• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İltihap için yine ronyanın yaptığı maydonoz süt buharını deneyebilirsin ronya yaptığı ay hamile kaldı yine buradan bir arkadaş daha yaptığı ay hamile kaldı Sebep olacaktır belki bi dene istersen Ama çok dikkatli olmalısın yaparken
Hormon değerlerin iyiyse çok öyle çay falan içme arada adaçayı (o da ovulasyona kadar) arada da civanperçemi veya testere dişli aslanpençesi olabilir :) Birde kesinlikle zararı olmadığını düşündüğüm birşey sakızı tarçına batırıp çiğne Rahime çok yi geldiğini duymuştum ve bende şu an yapıyorum :)
Sıcak banyo düşük tehlikesi olana önerilmiyor onun dışında duymadım bir sakıncası olduğunu Aksine insanı gevşettiği için akıntıyı falan artırır ve içini temizler gibi geliyor :)

ben de okumustum bunu
eskilerde sakiza balli tarcin koyarlarmis ve cignerlermis duzenli olarak
dogurganligi arttirirmis
ve de erkeklere yatmadan once her aksam bir cat kasigi bal verirlermis o da spermin iyi seviyede olmasini saglarmis

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2

kızlar şimdi 21 ocaktamı çatlamış oluyorum...

internet sorunum hala dvm ediyor onun için çok aktif değilim hanımlar...

21 Ocak görünüyor ama senin niye böyle lekelenmelerin oluyor Görüştün mü hiç doktorunla bu konuyu?

ben de okumustum bunu
eskilerde sakiza balli tarcin koyarlarmis ve cignerlermis duzenli olarak
dogurganligi arttirirmis
ve de erkeklere yatmadan once her aksam bir cat kasigi bal verirlermis o da spermin iyi seviyede olmasini saglarmis

Bal zaten her derde deva mümkün olduğunca sabah akşam yemek gerekir Ama işte onunda gerçeğini bulmak lazım :S Sakıza tarçın sanıyodum aydınlattın sağol balı bilmiyordum :)

aynennnn keske benimki de icse:))
zorla birkac kere icirmistim de bu ay iyice isyan etti icmiyor :1:

Bak sen şanslısın bir kaç kere içirmişsin Ben onuda beceremedim Burnunu sıkıp içiricem herifime sonunda :))))

o zaman anliyorsun sen cigdem
ben bir turlu anlamadim bu isi yorumlayamiyorum ama sanki bu ay farkli gibi
gerci daha bata cok var

Beklemeye geçtiğine göre hiç kendini bunaltmıyosun, strese sokmuyosun, sıcak duş yapmıyosun, bol bol su içiyosun ve dinleniyosun oldu mu :) Aklına geldiği zaman kovala :) Birde bol bol dua et Allahın izniyle olacak ve zaten hayırlıysa olsun :)

Canım tebrik ederim seni, çok sevindim
allah kucağına almayı nasip etsin inş
seni ve bebeğini nazarlardan korusun rabbim
:nazar:

kızlar günaydın dün ovulasyon günümdü ama çalışma azıcık fos çıktı :43: tam olmadı hatta oldumu olmadımı bilmiyorum. 4 gündür adamın peşinde olunca bişey diyemedim ama o moral bozukluğu ile sabah uyanamadım ateş ölçmeye uyandığımda 1 saat geçmişti yine de ölçtüm ama sağlıklı değildir tabi
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

kızlar günaydın dün ovulasyon günümdü ama çalışma azıcık fos çıktı :43: tam olmadı hatta oldumu olmadımı bilmiyorum. 4 gündür adamın peşinde olunca bişey diyemedim ama o moral bozukluğu ile sabah uyanamadım ateş ölçmeye uyandığımda 1 saat geçmişti yine de ölçtüm ama sağlıklı değildir tabi
bu arada bugün, tsh, lh, fsh ve prolaktin hormonlarım için kan verdim sabah

Beklemeye geçtiğine göre hiç kendini bunaltmıyosun, strese sokmuyosun, sıcak duş yapmıyosun, bol bol su içiyosun ve dinleniyosun oldu mu :) Aklına geldiği zaman kovala :) Birde bol bol dua et Allahın izniyle olacak ve zaten hayırlıysa olsun :)

bugun biraz gergin gun olacak ama neyseee
ruslarla toplu bir gezme simdiden gerginim etkilemesinler beni ve bebisimiiiiii :1: bebis garanti sanki:1:

tesekkurler yorumun icin yarinya yukselirse yerlesme dususu olabilir di mi
bakalim hic icime dogmuyor bu ay

umarim degelerin cok iyi cikar canim bize de haber ver

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

haber veririm canım ama şöyle bir durum oldu. ben il merkezinde değilim ilçedeyim kendi doktorum orada uzak diye gitmedim burda yaptırdım testi. burada da doktor bulamadım sekretere kafama göre yazdırdım istediğim tahlilleri. kendi doktoruma ulaşması da zor sonuçları burada yazsam yardımcı olursunuz değilmi. mesela LH progestron hormonuymuş bilmiyordum

haber veririm canım ama şöyle bir durum oldu. ben il merkezinde değilim ilçedeyim kendi doktorum orada uzak diye gitmedim burda yaptırdım testi. burada da doktor bulamadım sekretere kafama göre yazdırdım istediğim tahlilleri. kendi doktoruma ulaşması da zor sonuçları burada yazsam yardımcı olursunuz değilmi. mesela LH progestron hormonuymuş bilmiyordum

ben hic anlamiyorum degerlerden ama burda bilen arkadaslar cok mutlaka yaz
doktora gidene kadar sana yol gosterirler

sonucum çıkmış kızlar adetin 21. günü
fsh 8
lh 13.82
östrojen 74.08
prolaktin 14.06

Back
X