benim bu topice yazmaya basladim zamanlardan hatirlamiyorum ama onckei sayfalarda ismini cok gormustum
Allah bagislasin bebisini 
darisi basimiza insallah canim
9 ay hayirli olsun yeni dongun, tablon cok iyi gidiyor sasirdim, insallah yeni dongunde gelir bebegin
fatos evet canim burdna kopmak zor ama dediimden beri gelemedim aslinda da oyle alismisim ki sabah uyanir uyanmaz hemen ates topicini sonra , ff yi sonra hava durumunu... falan siteler zaten sayfanin ustunde kayitli bir tikla hemen giriyorum bazen aliskanliktan ilk olarak burayi aciyorum
yokh tesekkur ederim canim benim sen d ehep aklimdasin her zaman yorumalrini esirgemiyorsun benden cok saol
bahar saol canim haklisin dediklerinde, bebek fikri beyne islemis ama beynimi kontrol altina almaya calistigim bir donemdeyim, en azindan beynmi oyalamaya calisiyorum ruh sagligim icin

insallah sen de kistinden bir an once kurtulursun canim hayirlisi olsun hakkinda
yaren tebrik ederim canim coooook sevindim darisi basimiza, sen bana umut oldun, insalah benim de bebegim tekrardan saglikla gelir ve beni birakmaz bir daha. hayirli olsun
nazcim iyi haberlerini bekliyorum tez zamanda
karanfilce sen de mi yoksun canim goremedim soyle baktim gecmise
ve tum arkadaslar hepimizin gonlune gore olur umarim