• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elcanki Elcanki canim bu senin dusukten sonraki ilk adetin oluyor degil mi ayin kacinda randevun?cokta degisik gecirdin adeti geldi gelmedi durdu 2 gun sonra geldi.
Simdi tedaviye baslicagim dedigin ayin 2_3.gunu hormon testleri yapiliyor.cunku her ay degisgenlik gosteriyormus.benim dr gecen ayin tahliliyle bu ayi degerlendirmiyor mesela.
Yinede t3 t4 tsh-lh fsh progesteron prolaktin estradiol kadinlik hormonlari.umari cok cok iyi bir doktora denk gelirsin canim.birde bitkisel hic birsey kullanma..
Mutlakada takip iste..ha catladi ha catlicak derken valla strese sokuyoruz kendimizi..insallah en kisa surede rabbim mucizeni gondericek canim tum dualarim sizinle..sizlerde bana dualarinizi esirgemeyin kuzum:nazar:

Aminnnnnnnnnnnn
Agzin bal yesin gözün yaş görmesin emii :KK19::KK15:
Insallaaah kuzum insallaah.. cemi cumlemizle insAllah.. herkesin sıkıntısı burda farklı.. birbirimizin üzüntüsüne üzülüp sevincine de seviniyoruz.. bu ara sevince cok ihtiyacimiz var.. peşpeşe hamile kalırız insAllah.. Rabbimm saglikli hamilelikler nasip etsin topugimize ..

Ateş ölçer arkadaşlar bir arkadaşımız Aralık sonunda Allah izin verirse umre ye gidecek ve ateş topiği olarak o zamana kadar bir hatim indirmeyi düşünüyoruz hatim duasını inşallah isimlerimizi anılarak mübarek topraklarda yapılacak.malum konu ateş topiği ile alakalı bir konu olmadığı için özelden katılacakları konferans konuşmasına davet edeceğim.Cüzlerin bir kısmı paylaşıldı.kalan cüzlerden almak isteyenler bildirim yapsın.lütfen karışıklık olmaması adına katılamayacaklar da katılamayacaklarını yazarsa çok sevinirim.

Yavaş okuyorum yetiştiremem düşüncesine kapılarak Katılmak istemeyenler kendi Arasında paylaşabilir.herkes okuyabileceği kadar alabilir.arapça bilmeyenler sizin adınıza başkaları da okuyabilir.

Kendisinden bildirim beklediğimiz arkadaşlar katılamayacağım yada Katılıyorum yazarlarsa çok sevinirim bir an önce konferans konuşmasını başlatalım:KK66:

@XXYYXXYY
@FatmaMurat
iiz iiz
@kushi
Elcanki Elcanki
missdincer missdincer
B BenanAsiye
hapsuu hapsuu
@ismetbeyinbiricikhanimi
SaskinAnne SaskinAnne
Melissa81 Melissa81
@xDerinMavix
Agave Agave

Bizi dışardan sessizce takip eden arkadaşlar da Katılmak isterlerse bildirim yapabilir
missdincer missdincer B BenanAsiye hapsuu hapsuu Melissa81 Melissa81 Agave Agave

Elcanki Elcanki canim bu senin dusukten sonraki ilk adetin oluyor degil mi ayin kacinda randevun?cokta degisik gecirdin adeti geldi gelmedi durdu 2 gun sonra geldi.
Simdi tedaviye baslicagim dedigin ayin 2_3.gunu hormon testleri yapiliyor.cunku her ay degisgenlik gosteriyormus.benim dr gecen ayin tahliliyle bu ayi degerlendirmiyor mesela.
Yinede t3 t4 tsh-lh fsh progesteron prolaktin estradiol kadinlik hormonlari.umari cok cok iyi bir doktora denk gelirsin canim.birde bitkisel hic birsey kullanma..
Mutlakada takip iste..ha catladi ha catlicak derken valla strese sokuyoruz kendimizi..insallah en kisa surede rabbim mucizeni gondericek canim tum dualarim sizinle..sizlerde bana dualarinizi esirgemeyin kuzum:nazar:
Allah razı olsun canım.. 2 kasim gideceğim insallah.. doktordan cok supheliyim. Yine kendi doktorum degilde baska bi doktora gidiyorum endişeliyim.. hayirlara gelsin.. bitkisel bir sey de yapmicam dedigun gibi.. simdi kafamda kocamn bir soru isareti var.. sebebini bilmiyorum.. kistten supheleniyordum.. adetin ilk gunu gittigim doktor kist mist yok demisti.. ama hala kanama kesilmeyince de kistin olmadigi konusu hakkinda şüpheliyim.. ben korunmayi bırakalı da kasimda 6 ay olcak.. 2 ay oldu dusuk yapali, daha ilk reglin bitmesini bekliyorum.. oda kesilemdi iste.. yine testleri yinelicem tabii ki.. duâ ette hava degisikli falan olsun sebebi.. hayirlarla kanamam bitsin temiz temiz yumurtlamayi basarayim :( psikolojim alt ust valla.. Rabbim sana da saglicakla dogurmayi nasip etsin canim benim. Senin adina cok mutluyum inan.. icimden geciriyodum zaten, hep soyledim de.. insallah bizim tablolarimizin sonu da tekrar yesillenir:( hamile kalmak marifet değilmiş onu anladim.. Rabbim saglicakla doğuranlardan eylesin.. :(

