• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hatcecim teşekkür ederim ama ben 25 gün önce 2. kürtajımı da oldum :S Hayırlısı değilmiş demek ki Daha sağlıklısı için çalışmalara başlayacağım inşallah önümüzdeki ay :) Bu ay tahliller falan bi geçsinde :)

allah bundan sonrakii evlatlarına sağlık sıhat ve kucağına almayı hayırlısı ile nasip etsin canım

slm kızlar kendime ateş tablosu yapmak istiyorum bugun hastalandım nasıl yapacağım bilen yardımcı olabilirmi?

slm kızlar kendime ateş tablosu yapmak istiyorum bugun hastalandım nasıl yapacağım bilen yardımcı olabilirmi?

ff de yapılan tabloyu bilmiyorum cnm hergün 7,8 arası dil altından ölçüyorum adet günümden itibaren yazıyorum... burda paylaşıyorum sağolsun bilen arkadaşlar yorum yapıyorlar...

Son düzenleme:
aaa süper çok sevindim,tebrik ederim onları da,kar ın tablosu güzeldi ama hatırlıyorum,hadi bakalım kızlar inşallah 2012 ilk aylarında sizlere de nasip olsun..[/QU
hepinize teşekkür edrim kızlar en son kan tahlili yaptırdım 1066 çıktı bhcg 3 haftalık dedi danışmadaki kız haftaya doktora gidicez inşallah sağlıkla devamıda gelir.

aaa süper çok sevindim,tebrik ederim onları da,kar ın tablosu güzeldi ama hatırlıyorum,hadi bakalım kızlar inşallah 2012 ilk aylarında sizlere de nasip olsun..[/QU
hepinize teşekkür edrim kızlar en son kan tahlili yaptırdım 1066 çıktı bhcg 3 haftalık dedi danışmadaki kız haftaya doktora gidicez inşallah sağlıkla devamıda gelir.

masallah degerin cok iyi:nazar:Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek:

tamam işte tam yerleşme düşüşündede böle 1-2 gün düşük giden oluyo
seni heveslendirmiş gibi olmıyım da
ben geçen ay çok heveslenmiştim ama patladı yine
sen yinede kendini kaptırma every cim

bir suru hamile tablosu inceledim canim bugun ve soyle bir yargiya vardim;
hamilelerin buyuk bir cogunlugunda yerlesme dususu (conception dip) oluyor ve zaten tum erken gebelik belirtilerinde de olabilir diye bir not var. bir suru site dolastim sabah sabah yine :1: Genelde 1 gun surmus ve ertesi gun firlamis ama dedigin gibi 3 ya da 4 tabloda boyle 2 gun suren de vardi. Bakalim.. :34: Tesekkurler yorumun icin:16: zaten yarin obur gun belli olur iste sizinle gelismeleri paylasiyorum

peki sen ates olcmuyor musun bu ay

Son düzenleme:
2 ocak regl 1.gün-----36,2
3 ocak regl 2.gün-----36,1
4 ocak regl 3.gün-----36,3
5 ocak regl 4.gün-----36,4
6 ocak leke 5.gün-----36,4
7 ocak-----6.gün-----36,3
8 ocak-----7.gün-----36,3
9 ocak-----8.gün-----36,4
10 ocak----9.gün-----36,3
11 ocak----10.gün----36,3
12 ocak----11.gün----36,6
13 ocak----12.gün----36,3
14 ocak----13.gün----36,2
15 ocak----14.gün----36,3
16 ocak----15.gün----36,0
17 ocak----16.gün----36,2
18 ocak----17.gün----36,4
19 ocak----18.gün----36,5
20 ocak----19.gün----36,4
21 ocak----20.gün----36,5
22 ocak----21.gün----36,4
23 ocak----22.gün----36,8
24 ocak----23.gün----36,5
25 ocak----24.gün----36,7:26:

bu gün ff daha önce 16.gün belirlediği ovulasyon günümü çizdiği çizgiyi değiştirip yeni ovulasyon günüm olarak 19.güne aldı üstelik akıntı filan hiçbir veri girmememe rağmen

(acaba yeniden yumurtladığımı mı düşündü:9::9:)

nedenini anlayamadım şaşırdım kendi yarattığı takvime göre benim 4 şubatta reg olmam lazım ki bu imkansız 4 Şubat benim 34.günüm

28-29 günde bir regl olurum şu ana kadar sadece 1 kez 32.gün filan reglim geldi o da korunmasız geçirdiğimiz ilk aydı.

ovulasyon günümü değiştirdi regl günümü de değiştirdi anlayabilmiş değilim? 2 aylık verim olmadığı ve net döngümü bilmediği için değiştirmiş olabileceğini

düşünüyorum çünkü hamile değilsem kesinlikle 31 ocak regl olmam gerekiyor biraz saçma geldi açıkçası işte yeni haliyle tablom (keşke eski halini de daha önce yüklemiş olsaydım)

