• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee

canım geçmiş olsun
ALlah bir daha yaşatmasın
ama iyi olmana rahatlamana sevindim

slm rezenecim slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya yorgunum bugün 10 saat dersten sonra bittim :)
kendime bu ay hiç bi şey yapmıyorum bal çrek otu tarçına başlamıştım 2 gün yaptım çörek otum bitti alamadım kaldı bu ayda böyyle olsun uğraşacak zamanım yok zaten

slm rezenecim slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya yorgunum bugün 10 saat dersten sonra bittim :)
kendime bu ay hiç bi şey yapmıyorum bal çrek otu tarçına başlamıştım 2 gün yaptım çörek otum bitti alamadım kaldı bu ayda böyyle olsun uğraşacak zamanım yok zaten

sen dershane'de mi öğretmendin
çok zor abimden biliyorum çok yorucu
olsun bu ay da
çörek otu bal karışımının yararı yumurta geliştirmeye değil mi?

$120922-213000.webp rezene senin topiği açacağın yok canım, resmi koydum gitti:51: gerçi az biraz kalitesiz kendisi, kamera açılmadı webcamle çektim:8:
kızlaar, bu benim bugün gördüğüm muhteşem ovu testi sonucum, T değil kırmızı resmen mosmorrr hiç bu kadar pozitif bi pozitif görmemiştim (ya da belki ben ilk defa pozitif görüyorum) daha fazla dayanamadım paylaşmak istedim

pervanecim 10 saat ders mii:27:kafan zonkluyordur canım senin

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 516092 rezene senin topiği açacağın yok canım, resmi koydum gitti:51: gerçi az biraz kalitesiz kendisi, kamera açılmadı webcamle çektim:8:
kızlaar, bu benim bugün gördüğüm muhteşem ovu testi sonucum, T değil kırmızı resmen mosmorrr hiç bu kadar pozitif bi pozitif görmemiştim (ya da belki ben ilk defa pozitif görüyorum) daha fazla dayanamadım paylaşmak istedim

pervanecim 10 saat ders mii:27:kafan zonkluyordur canım senin

söyledim ya ne açayım ben diye
kararsız kaldım
sen açsaydın ya :34:
ne güzel gerçekten kopkoyu

sen dershane'de mi öğretmendin
çok zor abimden biliyorum çok yorucu
olsun bu ay da
çörek otu bal karışımının yararı yumurta geliştirmeye değil mi?

evet canım zor ama seviyorum elh. :)
evet yumurta gelişimi diye biliyorum bende bakalım bu ay geçti artık

iyi iyi keep ne güzel koyu çıkmış öyle darısı gebelik testine :)

evet canım 10 :) yok başım zonklamıyor da ayaklarım zonkluyor :1:

iyi iyi keep ne güzel koyu çıkmış öyle darısı gebelik testine :)

evet canım 10 :) yok başım zonklamıyor da ayaklarım zonkluyor :1:
aminnnnn hepimize darısıı

söyledim ya ne açayım ben diye
kararsız kaldım
sen açsaydın ya :34:
ne güzel gerçekten kopkoyu
ben açayım demedim ki fikir senin fikrin ne güzel dediğini aç işte

kızlar ben kaçıyorum, hazırlıklar fln lazım bu kopkoyu T nin üzerine malum:12::1:

ne yalan soyliyim bahar da bana demisti
biraz mesgul olursan topic isleriyle kafan rahatlar
sen gurbet eldesin o yuzden topic sahibi ol demisti
devredildi hemen hamile kaldim:1::nazar:
yokh topic acti hemen hamile kaldi:nazar:
bilemem artik:34:

evet kızlarr topic açan hamiş kalıyor bunu geçen seneden beri gözlemliyorum :1: hani şu her ay açılan hamiş topicleri kurucuları varya hep hamile çıkıyor :1: bende ozamanlar bende açıyım diye çok düşünmüştüm :1: şimdi ne olabilir "ekim ayında bebişimiz gelsin diyenler buraya":52::52:

merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee

canım Allah tez vakitte sağlıklı bir bebek göndersin ve bu testlerde temiz çıksın inşallah :16:

everycım cok gecmıc olsun
bılemedım neden olmustur bole bısı
ama su varkı dun gece bende soktaydım. nasıl bır bas donmesı ınanamazsın! sankı sarhos gıbıydım. ne hareket edebılıyorum ne sabıt durabılıorum. bı dengem sastı falan toparlayamıodum kendımı. tansıyonu olctuk anormal bısı cıkmadı. kayınvalıdemler burdaydı uyu gecer belkı dedı. cok sukur sabah kalktıgımda dengesızlık hala vardı ama sukur dun ku gıbı degıl
aklımıza vertıgo geldı malesef:( kulaktakı problemler yapıyor boyle seyler bılıyorum. ınsallah ole dııldır yaa. hıc ugrasamam sımdı vertıgoyla falan. ben bebıs ıstıyorum :((

allah yar ve yardımcın olsun bıtanem. allahın ıznıyle kurtulacaksın bugun ve materyale yapılan testlerle ınsallah bır daha kı bebegıne kavusma sansın olacak.

