• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sezeryan oldum ne olmuş olabilir ki?
Bir bilsem çaresine bakicam da
Aslında bana maydanozlu süt buharı yapmamı söyleyen teyze lohusa iken çok usutmussun içeri sperm gitmiyor tıkanıklık var dedi tüplerde mi dedim yok dedi sanırım rahim ağzını kast etti bir çok kez denedim ama bir sonuç elde edemedik maya mesajını izledim denenebilir ama inşallah gerek kalmaz ya
Canın ben şimdi dpo yu neye gore saycam çizgi yer dehlgistirmedi hala 11 de gözüküyor ovu

Kizlar benim bat bugun adet olmadim çok az ağrı geldi bide az bi kahverengi leke

bilmiyorum ki ?? Ben söylemedim Dr da demedi.zaten kolay bir operasyon deyip duruyordu.ben de ona yapışıklık açma videolarını yollamıştım izlesin ne yapılacak bana bilsin diye:)
Benimki de öyle diyor ama kendi varikosel ameliyatını sor bir de , dinlemekten bayıldım:confused: asker anısı gibi anlat anlat bitmiyor

Senin anlattığın şekilde kv dem de anlattı onu da ters çevirmiş sallamışlar falan çok kızgın anlatıyor o da. ve sonunda belini çekip yakı yapmışlar o öyle hamile kalmış, annemgilde ise durum hala muallak . Babam varikosel ameliyatı olmuş annem ameliyattan sonra hamile kaldım diyor babamsa ameliyata girdiğimde annen zaten hamile kalmıştı diyor. bir de parlodel kullandım diyor babam. prolaktin için olan ilaç parlodel ismini mi yanlış hatırlıyor ondan emin değilim

Benim annem de ddoktora gidiyormuş birşey yok sizde demişler bekleyin demiş doktor birgun yine kontrole gitmiş ki hamile :)
O kasik çektirme çok çok zordu anlatamam bağırdım ağladım belki çocuğum olur diye katlandim ama boşa çıktı tabi

Sanırım o gün ilk yumurtan Çatladı :)
Aslında bana maydanozlu süt buharı yapmamı söyleyen teyze lohusa iken çok usutmussun içeri sperm gitmiyor tıkanıklık var dedi tüplerde mi dedim yok dedi sanırım rahim ağzını kast etti bir çok kez denedim ama bir sonuç elde edemedik maya mesajını izledim denenebilir ama inşallah gerek kalmaz ya
Canın ben şimdi dpo yu neye gore saycam çizgi yer dehlgistirmedi hala 11 de gözüküyor ovu

Benimki de öyle diyor ama kendi varikosel ameliyatını sor bir de , dinlemekten bayıldım:confused: asker anısı gibi anlat anlat bitmiyor
Teşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)

Teşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)
Sabah mı olacak saati belli mi? herşey yolunda gitsin inşallah. izin alabildin mi bu arada ? hemen ertesi gün gitmeyeceksin işe değil mi?

Krese felan mi gidiyor canım nereye bırakacaksın çocuğu kaçta gideceksiniz yarin

LeYLa_21 LeYLa_21 abla seni merak ettim de girdim napiyorsun ? Ates daha adetlik olmamis.
Ateş sabitlendi gülüm ya... bugün dpo 12.. cuma tekrar mı yapsam acaba adet gelmezse. sen hamile olabileceğimi düşünüyormusun özgecim? bende umutla dua ediyorum... inşallah Rabbim nasip etmiştir... dualarınızı bekliyorum.. şuanda ateşim 37,0.....

Rabbim yar ve yardımcın olsun tuğbacım... nelere katlanıyoruz çocuk için ya...hep giden bizden gidiyor.. eşinede şuan çok kızdım. bu ne ilgisizlik ya... zaten sen streslisin.. bu erkek milleti bizi hiç anlamıyor anlamaları için bir müddetliğine kadın olmaları gerekir...

• Beğen
Reactions: iiz
Ateş sabitlendi gülüm ya... bugün dpo 12.. cuma tekrar mı yapsam acaba adet gelmezse. sen hamile olabileceğimi düşünüyormusun özgecim? bende umutla dua ediyorum... inşallah Rabbim nasip etmiştir... dualarınızı bekliyorum.. şuanda ateşim 37,0.....
Birsey hissediyomusun herhangi belirti felan eğer adet gelmezse cuma yap tekrar bence test

Ablacim her ay var hamile olma ihtimalimiz. Atesin normalden daha dusuk seyretti ama neden olmasin ki yine de ?

Birsey hissediyomusun herhangi belirti felan eğer adet gelmezse cuma yap tekrar bence test
Bu akşam başım döndü. hatta tam odadan çıkıyordum kapının kolunu tuttum hemen. kendimi hiç dinlemiyorum canım ya... habire çişim geliyor. tuvalete zor yetişiyorum....
Ablacim her ay var hamile olma ihtimalimiz. Atesin normalden daha dusuk seyretti ama neden olmasin ki yine de ?
Amin canım inşallah hayırlısı...

Back
X