Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar nasılsınız? Hala annemdeyim pazartesi dönüyorum bu ay boşa gitti çalışamadık. Hayırlısı olsun. Ben burdayken kv eltim kaynım kayınpeder anneme geçmiş olsuna geliyorlar yarın şehirdışından. Kv diyorki babana güzel yemekler yap kızım eltin de kozahandan ipek şallar alacak gezdirirsin. Adı hasta ziyareti :63:sakat parmağımla içli köfte yaptım bi de bu saate kadar. Benden haberler böyle siz neler yapıyorsunuz? :KK6:

Hayır canım düzenli değildi şu son 3 4 aydır düzenli geçen ay kesin yumurtladım çünkü incir klomen yaptım ve ateşke aynı gitti soğan iç canım faydası var ben çok kilo aldım tedavide vermeye çalışıyorum ama yok :KK43: bu kürlerle 67 buldum sıkı bi diyete girmem lazım sen kaç kilosun kilo problemi olup zayıflayınca da hamile kalan çok

Benim kilo problemim yok ama göbeğim var biraz. 162boy 58kiloyum. Doktor karın bölgeni incelt dedi. Glukofene ne kadar ara verdin cnm belli bir süresi var mı aranın? Ben ateşten anlıyırdum genelde 20 24. Günler arası yumurtladığımı.inş bu ilaç işe yarar da biraz olsun kistlerimden kurtulurum :KK43: Allah versin şifamızı :KK43: inş yavrularımıza kavuşuruz çok bekletmezler cnm :KK43: ama bence adetten sonra soğan kürüne devam.[/QUOTE]
bende de göbek var malesef canım doktor bana da göbeği erit dedi ama ben kiloda aldım tüp bebeğe başaldığım dönem bıraktım glukofeni canım 2sene belki ara vermmişimdr düzensiz içtim ama şimdi düzenli içiyorum içmeye devam edeceğim birçok kişi bu ilaçla kaliteli yumurta elde etti pkonun ilacı bir nevi :) amin canım sagol allah razı olsun rabbim tez zaman da kavuştursun bizi yavrularımıza :)

merhaba bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar belki sizinde başınıza gelmiştir..
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
16.günümde 36.3 18 mm + ovitrelle çatlatma iğnesi
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1

arkadaşlar neden böyle çıkışa geçmedii dün çok sızmalamarım oldu 36. saate yakın.. ateşe etki eder mi bu iğne

Günaydın güzeller:)
cok canim sıkkın bu aralar herkes üstüme üstüme geliyor.uzulunce zaten hemen karnima sancilar giriyor...bu halimle beni uzenleri Allah a havale ediyorum . ne kadar iyi niyetli olmaya çalıştiysam suiistimal ediliyor cok üzülüyorum...

Benim kilo problemim yok ama göbeğim var biraz. 162boy 58kiloyum. Doktor karın bölgeni incelt dedi. Glukofene ne kadar ara verdin cnm belli bir süresi var mı aranın? Ben ateşten anlıyırdum genelde 20 24. Günler arası yumurtladığımı.inş bu ilaç işe yarar da biraz olsun kistlerimden kurtulurum :KK43: Allah versin şifamızı :KK43: inş yavrularımıza kavuşuruz çok bekletmezler cnm :KK43: ama bence adetten sonra soğan kürüne devam.
bende de göbek var malesef canım doktor bana da göbeği erit dedi ama ben kiloda aldım tüp bebeğe başaldığım dönem bıraktım glukofeni canım 2sene belki ara vermmişimdr düzensiz içtim ama şimdi düzenli içiyorum içmeye devam edeceğim birçok kişi bu ilaçla kaliteli yumurta elde etti pkonun ilacı bir nevi :) amin canım sagol allah razı olsun rabbim tez zaman da kavuştursun bizi yavrularımıza :)[/QUOTE]

Glukofen zayıflatır düzenli devam et mekik çek 15erden 3 set. Hadi bakalım birlikte eritelim göbekleri de birlikte hamiş kalalım :) yalnız glukofene başlayalı 6ay dolar da hamiş kalamazsam ne yapıcam bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı :KK19:

merhaba bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar belki sizinde başınıza gelmiştir..
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1

arkadaşlar neden böyle çıkışa geçmedii dün çok sızmalamarım oldu 36. saate yakın.. ateşe etki eder mi bu iğne
Bana daha catlamamis geldi cnm. Iliskiyi birakma

1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1

Igne atese etki etmez. Gebelik testine etki eder. 12 gunden once test yaparsan yalanci pozitif cikmasina sebep.olur.
Yumurta catlamadigi icin ates yukselmemis.

cok canim sıkkın bu aralar herkes üstüme üstüme geliyor.uzulunce zaten hemen karnima sancilar giriyor...bu halimle beni uzenleri Allah a havale ediyorum . ne kadar iyi niyetli olmaya çalıştiysam suiistimal ediliyor cok üzülüyorum...
Kiyamam.kuzum.
Ne oldu cnm?

