dimi ama paylaşsın keep bakar dururuz
avatar olayı beni kasıyor beğenemiyorum bişey bunda takıldım kaldım
pervane, oli
merhaba kızlar![]()
slm rezene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimi ama paylaşsın keep bakar dururuz
avatar olayı beni kasıyor beğenemiyorum bişey bunda takıldım kaldım
pervane, oli
merhaba kızlar![]()
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
slm rezenecim slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya yorgunum bugün 10 saat dersten sonra bittim :)
kendime bu ay hiç bi şey yapmıyorum bal çrek otu tarçına başlamıştım 2 gün yaptım çörek otum bitti alamadım kaldı bu ayda böyyle olsun uğraşacak zamanım yok zaten
Eki Görüntüle 516092 rezene senin topiği açacağın yok canım, resmi koydum gittigerçi az biraz kalitesiz kendisi, kamera açılmadı webcamle çektim
kızlaar, bu benim bugün gördüğüm muhteşem ovu testi sonucum, T değil kırmızı resmen mosmorrr hiç bu kadar pozitif bi pozitif görmemiştim (ya da belki ben ilk defa pozitif görüyorum) daha fazla dayanamadım paylaşmak istedim
pervanecim 10 saat ders miikafan zonkluyordur canım senin
sen dershane'de mi öğretmendin
çok zor abimden biliyorum çok yorucu
olsun bu ay da
çörek otu bal karışımının yararı yumurta geliştirmeye değil mi?
aminnnnn hepimize darısııiyi iyi keep ne güzel koyu çıkmış öyle darısı gebelik testine :)
evet canım 10 :) yok başım zonklamıyor da ayaklarım zonkluyor![]()
ben açayım demedim ki fikir senin fikrin ne güzel dediğini aç iştesöyledim ya ne açayım ben diye
kararsız kaldım
sen açsaydın ya
ne güzel gerçekten kopkoyu
ne yalan soyliyim bahar da bana demisti
biraz mesgul olursan topic isleriyle kafan rahatlar
sen gurbet eldesin o yuzden topic sahibi ol demisti
devredildi hemen hamile kaldim
yokh topic acti hemen hamile kaldi
bilemem artik![]()
merhaba kızlar. bu akşam kürtaj oldu bitti. rahatladım. dr'um kendi muayenesinde yaptı. her şey çok konforluydu. gebelik kesesini de özelden genetiğe yolladı. oooh bee
aminnnnn hepimize darısıı
ben açayım demedim ki fikir senin fikrin ne güzel dediğini aç işte
kızlar ben kaçıyorum, hazırlıklar fln lazım bu kopkoyu T nin üzerine malum![]()
everycım cok gecmıc olsun
bılemedım neden olmustur bole bısı
ama su varkı dun gece bende soktaydım. nasıl bır bas donmesı ınanamazsın! sankı sarhos gıbıydım. ne hareket edebılıyorum ne sabıt durabılıorum. bı dengem sastı falan toparlayamıodum kendımı. tansıyonu olctuk anormal bısı cıkmadı. kayınvalıdemler burdaydı uyu gecer belkı dedı. cok sukur sabah kalktıgımda dengesızlık hala vardı ama sukur dun ku gıbı degıl
aklımıza vertıgo geldı malesefkulaktakı problemler yapıyor boyle seyler bılıyorum. ınsallah ole dııldır yaa. hıc ugrasamam sımdı vertıgoyla falan. ben bebıs ıstıyorum
(
allah yar ve yardımcın olsun bıtanem. allahın ıznıyle kurtulacaksın bugun ve materyale yapılan testlerle ınsallah bır daha kı bebegıne kavusma sansın olacak.
rabbım sen nelere kadirsin yuce allahım.
