- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Amin cnm o senin kalbinin güzelliğiteşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm o senin kalbinin güzelliğiteşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallah
Tmm cnm ilk fırsatta yazarım sağol
Veson yarının çok kolay geçsin inşallah bebegine atılmış ilk adım olsun. haberını bekliyoruz yarına
Allah şifa versin canım havalar birden çok sogudu hep çocuklar hasta haliyle birbirine geçiyorKreşe gidiyor zaten cnm.sadece biraz rahatsız dönüşte eğer iyi hissedersem kendimi onu da kreşden Alıp Dr a götürmeyi düşünüyorız saat 9 da orda olacak şekilde yola çıkarız
Aynen cnm bizimkinde hiç geçmeyen bir kuru Öksürük var aslında çok ihmal ettik bir senedir abartmıyorum hep öksürüyor ara ara geçer gibi oluyor falan.bu aralar biraz ciddileşti sanki.Allah şifa versin canım havalar birden çok sogudu hep çocuklar hasta haliyle birbirine geçiyor
Bizimkininde hava soğuyunca hemen başlıyor geçen kış hatta alerji ilaçları felan kullandık bir tanesi yan etki yaptı çiğneme tabletiydi bir daha da kullanmadim limon mandalina seviyorsa bol bol yedirAynen cnm bizimkinde hiç geçmeyen bir kuru Öksürük var aslında çok ihmal ettik bir senedir abartmıyorum hep öksürüyor ara ara geçer gibi oluyor falan.bu aralar biraz ciddileşti sanki.
Ay bu adam beni deli edecek.sonunda yarın Dr a gideceğimi hatırladı.az önce aradı sen yarın nasıl gideceksin diye soruyorbeni mi sınıyor yoksa ciddi ciddi beni tek başına mı yollacak? Anlayamadım.
kaçta orda olman gerek dedi sonra da iyi dedi kapattı
![]()
bu anlama öğrenme aşamasına ameliyattan hemen önce gelmişsiniz ya ona da şükür. sonuçta adamlar geç anlıyor . yaratılışlarında mı var ne tövbe tövbe yaTeşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)
üşütmedin değil mi üşütünce de çiş gelirAmin canım inşallah... bak yeni geldim tuvaletten yine çişim geldi. valla altıma yapacak gibi oluyor. koşayım hemen ablacım![]()
Allah razi olsun canim. Hayirli bir evlat olsun insallah.slm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim![]()
kanaman gercekten uzadı takip gerekliydi artık gitmekle iyi yaptın çok geçmiş olsun. içini ferah tutmaya çalışHayırlı akşamlar kızlar :) ,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya çalıştığınız için. Böyle durumlarda ben artık ilk önce size koşuyorum, sizle paylaşmak istiyorum.. çünkü beni en iyi anlayan sizsiniz.. hepimiz burda kader arkadaşı sayılırız. Kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, keza bahsettiğim zaman hemen kötüye yoruyorlar ve bu beni olduğumdan da gergin hale getiriyor..
Neyse mâlum ben 1 eylul düşük yaptım 2 hafta kanamam oldu.. sonrasinda da reglim ayni adet sayimi gibi 48 gün sonra geldi.. ben bu ilk gun doktora gittim özele, ama bahsettigim gibi doktoe beni kışkışladı; kimse takip yapmiyor hicbir şeyin yok, 6 -ay sonra olmazsa gel diye yolladı.. iyi hoş, benim adetim 5 gun boyunca kahve leke leke geldi.. ayni zamanda yumurtlama olmadigi icin o ilk ay ben ona bağladım.. derken kesildi 2 gun sonra yine basladi.. az az kahve kahve gelirken kirmiziya dondu.. 3 gundur de kirmizi kirmizi geliyor.. arada kasigim bi de belim agriyor ama oyle aman aman bi agrim yok.. neyse bugünde iste gittim ya, kesilmedi diye.. bu sefer devlet hastanesine gittim. Doktor okdr düzensiz ki 2 kisiyi birdne aldılar, bi yandan sistem yenileniyormus onlarla muhabbet etti bir yandan diger hastayla tek tek ultrasona aldi.. karından baktı, bakarken de yanındaki hademeyle ilgilendi benden fazla.. tuvaletine sıkışık misin diye sordu fazla degil dedim.. sag tarafa baktii bakarken de o hademeyle konuştu.. yüzüme bile bakmadi yaa hic.. sonra iste kan testine yolladi beni.. hormon ve hemogram.. yarin sonuclari alacagim. Ebe okuyan arkadasim da hocalarina sordu bugun.. normalmiş, hormonlar düzensizlige yol açarmış.. bi arkdsimin da ablasinin düşükten sonra aynı durumu olmus falan.. suan icin tek umudum bu kırmızıdan sonra kesilecegini düşünmek... yarınki sonuclara gore icim rahatlamazsa sonuclarla birlikte özele gidecegim, kendi doktoruma.. caaanim doktoruma..
Veson @Cok da Seyapmamak Lazim
iiz @Hayalci_almina @LeYLa_21 @FelicitaMutluluk @xDerinMavix
Melissa81
sen demin süt maydnozu sormadnmı acıelmaya ne zaman geldn![]()
canım faranşit , bronşit gelip göğse yerleşiyor sonra belirli aralıklarla kendiini tekrarlıyor aman ha dikkatAynen cnm bizimkinde hiç geçmeyen bir kuru Öksürük var aslında çok ihmal ettik bir senedir abartmıyorum hep öksürüyor ara ara geçer gibi oluyor falan.bu aralar biraz ciddileşti sanki.
Sever aslında evde de kalmadı alalım bari.ama o da asitli olunca öksürüğü azdırır mı ki?Bizimkininde hava soğuyunca hemen başlıyor geçen kış hatta alerji ilaçları felan kullandık bir tanesi yan etki yaptı çiğneme tabletiydi bir daha da kullanmadim limon mandalina seviyorsa bol bol yedir
Sağol cnm inşallah sonu bebis olur hepimizin :)
bu anlama öğrenme aşamasına ameliyattan hemen önce gelmişsiniz ya ona da şükür. sonuçta adamlar geç anlıyor . yaratılışlarında mı var ne tövbe tövbe ya
İnsallah cnm çok sağol :)8403BHC canım çok sevindim sonuçlara bak ne güzel yol almışsınız inşallah bebişe de az kalmıştır
Doğru diyorsun çok ihmal ettik yarın umarım onu da Dr a götürebilirizcanım faranşit , bronşit gelip göğse yerleşiyor sonra belirli aralıklarla kendiini tekrarlıyor aman ha dikkat