canim ben de cikmistim uyumaya gidecektim bilgisayari kapadim
o arada annemi aradim uyumadan once ondan bir haber aldim ve cok garip oldum, 2.ye hamile olan bir akrabam. nedense garip oldum
sonra actim tekrar kkyi ve snein mesaji okudum hala burda degilsin sanirim ama seni cok cok iyi anliyorum. cok sukur hamilelik gecirdim hep bunu dusunuyorum ama calismaya baslayali 2.ayim ve eskiye donuyorum yavas yavas, yine acaba olmayacak mi bir daha, acaba aslinda sperm degerleriiz cok iyi degil mi, degisken mi falan filan... ustune bir de o degerli akrabamin hamilelik haberini aldim baya baya etkilendim korkuya kapildim...
acikcasi haklisin cevremizde o kadar anlayissiz akilsiz insanlar var ki
yani benim su an yok cunku biliyorsun hamile kaldim ve dusuk oldu diye sustular soranlara da asla dusunmuyorum uzun bir sure diyorum, tekrar dillerine dusmek istemedigimden
o yzuden aslinda hata basta kimseye dememek gerekiyordu biz cocuk istiyoruz diye
kkda muhabbet her zaman bize yeter cunku bizi biz anliyoruz aklimiza birsye mi takildi birbirimize sormak yeter
o hamile kalanlar cabuk unutuyorlar canim dedigin gibi benim de arkadasim 6 ay denemisti olmamisti, sonr ahamile kaldi dogurdu,ama ben 4.ayimdayken bana sen baya zamandir bekliyorsun gibi birsey demisti nasil bozulmustum, insanlar bir anda hamilelik psikoloisiyle herseyi unutuyr ve karsisindakinin yerine koyamiyor artik naislsa onlar bir adim one gecmis oluyorlar ya..yani sen kendini ne kadar yipratsan da karsimizdaki kisiler hep boyle olacaklar..her asamada.. bundna sonrasi icin yeni tanistigin insalara belki caktirmazsan daa rahat edersin!
doktorlar bile diyor strese bagli kisirlik diye, ben cok sevdigim kahvemden vazgeciyorum, cayimi azaltiyorum, zararli herseydne uzak durmaya calisiyorum kocama da ayni sekilde dir dir edip duruyorum saglikli beslenme su bu diye, ama gel gor ki. rahat rahat iliskilerini surduren bebek dusunmeyen ama korunmayan, kahvesini sigarasi lakir lakir fosur fosur icenler patir patir doguruyorlar

gulesem mi aglasam mi, yani bak aslinda kafamizi rahat ettirmemiz cok cok onemli..bak ben su dkya kadar oyleydim inan hic stres yapmadim bu ay, zaten ayzilarimdan da anlamissinizdir buraya da gelip ate solcerken size yazi yazarken mutlu mutlu eglenerek ve yardim etme duygulariyla yaziyordum ama su dk ben de bittim o sevdigim sahis 2.ye hamileymis :) ama adim gibi eminim ben dusuk yaptim ya hirsa gelmistir gunaha da giricem boyle dusunerek ama engel olamiyorum
hakkimizda hayirlisi canim, sen sen ol baskalairni dinleme..ben bana 'biz ilk denemede cocuk yaptik' diyen o cok degerli sahistan uzaklastigim an kafami dinledim ve diger ay da hamile kaldim.neler yapti bana sagolsun her dk bebek bebek muhabbetleriyle, kendinin dogurgan olusunu ovmesiyle! neler var ama sabir canim