• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14. gündesin belkide yumurtan çatlıyordur o nedenle agrı hissediyorsundur yada uşutmussundur birden aklına kist falan getirme
Kiz benim 14 gundur suren bir lekelenmem var .. ve normalde gec yumurtlarim.. ona nazaran dusukten sonraki adet donemimdeyim ve yarina randevu aldim.. insAllahh bir sikinti yoktur,

Guzel bi habet var mi ablam insaAllah vardir takvimin baN oyle diyo

Veson Veson canım ben katılamayacağım. Dün gece girdiğimde görmemişim. Baştan okurken yetişememişim beni etiketlediğin yere...

LeYLa_21 LeYLa_21 abla Rabbim hayırlı sonuçlar versin. Test pozitif çıkarsa benide etiketler misin lütfen:)

sabah test yaptım negatifti kızlar...

Kiz benim 14 gundur suren bir lekelenmem var .. ve normalde gec yumurtlarim.. ona nazaran dusukten sonraki adet donemimdeyim ve yarina randevu aldim.. insAllahh bir sikinti yoktur,
pardon düşük olayını bilmiyordum. ama düşükten sonra bir süre düzensiz olabilyor galiba.

ben yine diplere vurdum 35.6 görmeden o ayı geçiremiyorum :P

ya kızlar ben gliforu ne yapsam sizce? pcos değilsem kullanmamın anlamı yok... ama bariz şekilde adet döngümü kısaltıyor. 35lerden 28-29 a indi. gerçi klomen kullandığım ay kullandım gliforu klomenin mi etkisi gliforun mu onu da bilmiyorum... içsem mi acaba? bıraksam mı :KK64:

ya kızlar ben gliforu ne yapsam sizce? pcos değilsem kullanmamın anlamı yok... ama bariz şekilde adet döngümü kısaltıyor. 35lerden 28-29 a indi. gerçi klomen kullandığım ay kullandım gliforu klomenin mi etkisi gliforun mu onu da bilmiyorum... içsem mi acaba? bıraksam mı :KK64:
insülin ve şeker yüklemesi önemli bence canım onlar normalse kullanmanın bi anlamı yoktur herhalde

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim hayirlisi belki de dedigimiz gibi gec oldu ovulasyon. rabbim hayirlisini en hayirli zamanda versin insallah. xpreiaZ xpreiaZ canim nerdesin ki sen? sanirim oralara yagdi bize de sogugu kaldi. İstanbulda baya soguk

insülin ve şeker yüklemesi önemli bence canım onlar normalse kullanmanın bi anlamı yoktur herhalde
şeker yüklemesi yapmadım , ama 3 aylık şeker değerim glifor kullanmadığım ve yediğime dikkat etmediğim zaman yükseliyor. insülin de burda bakılmıyor. benimkini tamamen pcos için vermişti yani kadın doğumcu.. histereskopi olurken sorarım olmazsa glifor içeyim mi diye. o zamana kadar da devam edeyim. iç derse bırakıp tekrar başlayınca yine bir bulantı olacak çünkü

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim hayirlisi belki de dedigimiz gibi gec oldu ovulasyon. rabbim hayirlisini en hayirli zamanda versin insallah. xpreiaZ xpreiaZ canim nerdesin ki sen? sanirim oralara yagdi bize de sogugu kaldi. İstanbulda baya soguk
gümüşhanenin ilçesindeyim sabah bembeyaz uyandık. tam zamanında dün akşam kış lastiği alıp taktırmıştık. içimize doğmuş kar yağacağı :D

amin canım hayırlısı belkide dediğin gibidir...bekleyecez bakalım..Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...

şeker yüklemesi yapmadım , ama 3 aylık şeker değerim glifor kullanmadığım ve yediğime dikkat etmediğim zaman yükseliyor. insülin de burda bakılmıyor. benimkini tamamen pcos için vermişti yani kadın doğumcu.. histereskopi olurken sorarım olmazsa glifor içeyim mi diye. o zamana kadar da devam edeyim. iç derse bırakıp tekrar başlayınca yine bir bulantı olacak çünkü
anladım canım en doğrusu doktora bi danışman

LeYLa_21 LeYLa_21 belki de ovu gec oldu ve cizgi yanlis yerde. Hayirlisi olsun insallah. Rabbim tekrar cift cizgi gormeyi nasip etsin.
evet canım 27.gün bile ovulasyon testi kopkuyu çıkmıştı...bilemeyiz tabiki Rabbim bilir..hayırlısı bakalım...beklemedeyim...Mevlam neyler neylerse güzel eyler...zaten opk+ ve hight kaldırınca çizgiyi 24 üne çekiyor...ona görede yinede idrar testinde çıkmaz mı canım ya?

evet canım 27.gün bile ovulasyon testi kopkuyu çıkmıştı...bilemeyiz tabiki Rabbim bilir..hayırlısı bakalım...beklemedeyim...Mevlam neyler neylerse güzel eyler...zaten opk+ ve hight kaldırınca çizgiyi 24 üne çekiyor...ona görede yinede idrar testinde çıkmaz mı canım ya?

Reglin 24.gunune mi ayin 24'une mi?
Ayin 24'uneyse cikmaz abla. 24.guneyse bi ihtimal.

X xDerinMavix şimdi bak tabloma dpo 11 i gösteriyor...bat 5 kasım test 6 kasım diyor tatlım...pazar gününe kadar gelen giden olmazsa pazar tekrarlarım testi...

Back
X