Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya hepimize nasip olsun en kısa zamandaSevindim canim gozun aydin..insallah bu tedavi bebegini getirir hayirlisiyla..
Sagol canim yaptim bakalim..Tm
Tmm cnm böyle Kalsın birkaç güne çizginin yeri kayacak diye düşünüyorum yada regl10 U da discard etmen gerek
Bende kaç gündür seni düşünüyordum canım yaa..yazacaktım acaba nasılsın diye.çok geçmiş olsun canım..normal hastalık raporu alsan olmuyormuki..bu halde işe gidilirmi hiç?.doğuma az kalmış..hadi bakalım sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...ben daha önce yazdımmı bilmiyorum sana..o ara baya kötüydüm...12 haftalıkken kalbi durdu yavrumun ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım..Selam kızlar nasılsınızLeYLa_21 Nasıl gidiyor canımcım umarım herşey yolundadır.
Veson cum sen nasılsın?
Biz iyi sayılırız. çok feci boğaz ağrısı grip ile çalışıyorum hala hiiç takatim kalmıyorama çalışmak zorundayım ki bebişe vakit kalsın neyse ki çarşamba ayrılıyorum artık.
Son İki günüm kalcak bugünü de atlatırsam.
Leyla ben o dönem yoktum sonra da seni üzmemek için soramadım ama 12. Haftaya kadar herşey yolunda mıydı? Kese görünme zamanı kese büyüklüğü embriyonun sata göre uyumu ilk kalp atış hızı falan?Bende kaç gündür seni düşünüyordum canım yaa..yazacaktım acaba nasılsın diye.çok geçmiş olsun canım..normal hastalık raporu alsan olmuyormuki..bu halde işe gidilirmi hiç?.doğuma az kalmış..hadi bakalım sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...ben daha önce yazdımmı bilmiyorum sana..o ara baya kötüydüm...12 haftalıkken kalbi durdu yavrumun ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım...benim için büyük bir yıkım oldu canım..İnşallah anne babasına cennette şefaatçi olsun yavrum...Rabbim inşallah tekrar sağlıklısını nasip eder...doğumda bizlerede dua et olurmu?kendine ve bebişe iyi bak canım...
![]()
doktor döllenmeye göre hesapladı uyumlu idi canım..kese çok güzeldi..kalp atışı için gittiğimizde ilk 107 atıyor dedi doktor..biz bu haftalarda 150 lilerde olmasını bekleriz..1-2 hafta sonra gel kalp atışlarını netleştirelim dedi...2 hafta sonra gitti kalbi durmuştu yavrumun ...ufalmıştı içerde..kız işyerinde açtım yine muslukları...Leyla ben o dönem yoktum sonra da seni üzmemek için soramadım ama 12. Haftaya kadar herşey yolunda mıydı? Kese görünme zamanı kese büyüklüğü embriyonun sata göre uyumu ilk kalp atış hızı falan?
Süpermiş cnm hadi inşallah muayene olmaya gidecek misinVeson yapılacak işleme göre değişmekle birlikte hastanenin devletle anlaşması varmış ortalama olarak 850 lira imiş.
Yine de çekmemişSagol canim yaptim bakalim..
Oh oh maşallah doğum Kapıya dayanmış biz de değişiklik yok hamile kalmaya çalışıyoruz hala:)) kendine dikkat et cnm kız mı erkek miSelam kızlar nasılsınızLeYLa_21 Nasıl gidiyor canımcım umarım herşey yolundadır.
Veson cum sen nasılsın?
Biz iyi sayılırız. çok feci boğaz ağrısı grip ile çalışıyorum hala hiiç takatim kalmıyorama çalışmak zorundayım ki bebişe vakit kalsın neyse ki çarşamba ayrılıyorum artık.
Son İki günüm kalcak bugünü de atlatırsam.
Ya leyla kusura bakma nolur seni üzmek istememiştim sadece benim de baştan hep sorunlu idi hani baştan belli idi sağlıksız bir gebelik olduğu , merakım kalp atışını duyduktan sonra rahatlarım diye düşünüyordum kalp atışı normal bile olsa durma olayı oluyor mu diyeydi... benimki de 60 dı ilk duyulduğundadoktor döllenmeye göre hesapladı uyumlu idi canım..kese çok güzeldi..kalp atışı için gittiğimizde ilk 107 atıyor dedi doktor..biz bu haftalarda 150 lilerde olmasını bekleriz..1-2 hafta sonra gel kalp atışlarını netleştirelim dedi...2 hafta sonra gitti kalbi durmuştu yavrumun ...ufalmıştı içerde..kız işyerinde açtım yine muslukları...ben inanmadım başka hastaneye gittim..ordada büyük ultrasona koydu..durmuş kalbi atmiyor dedi doktor...çok kötü günlerdi...patolojiye gönderdi doktor bebeği..bebekten kaynaklı dedi bebek sağlıksızmış dedi..o kadar canım...
