından

ne biliyim canım hormon değerlerim de çok güzeldi. doktor en sonki kontrolde rahim boyunu rezerve filan da baktı herşeyi o kadar beğendi ki ne yapacağımı şaşırdım. benim tek problem iltihap sanırsam tüplerimin biri de o yüzden kapanmış ki filmle birlikte açıldı. ama son zamanlarda iltihap da yok. civan perçemi kürü mü uygulasam acaba. sen o dediğin çayları arada mı içiyorsun yoksa kürünü mü kullanıyorsun canım

benim eşim çok ılık suyla banyo olur ama ben çok sıcağı severim bi zararı oluyor mudur acaba:26:

İltihap için yine ronyanın yaptığı maydonoz süt buharını deneyebilirsin ronya yaptığı ay hamile kaldı yine buradan bir arkadaş daha yaptığı ay hamile kaldı Sebep olacaktır belki bi dene istersen Ama çok dikkatli olmalısın yaparken
Hormon değerlerin iyiyse çok öyle çay falan içme arada adaçayı (o da ovulasyona kadar) arada da civanperçemi veya testere dişli aslanpençesi olabilir :) Birde kesinlikle zararı olmadığını düşündüğüm birşey sakızı tarçına batırıp çiğne Rahime çok yi geldiğini duymuştum ve bende şu an yapıyorum :)
Sıcak banyo düşük tehlikesi olana önerilmiyor onun dışında duymadım bir sakıncası olduğunu Aksine insanı gevşettiği için akıntıyı falan artırır ve içini temizler gibi geliyor :)

3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar az once test yaptim 2.cizgi cok silik ama cikti
ya inanmiyorum aglamaktan kendimi zor tutuyorum
bu cizginin yerini 19 aydir bekliyordum
belki bitek ben goruyom
hamile deyilsem cikmazdi oylemi
su an hissetdiklerimi butun bekleyenlere yasatsin Rabbim
1-2 gun gecsin yine boyle olursa gitcem doktora

Hadi gözünaydın :nazar: Hiç bekleme ve kan testini yaptırıp bu güzel yolculuğa başla :) Allahım hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)

arkadaslar benim SAT: 9 OCAK 2012 ben 29 günde bir 7 gün adet oluorum.Hep cok düzenlidir fakat son 4 aydır bebek istiorum ve bu 4 aydır hep düzensiz oldu.bu ay durumum böle akıntı oldugu zaman ilişki yapamadık maalesef.normalde 15. gün yumurtlamam oluodu ama 4 aydır sanki hiç oldugunu hissetmedim bu ay da ilk defa böle yumurta akı kıvamkındaki akıntıyı gördüm.durum nasıl gidio bana bi akıl verin nolur.

1.GÜN: -
2.GÜN: 36.4
3.GÜN: 36.5
4.GÜN 36.8
5.GÜN 36.5
6.GÜN 36.8
7.GÜN 36.6
8.GÜN --
9.GÜN 36.4 (ilişki oldu)
10.GÜN 36.4 (ilişki oldu)
11.GÜN 36.4
12.GÜN 36.4(akıntım tam yumurta akı kıvamında geldi)
13.GÜN 36.6(aynı devam etti)
14.GÜN 36.4(azaldı) (ilişki oldu)
15.GÜN 36.6(bugun görmedim)

Henüz ovulasyon olmamış gibi görünüyor Galiba stres yapıyorsun ki son 4 aydır biraz uzama oluştu Sakın takma kafana tutacağı varsa da tutmaz Hayırlısı olsun inşallah

Back
X