rabbım sen nelere kadirsin yuce allahım.
ınsallah bızede mucızemızı gondermeyı yazmıstır defterımıze.

duz duvar mı?? kız bıraksın sımdı duvarı. baksın gorsun benı ben burdayım beklıyorum onu. bana gelsın banaaaa :1::1::1:

kıız ızmıre mı gelıyorsun?
gel gel ağarlayaım senı
gunduz ısın olurda aksam ıstersen toplasırıs funda keep ben ve sena falan :34:

Valla ne güzel olurdu! İş için geldiğim için 2-3 saat durup geri dönüyorum. Yoksa çok isterdim. Şansıma hava da güzeldi.

Bu arada baş dönmen geçmiştir umarım. Şimdi nasılsın?

kolay gelsin canım sana hayırlı yolculuklar inşallah beklemediğin bu ayda gelir bebişin yaa kız olursa da fettan koyarsın :1: inşallah sağlıkla gelsin de bu ay dimi :16:

Fettan :D ahaha bu da güzelmiş. Keşke gelse de hiç umudum yok nedense.

saglıckla gıt gell cnm ınslllbebegın ummadıgın anda gelır senı bulurrrrr muckkk

Teşekkür ederim :) Seninle pek tanışamadım ama çok pozitif enerji saçan birine benziyorsun. Şu seyehatlarim bitsin inşallah o zaman daha uzun konuşuruz. Biraz kendinden bahseder misin? Ne zamandır deniyorsunuz? Bilinen bir engel var mı?

keep, lillum
biz galiba gayet stresliyiz yumurtalar çatlamadı gitti
15. gün oldu ateşim yükselecek derken düştü.

ya da beni kullandığım ilaçlar sektirdi bilemiyorum.

9ay canım iyi yolculuklar

orkide Allah yardımcın olsun
önce kendi sağlığın en önemlisi dikkat et kendine

every inatçı baş ağrısı acaba hamilelikten mi?

Teşekkürler canım arada eve uğramak için vaktim oldu da ankaraya geldim. Şu an evimdeyim. Valla ev gibisi yok. Yarın da istanbula gidiyorum :(
Geldi mi yumurtan sonunda? Topik açacağım demişsin açtıysan ben de uğrayayım bile belki formül budur. Sonra da ben açarım. Adı da "denemediğim bir bu kaldı" :1:

aşkolsun kız niye atalımm:27::27::27:

anamm var ya hakkaten ne konuşmuşunus haaa
ORKİDE Rabbim kolaylık versin canım bu son olsun
9AY güle güle git gel geçmiş olsun
ŞENAYY nasıl yağdı buraya var yaa ortalık tertemiz oldu
EVERY anam hergün bi yerin ağrıyo nazlı gebeşş:9:şaka haa alınmaa
GERİDÖNÜŞÜM hadi kız rüyançıkar inşalalh

Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın?

zebebek canım meraba
yazdıklarınla bnm de dusuncelerımı ıfade etmıssın hakkaten
aynen bende sorunu olmayanların bebklerı gelıyor enınde sonunda
ama sorunu olanlar ıllakı ugras verıyor kurler ılaclar vs vs
helekı erkek ınfertılıtesı olanlar
ısın kotusu malesef cok da ıse yaramıyor yapılanlar
mesela pko olanlar bıle daha sanslı bence yumurta olusmuyorsa bıle ılacla ıgneyle ıllakı o yumurta olusuyor

ayrıca senle yıne eynı sey olarak bende cok uzuluordum eskıden
ama artık bıraz daha rahatım sankı
yanı cok yıprarttım kendımı ama cozum gelmedıkce bı sekılde korelıyor bu hısler

bu arada sana sozum vardı bnm hormon kan sonuclarımı sana gondercektım
gec oldu ama hala ıhtıyacın varsa yazayım cnm

Ya kızlar ben de aynı duygular içerisindeyim. Geçen aya kadar her aya umutla başlıyordum. Ama sanırım benimki umut değil kabullenememekti. Artık bir sorun olduğunu kabullendim gibi. Benimkini çözdük şimdilik ama eşiminki için yapabileceğimiz başka bir şey yok. Olmuyor galiba %3 morfolojiyle. Kızlar sizde sadece erkek sorunu var galiba değil mi?