Evet 29 ekime aldım randevu. Bir gidip görüşeyim bakalım kendisi de uygun görecek mi.. bu hafta sonu gitmeye eşimi ikna ettim ama bu defa da sıra bulamadım . Zaten ne kadar erken görüşürsem görüşeyim adet bitimi yapılacak işlem boşuna acele etmeme gerek yokSüpermiş cnm hadi inşallah muayene olmaya gidecek misin
Ayyy Leyloşummm Allah sabır versin kuzum benim tahmin edebiliyorum üzüntünü ama umarım acını unutturacak sevinçler yaşarsın yakın zamanda canımmmBende kaç gündür seni düşünüyordum canım yaa..yazacaktım acaba nasılsın diye.çok geçmiş olsun canım..normal hastalık raporu alsan olmuyormuki..bu halde işe gidilirmi hiç?.doğuma az kalmış..hadi bakalım sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...ben daha önce yazdımmı bilmiyorum sana..o ara baya kötüydüm...12 haftalıkken kalbi durdu yavrumun ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım...benim için büyük bir yıkım oldu canım..İnşallah anne babasına cennette şefaatçi olsun yavrum...Rabbim inşallah tekrar sağlıklısını nasip eder...doğumda bizlerede dua et olurmu?kendine ve bebişe iyi bak canım...
![]()
Kız canımOh oh maşallah doğum Kapıya dayanmış biz de değişiklik yok hamile kalmaya çalışıyoruz hala:)) kendine dikkat et cnm kız mı erkek mi
iğneyle 3. Canım ama totalde 15ay... aşılama dedi doktor geçen ay bende şubat tatilini bekliyorum. Bu ümit belki kendiliğinden oluverircanım kaçıncı denemendi ki bu ?
Cnm özel de misin devlette misin bilmiyorum ama iki günlük rapor Alıp Çarşamba iş başı yaparsan öyle saymazlar Perşembe de doğum raporun başlarAyyy Leyloşummm Allah sabır versin kuzum benim tahmin edebiliyorum üzüntünü ama umarım acını unutturacak sevinçler yaşarsın yakın zamanda canımmm
yok yazmadın bana sen ben de nasıl olsa kalp atımı duyulmuştu diye artık bişey olmaz diye düşündüm nedenseaptal kafam
Normal Hastalık raporu doğum izninden düşülüyormuş canımKanunde fiilen çalıştığı süre diye yazarmış raporlu olduğun gün sayısını aktarabildiğin 5 haftadan düşüorlarmış.o yüzden el mahkum hasta gebe geliyorum hala işe hele iş yerindekilerin hala bana iş kakalama derdine ne demeli. Görsen çok şaşarsın
Dua etmem mi canım sağlıkla gebe kalıp doğuracaksın inş ben inanıyorum![]()
Aynen canim yaa degisik birseyler varmi diye bakiyorum kendime yokkk bulamiyorum..6.gunumuz oldu hissedemiyorummm biseybu ay bebek için ilk defa bişeyler yapmış gibi hissediyorum önceki aylarda hiç düzenli ilişki yumurta takibi fln yoktu ya :) dpo 12 gelse de test yapsam diyo bi yanımdiğer yanımda ... yeme otur oturduğun yere zaten adet gelmezse anlarsın gereksiz heyecan yaratma diyo
ayın 28 i gelseydi bi pöff

Oy kuzum hatırladım şimdi ama doktora ben güvenmedim neden dersen benim fındığın da kalp atımı ilk 112 idi ve ben çok korktum nooluyor yaaa çok düşük diye doktorum gayet normal dedi ki zaten iki hafta sonra şükür 150'yi görmüştük o yüzden senin dr öyle deyince kızmıştım içten içedoktor döllenmeye göre hesapladı uyumlu idi canım..kese çok güzeldi..kalp atışı için gittiğimizde ilk 107 atıyor dedi doktor..biz bu haftalarda 150 lilerde olmasını bekleriz..1-2 hafta sonra gel kalp atışlarını netleştirelim dedi...2 hafta sonra gitti kalbi durmuştu yavrumun ...ufalmıştı içerde..kız işyerinde açtım yine muslukları...ben inanmadım başka hastaneye gittim..ordada büyük ultrasona koydu..durmuş kalbi atmiyor dedi doktor...çok kötü günlerdi...patolojiye gönderdi doktor bebeği..bebekten kaynaklı dedi bebek sağlıksızmış dedi..o kadar canım...
Yok haber cnm bir gitti pir gitti.Kız canım
İnşallah gelecek o bebişlersonra da böyle doğursam artık diye bekleyeceksiniz
Vesoncum @cuteheart arkadaşımızdan haber var mı canım