ınsallah bızede mucızemızı gondermeyı yazmıstır defterımıze.
duz duvar mı?? kız bıraksın sımdı duvarı. baksın gorsun benı ben burdayım beklıyorum onu. bana gelsın banaaaa
kıız ızmıre mı gelıyorsun?
gel gel ağarlayaım senı
gunduz ısın olurda aksam ıstersen toplasırıs funda keep ben ve sena falan![]()
kolay gelsin canım sana hayırlı yolculuklar inşallah beklemediğin bu ayda gelir bebişin yaa kız olursa da fettan koyarsıninşallah sağlıkla gelsin de bu ay dimi
![]()
saglıckla gıt gell cnm ınslllbebegın ummadıgın anda gelır senı bulurrrrr muckkk
keep, lillum
biz galiba gayet stresliyiz yumurtalar çatlamadı gitti
15. gün oldu ateşim yükselecek derken düştü.
ya da beni kullandığım ilaçlar sektirdi bilemiyorum.
9ay canım iyi yolculuklar
orkide Allah yardımcın olsun
önce kendi sağlığın en önemlisi dikkat et kendine
every inatçı baş ağrısı acaba hamilelikten mi?
aşkolsun kız niye atalımm
anamm var ya hakkaten ne konuşmuşunus haaa
ORKİDE Rabbim kolaylık versin canım bu son olsun
9AY güle güle git gel geçmiş olsun
ŞENAYY nasıl yağdı buraya var yaa ortalık tertemiz oldu
EVERY anam hergün bi yerin ağrıyo nazlı gebeşşşaka haa alınmaa
GERİDÖNÜŞÜM hadi kız rüyançıkar inşalalh
zebebek canım meraba
yazdıklarınla bnm de dusuncelerımı ıfade etmıssın hakkaten
aynen bende sorunu olmayanların bebklerı gelıyor enınde sonunda
ama sorunu olanlar ıllakı ugras verıyor kurler ılaclar vs vs
helekı erkek ınfertılıtesı olanlar
ısın kotusu malesef cok da ıse yaramıyor yapılanlar
mesela pko olanlar bıle daha sanslı bence yumurta olusmuyorsa bıle ılacla ıgneyle ıllakı o yumurta olusuyor
ayrıca senle yıne eynı sey olarak bende cok uzuluordum eskıden
ama artık bıraz daha rahatım sankı
yanı cok yıprarttım kendımı ama cozum gelmedıkce bı sekılde korelıyor bu hısler
bu arada sana sozum vardı bnm hormon kan sonuclarımı sana gondercektım
gec oldu ama hala ıhtıyacın varsa yazayım cnm
cuma saatııı
allah kabul etsın ben gıdıyorum dualar okuyacagım
hem babacıgıma hem bızleree :)))
optum kızlarr
biz bi alışveriş merkezinde bi çiftte görmüştük bu markanın üç tekerleklisinden..çok beğenmiştik eşimle, eşim gel nereden almışlar soralım demişti. Ortada fol yok yumurta yok, ben utandım olmaz dedim. Eşim su almaya gidiyorum diye çıkıp gitmiş sormuş. Geldi, İstanbulda bi yerde mağazası varmış, telefonumuza aylar önce kaydetmiştik...İnşallah almak ya da beğenip de alamayıp daha ekonomiğini fln almak nasip olsun
gel gel canım ya özletme kendini
aman her sabah bi keder bi sıkıntı içinizi karartıyorum bunaltıyorum diye kötü hissettim işte kendimi:26:
hadi sen ilaç kullandın bize ne oluyor ki???
ahh inşallah gelir Yamancığın. Ya hakkaten görüşsek ya toplaşıp, ne güzel olur di mi
Kızlar, şöyle kaygılana kaygılana, stres içindeyken hamile kalan var mı bildiğiniz (sağlıkla doğumunu yapmış olması daha da hoş olurdu)? Varsa sevabına bi anlatın. Bu kaygıyla hamile kalamayacağım diye daha da kaygılanıyorum öyle bi kısır döngü yani![]()
hayır canım değil keşke sınavlarım okadar basit olsaydı![]()
peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
Every günaydın! Canım nasılsın? Baş ağrın geçri mi?
sabahları artık serin yaa üşüyorum vallaa
gidip kahvaltı hazırlayım
yarına okul hazırlıklarımı da yapayım sonra gelirim
öptüm sizi