Bu arada eskiden daha çok takıyordum artık o kadar değil diyorsunuz ya bende tam tersi. Eskiden umutluydum bu ay olmasın önümüzdeki ay olur diyordum. Şimdi sürekli ağlayasım geliyor. Durduk yere gözlerim oluyor. Sanırım ben o sizin atlattığınız zaman döneme yeni giriyorum. Gözlerim dolar dolmaz kendimi sakın oralara gitme diye uyarıyorum. Ağlamayı kesiyorum. Çünkü bir kere kendimi o duygulara teslim edersem bunalıma kadar gidermiş gibi geliyor. O an için unutuyorum ama sonra yine oluyor.

Aslında dokyor kasımda tüp bebek yapalım olmazsa diyor ama kasıma kadar böyle dayanamayabilirim. O nedenle ben ekimde istiyorum. Asıl tüp bebek olmzsa o zamanki halimi düşünmek bile istemiyorum :(

cuma saatııı
allah kabul etsın ben gıdıyorum dualar okuyacagım
hem babacıgıma hem bızleree :)))

optum kızlarr

Canım eksik olma. Ben bu arada yoğunluktan namazdan niyazdan da uzaklaştım. Benim işim bu açıdan çok kötü. Kocaman iş merkezinin içindeyiz ama bir mescit yok. Olsa bir bahaneyle 10 dk çıkarım. Hadi normal iş günlerinde sabah namazımı kılsam akşam ve yatsıya yetişiyorum. Ama seyehat ettiğim günler hiç birini kılamıyorum. Aslında çabalasam 1-2 vakit kılabilirim belki. Ekim ayında elimden geldiğince namazlarımı kılsam dualar etsem de yine olmazsa o zaman mı tüp bebeğe gitsem ki. Kafam çok karışık ya.

biz bi alışveriş merkezinde bi çiftte görmüştük bu markanın üç tekerleklisinden..çok beğenmiştik eşimle, eşim gel nereden almışlar soralım demişti. Ortada fol yok yumurta yok, ben utandım olmaz dedim. Eşim su almaya gidiyorum diye çıkıp gitmiş sormuş. Geldi, İstanbulda bi yerde mağazası varmış, telefonumuza aylar önce kaydetmiştik...İnşallah almak ya da beğenip de alamayıp daha ekonomiğini fln almak nasip olsun

gel gel canım ya özletme kendini

aman her sabah bi keder bi sıkıntı içinizi karartıyorum bunaltıyorum diye kötü hissettim işte kendimi:26:

hadi sen ilaç kullandın bize ne oluyor ki???:27:

ahh inşallah gelir Yamancığın. Ya hakkaten görüşsek ya toplaşıp, ne güzel olur di mi

Eveeeet :16: Çok güzel olurdu! Bir kaç günlüğüne gelirsem belki ayarlarız :D

Kızlar, şöyle kaygılana kaygılana, stres içindeyken hamile kalan var mı bildiğiniz (sağlıkla doğumunu yapmış olması daha da hoş olurdu)? Varsa sevabına bi anlatın. Bu kaygıyla hamile kalamayacağım diye daha da kaygılanıyorum öyle bi kısır döngü yani:37:

Every zaten yine çok güzel bir örnek vermiş. Ben de bir kaç yazı okumuştum. Sadece çok büyük stresler etkiler diyordu. Örneğin işsiz kalma, boşanma, sevdiğin birisinin vefat etmesi gibi. Böyle durumlarda yumurtlama bile duruyor o nedenle etkileniyor. Ama bizimki gibi normal stresler etkilemez. Bunalıma girmediğimiz sürece...

hayır canım değil keşke sınavlarım okadar basit olsaydı :31:

Hayrola canım ya ne oldu?

peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım

Yokh hemen endişelenme. Benim arkadaşımın hamile olduğunu öğrendikten 5-6 gün sonra yüyüş yaparken kanaması başlamış. Öyle böyle değil bacaklarından süzülüyormuş tuvalete gittiğinde. Tuvalete oturduğunda da bozuk para büyüklüğünde bir kan pıhtısı düşmüş. O kadar korkmuş ki. Acile gitmişler doktor kese duruyor bir şey yok demiş. Neden olduğunu da bilmiyorlar. İyi bir hamilelik geçirmiş ardından. Doğum da yaptı. Korkacak bir şey yok.

Canım daha önce yazmıştım. Çok üzüldüm böyle olmasına. Umarım bir sonrakinde kucağına alırsın. Ben pazartesi olacaksın sanıyordum. Bir an evvel olması ve rahatlaman iyi olmuş. İyi bir pazar günü geçirir dinlenirsin umarım.

Son düzenleme:
:8::8::8::8::8::8::8::8:
sabahları artık serin yaa üşüyorum vallaa
gidip kahvaltı hazırlayım
yarına okul hazırlıklarımı da yapayım sonra gelirim
öptüm sizi

:8::8::8::8::8::8::8::8:
sabahları artık serin yaa üşüyorum vallaa
gidip kahvaltı hazırlayım
yarına okul hazırlıklarımı da yapayım sonra gelirim
öptüm sizi

gunaydin