gelartık hayırlı olsun canım sağlık sıhhat versin Allahım

kızlar ben artık napıcamı şaşırdım dün yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buraan einiğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başlaım birsürü soru sormaya başladım cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı ddün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam ama

bu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:
bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.
bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi:26: burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demei 11.günümdü dün :26: anlıycanız hiç anlamadım bu işi :26::26::26: buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat :26:
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? :26::26::26: