• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Neslihaann Neslihaann benimde rahmim eğriymis.
Sabunla falan degilde göbeğime masaj yapmisti ebe bardak çekme gibi bişey yapmıştı ama küp gibi birşeyle. Sonra yakı yapıştırmışti ve hamile kalmistim ama düsmüstü.
Düşükten sonra 3 kez gittim yine ama malesef hamile kalamadim.
Benim rahim filmim seninki gibi degil ama gayet girişi düzdü.
Rahim egriligi düşüğe degilde hamile kalmaya engelmis
Ama ben hemen hamile kalıyorum benim sorunum dusukler falan canım

• Beğen
Reactions: iiz
Hayırlı akşamlar kızlar :) ,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya çalıştığınız için. Böyle durumlarda ben artık ilk önce size koşuyorum, sizle paylaşmak istiyorum.. çünkü beni en iyi anlayan sizsiniz.. hepimiz burda kader arkadaşı sayılırız. Kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, keza bahsettiğim zaman hemen kötüye yoruyorlar ve bu beni olduğumdan da gergin hale getiriyor..

Neyse mâlum ben 1 eylul düşük yaptım 2 hafta kanamam oldu.. sonrasinda da reglim ayni adet sayimi gibi 48 gün sonra geldi.. ben bu ilk gun doktora gittim özele, ama bahsettigim gibi doktoe beni kışkışladı; kimse takip yapmiyor hicbir şeyin yok, 6 -ay sonra olmazsa gel diye yolladı.. iyi hoş, benim adetim 5 gun boyunca kahve leke leke geldi.. ayni zamanda yumurtlama olmadigi icin o ilk ay ben ona bağladım.. derken kesildi 2 gun sonra yine basladi.. az az kahve kahve gelirken kirmiziya dondu.. 3 gundur de kirmizi kirmizi geliyor.. arada kasigim bi de belim agriyor ama oyle aman aman bi agrim yok.. neyse bugünde iste gittim ya, kesilmedi diye.. bu sefer devlet hastanesine gittim. Doktor okdr düzensiz ki 2 kisiyi birdne aldılar, bi yandan sistem yenileniyormus onlarla muhabbet etti bir yandan diger hastayla tek tek ultrasona aldi.. karından baktı, bakarken de yanındaki hademeyle ilgilendi benden fazla.. tuvaletine sıkışık misin diye sordu fazla degil dedim.. sag tarafa baktii bakarken de o hademeyle konuştu.. yüzüme bile bakmadi yaa hic.. sonra iste kan testine yolladi beni.. hormon ve hemogram.. yarin sonuclari alacagim. Ebe okuyan arkadasim da hocalarina sordu bugun.. normalmiş, hormonlar düzensizlige yol açarmış.. bi arkdsimin da ablasinin düşükten sonra aynı durumu olmus falan.. suan icin tek umudum bu kırmızıdan sonra kesilecegini düşünmek... yarınki sonuclara gore icim rahatlamazsa sonuclarla birlikte özele gidecegim, kendi doktoruma.. caaanim doktoruma..

Veson Veson @Cok da Seyapmamak Lazim iiz iiz ShinSeGi ShinSeGi @LeYLa_21 @FelicitaMutluluk @xDerinMavix @Melissa81
insallah olumsuz bu durum yoktur. canim sen kahve leke gelirken hic gebelik testi yapmis miydin? küçük bi ihtimal.acaba kimyasal gebelik mi oldu diye geldi aklima

• Beğen
Kizlar hic evlat edinme ihtimalini düşünmüş müydünüz? ben bugün arastirdim da sartlari da bize tam uymuyor ona da üzüldüm. kafayı yedim iyice :deli:

evlat edinicek olanla, evlatlik cocuk arasinda en az 18 yaş en fazla 40 yaş fark olmasi gerekiyormus. ve evlat edincek olanin 30 yaşı doldurmuş olmasi gerekiyormus. benim esim benden 9 yas büyük bu durumda ben 32 yasinda evlat edinelim desem eşim 41 yaşında bize 1yaşın alti bebek vermezler heralde bu durumda :KK42: eğer kendim doğurmayı beceremezsem sanirim evlat edinerek bile bi bebege bakamayacagim:KK43:

Kizlar hic evlat edinme ihtimalini düşünmüş müydünüz? ben bugün arastirdim da sartlari da bize tam uymuyor ona da üzüldüm. kafayı yedim iyice :deli:

evlat edinicek olanla, evlatlik cocuk arasinda en az 18 yaş en fazla 40 yaş fark olmasi gerekiyormus. ve evlat edincek olanin 30 yaşı doldurmuş olmasi gerekiyormus. benim esim benden 9 yas büyük bu durumda ben 32 yasinda evlat edinelim desem eşim 41 yaşında bize 1yaşın alti bebek vermezler heralde bu durumda :KK42: eğer kendim doğurmayı beceremezsem sanirim evlat edinerek bile bi bebege bakamayacagim:KK43:
Canım ben dusundum ama eşim kabul etmiyor
Ne diyim inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişler