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae

Kızlar yorumlarmisiniz
Bugün mu çatlayacak acaba
Canım bekleyelim
canım ne olur aksatma, hakikaten saçmaladın sanki. bir şey yoktur umarım da olsa bile erkenden çözülür işte.
eskilerin bir şeyden haberi yokmuş gerçekten, ben de anneme soruyorum nasıldı ne oldu diye hiiiiççççç haberi yok :KK70:

belinden kasığına vuran şey kasılma sancısı olabilir mi acaba canım? böbrek kasığa vurur mu bilmem.
benim de böbreklerim ağrıyor arada ama sadece belimdeki boşluklar ağrıyor. bilemedim şimdi:KK64:sen çok ihmal ettin kendini ama :KK43:

bu kadın çıldırmış olmalı canım. söyleyecek söz kalmadı artık yani.

şifa olur inşallah canım.

ya 18 ya da 19. gün yumurta, bir kaç güne kesinleşir canım. ateş düşmezse çizgini değiştirir ff.
canım bugün idrar verdim evde kap vardı dr on gün önce istemişti eşimle gönderdim acile sonuca göre gidicem sabaha kadar yine sancım oldu hala var:(
İyi geceler kızlar nasılsınız? Hala annemdeyim pazartesi dönüyorum bu ay boşa gitti çalışamadık. Hayırlısı olsun. Ben burdayken kv eltim kaynım kayınpeder anneme geçmiş olsuna geliyorlar yarın şehirdışından. Kv diyorki babana güzel yemekler yap kızım eltin de kozahandan ipek şallar alacak gezdirirsin. Adı hasta ziyareti :63:sakat parmağımla içli köfte yaptım bi de bu saate kadar. Benden haberler böyle siz neler yapıyorsunuz? :KK6:
hasta ziyaretinde sipariş de tuhaf, kolay gelsin canım
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum benim ateş tablom böyle ilerliyor
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım yoruma erken
1. günümde 36.2
2.günümde 36.2
3.günümde 36.4
4.günümde 36.3
5.günümde 36.3
6. günümde 36.3
7. günümde 36.1 ******
8.günümde 36.3
9.günümde 36.3
10.günümde 36.3
11.günümde 36.2
12. günümde-----******
13. günümde ----
14.günümde 36.0
15.günümde 36.0******
17.günümde 36.1
18.günümde 36.1

çatlamamış daha

Canım benim kim üzdüyse Allah ısalah etsin seninde kalbine ferahlık versin, anlatmak istersen dinleriz:)

Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük:( idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum:( kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti

Ama igne oldm din gece 36 snra ilski oldu nefen catmamams olblrki
Bilemiyrm cnm. Bazen olabiliyr. Ama korkma endiselenme. Iliskiye devam edin. Yarina yukselebilir atesin. O zaman da bugun catladi deriz.

Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük:KK43: idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum:KK43: kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
Oyy kiyamam sana yavrum. Gecmis olsun. Allahim yardim etsin sifa versin.

Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük:KK43: idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum:KK43: kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
Ablam deme ya Rabb'im sifa versin ♡♡♡

Kiyamam.kuzum.
Ne oldu cnm?

Canım bekleyelim

canım bugün idrar verdim evde kap vardı dr on gün önce istemişti eşimle gönderdim acile sonuca göre gidicem sabaha kadar yine sancım oldu hala var:(