saol tatlım sen nasılsın
Bende iyiyim canim ovulasyon yaklasiyor testler koyulasmaya basladi. kvdeler bende ustune esim gec gelecek. sabah ikimiz de erken cikcaz. calisma yapsak mi yapmasak mi diye dusunuyorum. dahatam koyu degil ama

Eklentiler

• PicsArt_10-31-07.25.03.webp
    PicsArt_10-31-07.25.03.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben reglin ilk gunu gittim yok kist dedi beni gonderdi... hala kesilmedi regl.. hep leke leke geliyo.. 7 cm hemen gittiyse supermiss.. ben gecen ay yapmistim sogan kuru. Dusukten hemen sonra.. bende kistten suphelenmistim, cunku yumurtlama da olmadi.. doktorda bana yok kist falan dedi.. eger beni gecistirdiyse de Haram olsun.. simdi devlet hastanesinde bi doktora gidecegim.. insallah olumsuz olmaz bu doktor da..
Ben devlete gitmistim yok demisti ozeldeki soyledi canim bana. hem kan tahlilleri hem de ultrason yaptir bakalim. bana doktor ya prolaktin falan yuksektir yada kist demisti muayene etmeden. tahlillere kalmadan kist el sallamisti zaten

Cok mu geliyeodu canim kanaman?? Anladigim
Kadariyla benim durumum gibi olmus?? Dusuk kanamasindan sonrakii ilk kanamada mi uzun surmustu.. insAllah oylee kist falan yoktur.. :dua: stresstendir insallahh:dua:
Canim ilk dusuk oldugu zaman büyük bir pihti oldu sonra normal adete dondu. 2. de ise baya yogun oldu adet donemi. sonra azaldi bittim dedim sonra bi daha basladi ama oyle boyle degil wcye oturdukca idrar gibi ama pihtili pihtiliydi baya. azalip artti durdu. boyle olunca elim ayagim bosaliyordu artik kansizlik yapmisti. git bakalim sana me diycek canim doktor herkeste her durum farkli yaşanıyor biliyorsun

Bende iyiyim canim ovulasyon yaklasiyor testler koyulasmaya basladi. kvdeler bende ustune esim gec gelecek. sabah ikimiz de erken cikcaz. calisma yapsak mi yapmasak mi diye dusunuyorum. dahatam koyu degil ama
Canım biz bu ay da seninle aynı gibi ilerliyoruz :) bence ben yumurtayı dün çatlattım ama ateşim henüz yükselmedi senin de testin baya koyulaşmış eli kulağında yumurtan çatlar bir kaç güne. Birlikte bekleyeceğiz yine :)

LeYLa_21 LeYLa_21 ismini yazma yerini sonunda buldum Leylacım. tek tek yazıyorum

more + setting + chart & data Analysis burdan sonra da chart Thumbnails burayı bulduktan sonra karsına butun ayların kartları cıkacak istediğin bütün ayların adını yazabilirisn EDİT var ona tıkla gerisini sen halledersin.