Canım ben dusundum ama eşim kabul etmiyor
Ne diyim inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişler
ya benim aslinda eskiden beri kafamda olan biseydi ama ben kendi cocuklarim olunca bi tane de evlat edinirim diyordum okul çağında filan bi çocuk hem okutur hem aile oluruz ona diye düşünüyordum ama simdi ya hic bebegim olmazsa bebek evlat edinirim diye düşünürken bu şartı görünce cok üzüldüm

• Beğen
ya benim aslinda eskiden beri kafamda olan biseydi ama ben kendi cocuklarim olunca bi tane de evlat edinirim diyordum okul çağında filan bi çocuk hem okutur hem aile oluruz ona diye düşünüyordum ama simdi ya hic bebegim olmazsa bebek evlat edinirim diye düşünürken bu şartı görünce cok üzüldüm
Canım internette yazanlara bakma sen iş oraya gidince değişir

ben onu da denedim 2 ay :KK43:

bunu kk dan alıntı yaptım

aslında inanmamıştım ama 6 ay boyunca hamile kalamayınca ve rahimde ki iltihaptan dolayı spremin öldüğünü duyunca bişey kaybetmem deyip şifa olsunu niyet edip sütlü maydınız buharına oturdum adetimin bitmesiyle birlikte bunu 3 gün her akşam tekrarladım ve ilişkiye girmedim ve kendimi üşütmemek adına tüm tedbirlerimi aldım yumurtlama günümde ilişkiye girdik ve öbür ay hamileyim :)) ( süt buharını uyguladıktan sonra bi süre sarı renkte akıntım geldi ki bu demek oluyor ki gerçekten iltihabım varmış ve içim temizlenmiş)

ne vesile olacak bilemiyruz ki her şey umut bizim için

bunu kk dan alıntı yaptım

aslında inanmamıştım ama 6 ay boyunca hamile kalamayınca ve rahimde ki iltihaptan dolayı spremin öldüğünü duyunca bişey kaybetmem deyip şifa olsunu niyet edip sütlü maydınız buharına oturdum adetimin bitmesiyle birlikte bunu 3 gün her akşam tekrarladım ve ilişkiye girmedim ve kendimi üşütmemek adına tüm tedbirlerimi aldım yumurtlama günümde ilişkiye girdik ve öbür ay hamileyim :)) ( süt buharını uyguladıktan sonra bi süre sarı renkte akıntım geldi ki bu demek oluyor ki gerçekten iltihabım varmış ve içim temizlenmiş)

ne vesile olacak bilemiyruz ki her şey umut bizim için
Deneyebilirsin ama müthiş yerleşiyor gözlerinden ates çıkıyor insanın resmen battaniyeye sarinman gerekiyor eğer bi usutursen idrar yolu iltihabından kurtulamazsin kış günü bide çok dikkat etmen lazım keşke yazın yapsaydiniz yine ben evden çıkmam kendimi çok sıcak tutarın dersen yap bunu yapanlar yaz günü bile kat kat çorap giyiyorlar

Deneyebilirsin ama müthiş yerleşiyor gözlerinden ates çıkıyor insanın resmen battaniyeye sarinman gerekiyor eğer bi usutursen idrar yolu iltihabından kurtulamazsin kış günü bide çok dikkat etmen lazım keşke yazın yapsaydiniz yine ben evden çıkmam kendimi çok sıcak tutarın dersen yap bunu yapanlar yaz günü bile kat kat çorap giyiyorlar

şimdi dpo 4 teyim hiç gerek kalmaz inşallah ta ama adete cok var daha keşke bu ay hamile olsam da gerek kalmasa :(

Belki rahim egriligi düsüge neden olabilir
Çünkü seninki baya eğri gözüküyor canim doktora bi sor istersen
benim anladığım kadarıyla rahım hareket edebiliyor kızlar . rahım masajı vıdeosunu ızledım de eğer öyleyse eğri olması falan sorun değildir heralde ... tabi sadece fikrimi söyledim aslı ne bilmiyorum

Müthiş terletiyor dicektim

tamam tatlım eğer gerekirse o zaman çokkk dikkat edeceğim ev sıcakken hem de çok sıcakken yaparım ve kendimi çok çok sıcak tutarım yazın bile kat kat çorap giydilerse abartı sıcak olmalıyız demek ki . uyarın için teşekkürler . yapmaa gerekirse tekrar yazar ayıntıyı sorarım

Back
X