$untitled.webp

Son düzenleme:
gunaydın canım
regl dususu olsa bıle bu kadar erken dusmez bence
o yuzden bısey demek ıcın erken ınsallah gerı yukselır

evet zaten birkac gun icinde belli olur
ben 36.5 ile hamile oluyorum
eger bugunku seviyelerde devam ederse ileri gunler adet geliyor derim

bu arada sanki uzun zamandir gormedim seni lorkecim
hosgeldin:16:

bu gün ff daha önce 16.gün belirlediği ovulasyon günümü çizdiği çizgiyi değiştirip yeni ovulasyon günüm olarak 19.güne aldı üstelik akıntı filan hiçbir veri girmememe rağmen

(acaba yeniden yumurtladığımı mı düşündü:9::9:)

nedenini anlayamadım şaşırdım kendi yarattığı takvime göre benim 4 şubatta reg olmam lazım ki bu imkansız 4 Şubat benim 34.günüm

28-29 günde bir regl olurum şu ana kadar sadece 1 kez 32.gün filan reglim geldi o da korunmasız geçirdiğimiz ilk aydı.

ovulasyon günümü değiştirdi regl günümü de değiştirdi anlayabilmiş değilim? 2 aylık verim olmadığı ve net döngümü bilmediği için değiştirmiş olabileceğini

düşünüyorum çünkü hamile değilsem kesinlikle 31 ocak regl olmam gerekiyor biraz saçma geldi açıkçası işte yeni haliyle tablom (keşke eski halini de daha önce yüklemiş olsaydım)

Eki Görüntüle 333037

16. gun oldugundna emınsen ki bana da oyle geldı tablona bakınca cızgının yerını kendın o gune cekebılırısın tekrr

zaten bundan sonrakı gunlerde gırdıgın bıkac degere gore tekrr yerını degıstırebılır de ff

ıstersen hıc degıstırme bakalım bı kac gun sonrakı atesıne gore oynamazsa kendın degıstırısın

16. gun oldugundna emınsen ki bana da oyle geldı tablona bakınca cızgının yerını kendın o gune cekebılırısın tekrr

zaten bundan sonrakı gunlerde gırdıgın bıkac degere gore tekrr yerını degıstırebılır de ff

ıstersen hıc degıstırme bakalım bı kac gun sonrakı atesıne gore oynamazsa kendın degıstırısın

kendim nasıl değiştirebilirim ki ben bu güne kadar müdahale etmedim hiç çizgi olayına ayrıca ovulasyonun 16.gün olduğuna eminim akıntılarım ve kasık ağrımdan dolayı??
:44::44:

GÜNAYDIN HANIMLAR...:3:

maşllah herşey yolunda öylede devam eder Allahın izniyle...:21:

every lorke haklı adet düşüşü için erken güzel düşünelim güzel olsun,yarına fırlasın ateşin tavan yapsın inşllah...:16:

bir suru hamile tablosu inceledim canim bugun ve soyle bir yargiya vardim;
hamilelerin buyuk bir cogunlugunda yerlesme dususu (conception dip) oluyor ve zaten tum erken gebelik belirtilerinde de olabilir diye bir not var. bir suru site dolastim sabah sabah yine :1: Genelde 1 gun surmus ve ertesi gun firlamis ama dedigin gibi 3 ya da 4 tabloda boyle 2 gun suren de vardi. Bakalim.. :34: Tesekkurler yorumun icin:16: zaten yarin obur gun belli olur iste sizinle gelismeleri paylasiyorum

peki sen ates olcmuyor musun bu ay

yok canım yumurtlama esnasında ölçyim diyorum bi tek belki onuda yapmam ama ovu.testiyle teyid etmek için bakarım heralde
ben zaten umudu kestim eşimin 1 cc 16 000 000 çıktı morfolojide düşük %3 bizim biraz zor olcak heralde hayırlısıyla

evet zaten birkac gun icinde belli olur
ben 36.5 ile hamile oluyorum
eger bugunku seviyelerde devam ederse ileri gunler adet geliyor derim

bu arada sanki uzun zamandir gormedim seni lorkecim
hosgeldin:16:

hayırlısı olsun
evet ya cok sık gırmıuyorum gırıp okuyorum ama hergun en fazla 5-6 mesaj yazıp cıkıyorum bu aralar .. bılg basında cok oturmuyorum yanı

kendim nasıl değiştirebilirim ki ben bu güne kadar müdahale etmedim hiç çizgi olayına ayrıca ovulasyonun 16.gün olduğuna eminim akıntılarım ve kasık ağrımdan dolayı??
:44::44:
takvımının altında kı bolumler de ovulatıon day vs yazan yer var ya onun altında
tunıng/overrıde yazar
ona tıklarsan oovulasyon gununu kendın yazabılecegın bır bolum acar

Back
X