hasta ziyaretinde sipariş de tuhaf, kolay gelsin canım

canım yoruma erken

çatlamamış daha

Canım benim kim üzdüyse Allah ısalah etsin seninde kalbine ferahlık versin, anlatmak istersen dinleriz:)
aminnn . hanımlari idare etmek o kadar zor ki. bi ihtiyar teyzemiz ortalığı karıştırıyor. kursa dogalgaz yapildi.bu teyze uc kuruş hayir yapti güya tum hukumranligi uzerine aldi(bir de hocam sen de ben tum masraflari karsilarim diyordu allahim iyiki ona demeden yaptırdık.bir de yaptırsa ne olurdu düşünemiyorum) muftulugu aramalar yok baska yerlere gitmeler(kurs yanmiyordu bi kaç gun ejsiklerj bitmedi doğalgaz işleri bilirsiniz ki kolay degil.bi parayla iş bitmiyor ustanın gelmesine bağlı.bu hanim para vermis ertesi gun niye yanmamis hemen yanması gerekiyormuş. muftulujten beni aradilar çünkü şef i aramis gelin de yapin diye).yine de sustum yaşına saygimdan.ama anlamıyor.hala zararı dokunuyor kimseye öte git demiyorum sonuc bu. herkesi kışkırtıyor.simdi sorun halloldu yanıyor yaptirdik.inanin esim de cok sinir oldu nasil bi kadin diye nerdeyse parasini geri vermeyi bile düşündük.
simdi de diğer hanımlar hocam isinamiyoruz halbuki gayet sıcak.yakiyorum bu seferde faturayi biz ödemeyiz her ay veremeyiz vercekleri 5 lira.niye muftuluk yada cami hocası (caminin faturasını zor oduyorlar) kursun faturasını ödemiyormus kardesim odemiyor ben ne yapabilirim....o ihtiyar tenefuste ben odama gecince de hanimlara siz soba kurun komurunuzu ben hallederim diye kışkırtıyormus kaldim arada.bu kadın cok şerli Allah onun şerrinden korusun.bu yaşımda onlarla idare edemiyorum.kac yildir çalışıyorum böylesini gormedim.bir de hamile psikolojisi tahammül edemiyorum. cok iyi anlayışlı hanımlar da var bi tanesi düzenimizi bozmaya yetiyor....hakkinizi helal edin kizlar agrittim başınızı.

Son düzenleme:
Kızlar kötüyüm, ben ilkte böyle sancılar yaşamadım gecem zehir oluyor, bu beldeki sancım mahvediyor beni, bugün sağ taraftaki böbreğim sancıyor, gece iki saat oturdum ağlıycaktım artık geçmeseydi acile gidecektik, hafifleyince yattım azcık uyudum ama hala var sancım sancı şiddetli gelince ter döküyorum midem bulanıyor, tansiyonumda düşük:( idrar sonucu çıksn gidicem acile artık hoş bir şey yapmıyorlar ki nst de sancı çıkmayınca normal deyip gönderiyorlar ama ben bildiğiniz doğum sancısı çekiyorum:( kv kum döküyorsun gibi diyor dr da öyle demişti
gecmis olsun eflalim.benim böbrekte büyüme
oldugu ayrıntılı usg de cikmisti.kontrollerde de dr heriki böbreğe bakiyor.sancim olmuyo cok şükür . belim kasıklarim ağrıyor ana cok şiddetli degil.ama canim niye dr a gitmiyorsun bi çaresine ne olduğuna bakar . ihmal etme lutfen.Allahim sifabi versin rahatlatsin inşallah.

aminnn . hanımlari idare etmek o kadar zor ki. bi ihtiyar teyzemiz ortalığı karıştırıyor. kursa dogalgaz yapildi.bu teyze uc kuruş hayir yapti güya tum hukumranligi uzerine aldi(bir de hocam sen de ben tum masraflari karsilarim diyordu allahim iyiki ona demeden yaptırdık.bir de yaptırsa ne olurdu düşünemiyorum) muftulugu aramalar yok baska yerlere gitmeler(kurs yanmiyordu bi kaç gun ejsiklerj bitmedi doğalgaz işleri bilirsiniz ki kolay degil.bi parayla iş bitmiyor ustanın gelmesine bağlı.bu hanim para vermis ertesi gun niye yanmamis hemen yanması gerekiyormuş. muftulujten beni aradilar çünkü şef i aramis gelin de yapin diye).yine de sustum yaşına saygimdan.ama anlamıyor.hala zararı dokunuyor kimseye öte git demiyorum sonuc bu. herkesi kışkırtıyor.simdi sorun halloldu yanıyor yaptirdik.inanin esim de cok sinir oldu nasil bi kadin diye nerdeyse parasini geri vermeyi bile düşündük.
simdi de diğer hanımlar hocam isinamiyoruz halbuki gayet sıcak.yakiyorum bu seferde faturayi biz ödemeyiz her ay veremeyiz vercekleri 5 lira.niye muftuluk yada cami hocası (caminin faturasını zor oduyorlar) kursun faturasını ödemiyormus kardesim odemiyor ben ne yapabilirim....o ihtiyar tenefuste ben odama gecince de hanimlara siz soba kurun komurunuzu ben hallederim diye kışkırtıyormus kaldim arada.bu kadın cok şerli Allah onun şerrinden korusun.bu yaşımda onlarla idare edemiyorum.kac yildir çalışıyorum böylesini gormedim.bir de hamile psikolojisi tahammül edemiyorum. cok iyi anlayışlı hanımlar da var bi tanesi düzenimizi bozmaya yetiyor....hakkinizi helal edin kizlar agrittim başınızı.
Estagfurullah cnm helal olsun ne demek.
Sepetteki 1 curuk elma herseye yetiyr. Bu kadar sikayetciyse gelmesin kursa. Ilim yapmaya gelip fitne fesat sokmak hic hos degil. Kolay gelsin cnm. Velahavle de...karnindaki minis icin.

Back
X