• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Veson yapılacak işleme göre değişmekle birlikte hastanenin devletle anlaşması varmış ortalama olarak 850 lira imiş.

Selam kızlar nasılsınız LeYLa_21 LeYLa_21 Nasıl gidiyor canımcım umarım herşey yolundadır.
Veson Veson cum sen nasılsın?

Biz iyi sayılırız. çok feci boğaz ağrısı grip ile çalışıyorum hala hiiç takatim kalmıyor :( ama çalışmak zorundayım ki bebişe vakit kalsın neyse ki çarşamba ayrılıyorum artık.
Son İki günüm kalcak bugünü de atlatırsam.

Selam kızlar nasılsınız LeYLa_21 LeYLa_21 Nasıl gidiyor canımcım umarım herşey yolundadır.

Biz iyi sayılırız. çok feci boğaz ağrısı grip ile çalışıyorum hala hiiç takatim kalmıyor :KK43: ama çalışmak zorundayım ki bebişe vakit kalsın neyse ki çarşamba ayrılıyorum artık.
Bende kaç gündür seni düşünüyordum canım yaa..yazacaktım acaba nasılsın diye.çok geçmiş olsun canım..normal hastalık raporu alsan olmuyormuki..bu halde işe gidilirmi hiç?.doğuma az kalmış..hadi bakalım sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...ben daha önce yazdımmı bilmiyorum sana..o ara baya kötüydüm...12 haftalıkken kalbi durdu yavrumun ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım..:KK61:.benim için büyük bir yıkım oldu canım..İnşallah anne babasına cennette şefaatçi olsun yavrum...Rabbim inşallah tekrar sağlıklısını nasip eder...doğumda bizlerede dua et olurmu?kendine ve bebişe iyi bak canım...:KK36:

Bende kaç gündür seni düşünüyordum canım yaa..yazacaktım acaba nasılsın diye.çok geçmiş olsun canım..normal hastalık raporu alsan olmuyormuki..bu halde işe gidilirmi hiç?.doğuma az kalmış..hadi bakalım sağlıkla kucakla yavrunu inşallah...ben daha önce yazdımmı bilmiyorum sana..o ara baya kötüydüm...12 haftalıkken kalbi durdu yavrumun ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım..:KK61:.benim için büyük bir yıkım oldu canım..İnşallah anne babasına cennette şefaatçi olsun yavrum...Rabbim inşallah tekrar sağlıklısını nasip eder...doğumda bizlerede dua et olurmu?kendine ve bebişe iyi bak canım...:KK36:
Leyla ben o dönem yoktum sonra da seni üzmemek için soramadım ama 12. Haftaya kadar herşey yolunda mıydı? Kese görünme zamanı kese büyüklüğü embriyonun sata göre uyumu ilk kalp atış hızı falan?

Benim kürtaj olduğumda baştan beri sıkıntılı idi herşey kese düzensizdi, kalp atışı geç duyuldu , duyulduğunda da yavaştı falan... bir hafta sonra da 8. Haftada tamamen durmuştu çünkü

Leyla ben o dönem yoktum sonra da seni üzmemek için soramadım ama 12. Haftaya kadar herşey yolunda mıydı? Kese görünme zamanı kese büyüklüğü embriyonun sata göre uyumu ilk kalp atış hızı falan?
doktor döllenmeye göre hesapladı uyumlu idi canım..kese çok güzeldi..kalp atışı için gittiğimizde ilk 107 atıyor dedi doktor..biz bu haftalarda 150 lilerde olmasını bekleriz..1-2 hafta sonra gel kalp atışlarını netleştirelim dedi...2 hafta sonra gitti kalbi durmuştu yavrumun ...ufalmıştı içerde..kız işyerinde açtım yine muslukları...:KK61::KK61:ben inanmadım başka hastaneye gittim..ordada büyük ultrasona koydu..durmuş kalbi atmiyor dedi doktor...çok kötü günlerdi...patolojiye gönderdi doktor bebeği..bebekten kaynaklı dedi bebek sağlıksızmış dedi..o kadar canım...

Biz iyi sayılırız. çok feci boğaz ağrısı grip ile çalışıyorum hala hiiç takatim kalmıyor :KK43: ama çalışmak zorundayım ki bebişe vakit kalsın neyse ki çarşamba ayrılıyorum artık.
Oh oh maşallah doğum Kapıya dayanmış biz de değişiklik yok hamile kalmaya çalışıyoruz hala:)) kendine dikkat et cnm kız mı erkek mi

