• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bide bişey dicem benim mesela büyük olan folikül 21,3 x 16,5 du doktorum onun ortalamasını alıyo 18,5 bu şekilde mi ölçülüyor folikül daha önce hep tek çizgi çizerdi kafama takıldı :KK64:

kızlar bide bişey dicem benim mesela büyük olan folikül 21,3 x 16,5 du doktorum onun ortalamasını alıyo 18,5 bu şekilde mi ölçülüyor folikül daha önce hep tek çizgi çizerdi kafama takıldı :KK64:
Cnm belki şeydir o şimdi bu yuvarlak ya farklı açılarda Ölçüm Alıp ortalamasını almış olabilir

Cnm belki şeydir o şimdi bu yuvarlak ya farklı açılarda Ölçüm Alıp ortalamasını almış olabilir
elips duruyodu ölçü alırken ama oynattıkça yuvarlak yuvarlak görünüyodu 3 tane olduğu için sıkıştılar mı nedir :D diğerleri biraz daha küçüktü ama kaçtı bilmiyorum geriden geliyolar dedi

Kaclik ki senin iğneler benim 250 lık ovitrelle
benim choriomon 5000 iki tane canım doktorun dediği iki tane ovitrelle ye denk geliyor o pahalı diye ben diğerini alıyorum doktoruma da dedim o da artık biliyor bu ilacı hepsi aynı işi görüyor dedi niye bu kadar pahalı falan da dedi

tsefem28 tsefem28 bak burda dpo12 de en düşük 17 Çıkabilir diyor sen daha dpo9 dasın ve arkadan gelen bir de yumurtan vardı onu da unutma;)
image.webp

Ben şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde yumurtalar toplandi o gün normalde çatlama günüydü ve 10una dollendi ve transfer edildi çatlama günü ile 4 gün oldu bana bir liste verildi ve listede transfer günü hariç 5.gün implantasyon başlar yazıyordu toplamda 9 oluyor yani.
anladım canım genel gecer bılgı 7 gun ya ben o yuzden dedım tabiiki doğrusu ne bılmıyorum

Ben ne hayallerle gittin bir bilsen şöyle bi 15 ,20 çıkar diyodum
inşallah da daha da kat kat çıkar canım bak mesela ben 9,91 çıktı ama günden güne evdeki testler silikleşti 13. gün hatta yok gibiydi artık ama 14 de direk çıktı düşün demekki benim de o zaman 4- 5 e kadar düşmüştür başta

elips duruyodu ölçü alırken ama oynattıkça yuvarlak yuvarlak görünüyodu 3 tane olduğu için sıkıştılar mı nedir :KK70: diğerleri biraz daha küçüktü ama kaçtı bilmiyorum geriden geliyolar dedi
Desene bol bol çalışma Olmalı bu ay:)

Etki ediyordur mutlaka ama derecenin orda olması değil de senin soğuğa gitmen etkiliyor olabilir.vücut ısın Düşüyor olabilir.gece yatmadan yastığın altına koy yine de mi fark ediyorlar aynı oda da mı kalıyorsun
evet cnm tek yatmiyorum sorun o :))

Back
X