tek tek resimliyorum daha kolay olsun

1
20161031_192851.webp

2
2.webp

3
3.webp

4
4.webp

5

5.webp

Allah razı olsun canım.. 2 kasim gideceğim insallah.. doktordan cok supheliyim. Yine kendi doktorum degilde baska bi doktora gidiyorum endişeliyim.. hayirlara gelsin.. bitkisel bir sey de yapmicam dedigun gibi.. simdi kafamda kocamn bir soru isareti var.. sebebini bilmiyorum.. kistten supheleniyordum.. adetin ilk gunu gittigim doktor kist mist yok demisti.. ama hala kanama kesilmeyince de kistin olmadigi konusu hakkinda şüpheliyim.. ben korunmayi bırakalı da kasimda 6 ay olcak.. 2 ay oldu dusuk yapali, daha ilk reglin bitmesini bekliyorum.. oda kesilemdi iste.. yine testleri yinelicem tabii ki.. duâ ette hava degisikli falan olsun sebebi.. hayirlarla kanamam bitsin temiz temiz yumurtlamayi basarayim :KK43: psikolojim alt ust valla.. Rabbim sana da saglicakla dogurmayi nasip etsin canim benim. Senin adina cok mutluyum inan.. icimden geciriyodum zaten, hep soyledim de.. insallah bizim tablolarimizin sonu da tekrar yesillenir:KK43: hamile kalmak marifet değilmiş onu anladim.. Rabbim saglicakla doğuranlardan eylesin.. :KK43:
Amin canim insallah simdi esimle konusuyorduk sagliklica olsun kalp atisi duzgun olsun tozpembe olmuyor kayip olunca..rabbim hepimize sagliklica gebelik ve evlat nasip etsin insallah..
Kendi dr senin oykunu biliyor aslinda seni taniyor ona mi geri gitsen..insanin dr.una guvenmeside cok onemli.netten yorumlari varmi yeni dr.un ben netten arastiyorum hep

çok yaklaşmış bugun yarın çatlar bugunu degerlendır canım kaçırma gebelikler en cok çatlamadan 1 gun önce ki ilişkilerde oluyor bence yanı ınceleme ve arastırmalarıma göre :confused:

LeYLa_21 LeYLa_21 ismini yazma yerini sonunda buldum Leylacım. tek tek yazıyorum

more + setting + chart & data Analysis burdan sonra da chart Thumbnails burayı bulduktan sonra karsına butun ayların kartları cıkacak istediğin bütün ayların adını yazabilirisn EDİT var ona tıkla gerisini sen halledersin.

tek tek resimliyorum daha kolay olsun

1
Eki Görüntüle 1905661

2
Eki Görüntüle 1905662

3
Eki Görüntüle 1905663

4
Eki Görüntüle 1905664

5

Eki Görüntüle 1905665
Sağol tatlışım...

• Beğen
Reactions: iiz
KİZLARRR ben incir kuru yapıyorum ya bugün daha 6. günüm veee ağrım var birde akıntı gelmeye başladı belim bile ağrıyor ohhhh :halay::halay::halay::halay::rapci::rapci::rapci:

ben ovu testi yapmadım hiç ama az kalmış gibi gözüküo sen kendi düzenini daha iyi bilirsin tabi bnm adam kv ler bizdeyken coşuo :KK23: hatta ovu haftası kv yi çağır diye gırgır olmuştu :D heyecan dorukta çalışın bence :D

Ohh insallah doktor hosuma gider de zirt pirt degisip durmam.. geçenki doktordan sonra travma etkisi yaratti.. Ne testleri yaptirayim?? Yani hormon testi yaptiracagim da nelere baksinlar?? Biraz kendimi rahatlatmak amaciyla arastirma yaptim da hormon dengesizliginden oldugu kanısına vardım. Hormonlarım düzenini kaçırdı iyice.. östrojen ve progestana ne olarak bakiyorlardi? Yardim plsss :) Veson Veson zafrina89 zafrina89 LeYLa_21 LeYLa_21 @Cok da Seyapmamak Lazim iiz iiz @Hayalci_almina Melissa81 Melissa81
Derin hepsini söylemiş canım. Onlara baktır. Sen yaşadıklarını doktora düzgünce anlat. O bakılması gerekenlere bakar tatlım. Güzel haberlerini bekliyoruz gülüm. Stres yok ablam...
Kizlar sohbetlere yetisemedim baya yazisma olmuş. Melissa81 Melissa81 canim eger cok guzel artmis masallah:nazar::nazar: zafrina89 zafrina89 canim yeni ay yeni umutlar. @elmol senin yumoslar da bebis olsun insallah. LeYLa_21 LeYLa_21 bende beklemeyi tercih edenlerdenim. insallah yaptigin an olumlusonuc alirsin ne zaman yaptiginin cok önemi kalmaz. kızlar atladigim bisey varsa kusura bakmayin.
Sağol gülüm Amin inşallah canım ya..

Back
X