doktor döllenmeye göre hesapladı uyumlu idi canım..kese çok güzeldi..kalp atışı için gittiğimizde ilk 107 atıyor dedi doktor..biz bu haftalarda 150 lilerde olmasını bekleriz..1-2 hafta sonra gel kalp atışlarını netleştirelim dedi...2 hafta sonra gitti kalbi durmuştu yavrumun ...ufalmıştı içerde..kız işyerinde açtım yine muslukları...:KK61::KK61:ben inanmadım başka hastaneye gittim..ordada büyük ultrasona koydu..durmuş kalbi atmiyor dedi doktor...çok kötü günlerdi...patolojiye gönderdi doktor bebeği..bebekten kaynaklı dedi bebek sağlıksızmış dedi..o kadar canım...
Ya leyla kusura bakma nolur seni üzmek istememiştim sadece benim de baştan hep sorunlu idi hani baştan belli idi sağlıksız bir gebelik olduğu , merakım kalp atışını duyduktan sonra rahatlarım diye düşünüyordum kalp atışı normal bile olsa durma olayı oluyor mu diyeydi... benimki de 60 dı ilk duyulduğunda :( nasip kader... en kısa sürede bütün yaşadıklarımızı unutturacak miniklerimiz gelir inşallah... kusura bakma tekrar..

Süpermiş cnm hadi inşallah muayene olmaya gidecek misin
Evet 29 ekime aldım randevu. Bir gidip görüşeyim bakalım kendisi de uygun görecek mi.. bu hafta sonu gitmeye eşimi ikna ettim ama bu defa da sıra bulamadım . Zaten ne kadar erken görüşürsem görüşeyim adet bitimi yapılacak işlem boşuna acele etmeme gerek yok

bu ay bebek için ilk defa bişeyler yapmış gibi hissediyorum önceki aylarda hiç düzenli ilişki yumurta takibi fln yoktu ya :) dpo 12 gelse de test yapsam diyo bi yanım :D diğer yanımda ... yeme otur oturduğun yere zaten adet gelmezse anlarsın gereksiz heyecan yaratma diyo :D ayın 28 i gelseydi bi pöff

Ayyy Leyloşummm Allah sabır versin kuzum benim tahmin edebiliyorum üzüntünü ama umarım acını unutturacak sevinçler yaşarsın yakın zamanda canımmm
yok yazmadın bana sen ben de nasıl olsa kalp atımı duyulmuştu diye artık bişey olmaz diye düşündüm nedense :KK67:aptal kafam

Normal Hastalık raporu doğum izninden düşülüyormuş canım:KK61: Kanunde fiilen çalıştığı süre diye yazarmış raporlu olduğun gün sayısını aktarabildiğin 5 haftadan düşüorlarmış.o yüzden el mahkum hasta gebe geliyorum hala işe hele iş yerindekilerin hala bana iş kakalama derdine ne demeli. Görsen çok şaşarsın:KK62::KK62::KK62:
Dua etmem mi canım sağlıkla gebe kalıp doğuracaksın inş ben inanıyorum:KK60:

Oh oh maşallah doğum Kapıya dayanmış biz de değişiklik yok hamile kalmaya çalışıyoruz hala:)) kendine dikkat et cnm kız mı erkek mi
Kız canım :KK37:
İnşallah gelecek o bebişler :KK8:sonra da böyle doğursam artık diye bekleyeceksiniz :KK33:
Vesoncum @cuteheart arkadaşımızdan haber var mı canım

Ayyy Leyloşummm Allah sabır versin kuzum benim tahmin edebiliyorum üzüntünü ama umarım acını unutturacak sevinçler yaşarsın yakın zamanda canımmm
yok yazmadın bana sen ben de nasıl olsa kalp atımı duyulmuştu diye artık bişey olmaz diye düşündüm nedense :KK67:aptal kafam

Normal Hastalık raporu doğum izninden düşülüyormuş canım:KK61: Kanunde fiilen çalıştığı süre diye yazarmış raporlu olduğun gün sayısını aktarabildiğin 5 haftadan düşüorlarmış.o yüzden el mahkum hasta gebe geliyorum hala işe hele iş yerindekilerin hala bana iş kakalama derdine ne demeli. Görsen çok şaşarsın:KK62::KK62::KK62:
Dua etmem mi canım sağlıkla gebe kalıp doğuracaksın inş ben inanıyorum:KK60:
Cnm özel de misin devlette misin bilmiyorum ama iki günlük rapor Alıp Çarşamba iş başı yaparsan öyle saymazlar Perşembe de doğum raporun başlar

bu ay bebek için ilk defa bişeyler yapmış gibi hissediyorum önceki aylarda hiç düzenli ilişki yumurta takibi fln yoktu ya :) dpo 12 gelse de test yapsam diyo bi yanım :KK70: diğer yanımda ... yeme otur oturduğun yere zaten adet gelmezse anlarsın gereksiz heyecan yaratma diyo :KK70: ayın 28 i gelseydi bi pöff
Aynen canim yaa degisik birseyler varmi diye bakiyorum kendime yokkk bulamiyorum..6.gunumuz oldu hissedemiyorummm bisey:dua:

Oy kuzum hatırladım şimdi ama doktora ben güvenmedim neden dersen benim fındığın da kalp atımı ilk 112 idi ve ben çok korktum nooluyor yaaa çok düşük diye doktorum gayet normal dedi ki zaten iki hafta sonra şükür 150'yi görmüştük o yüzden senin dr öyle deyince kızmıştım içten içe

Back
X