• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çiftlerden birinin 30 yaşını aşmış olması yeterli oluyor.
Benim de aklımda hep bu var.
Senenin başından erken doğumla bebeğimi kaybettim,
11 aydır pozitif sonuç alamadık,
bir sorun da gözükmüyor...
biliyorum canım rastlamıştım bir yerde.. Allah sabır versin.. en kısa sürede meleğinin kardeşi gelsin inşallah

amin gülüm ya..inşallah...bir ara ağrı giriyor gibi oluyor ...korkuyorum sonra kesiliyor..karışık bir haldeyim...test yapmaya korkuyorum...en son yaptığım negatifti biliyorsun ama o gün dpo 10 daki test negatifti..inşallah bu sefer çift çizgiyi yakalarız hayırlısıyla canım..inşallah sende hamilesindir canım benim...tablonu atsana özele bir bakayım..karşılaştırma yapalım...:dua::KK36:

amin gülüm inşallah....inan bende mutlu haberi vermeyi çok istiyorum tatlım.:halay:..test pozitifse hemen resmini atarım topice inşallah...korkuyorum bir yandanda hep negatifi görünce..modum düşüyor birden...:işsiz:
MORALİNİ yüksek tut canım olumlu düşünelim olumlu olsun

Kızlar rica etsem bu tahlilden anlayanlar bakabilir mi bi sonuç daha çıkmış ama nedirler ne için bakılır bilmiyorum

Eklentiler

• 2016-11-03 10.25.42.webp
    2016-11-03 10.25.42.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 42
MORALİNİ yüksek tut canım olumlu düşünelim olumlu olsun
öyle yapıyorum canım...inşallah Rabbim ol demiştir...:dua::dua:
LeYLa_21 LeYLa_21 ay ne güzel yükselmiş ateşin inşllah güzel haberi de alırız :)
amin gülüm inşallah...Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...kimsenin emeğini zayi etmesin bu yolda...
Hoşbulduk şeker parem, iyi diyelim iyi olsun..
Beklenen adet gelmeyince test yaptım, sabah..
Negatif..
Bu ay rahim filmi çekileceğim. :KK66:
sen nasılsın
:KK200:
İnşallah arkadaşım,
sağolasın..:KK66:
hayırlısı olsun canım ya...inşallah hsg temiz çıkar arkasındanda bebiş gelir...ben hsg den 6 ay sonra hamile kalmıştım canım...Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah...:dua::dua::dua::dua::dua::KK200::nazar:

amin canım ya...inşallah gülüm...duanızı eksik etmeyin ablacım...Rabbim inşallah ol demiştir...ençok günahsız masum yavrum kızım için diliyorum bunu...dün diyorki labavo için basamak taburesi almıştı babası kendi elini yüzünü yıkıyor diye..anneciğim kardeşimede mavisini alalım diyor..inşallah kızım dedim...sen seçersin kardeşin için ablası dedim...:KK60:
Yerim onu ya. insallah dilegi kabul olacak ablacim en hayirli kardes gelecek ona

Herşeyim normal çıkıyo Bebeklerim niye gidiyor benim :KK43: belkide diğer doktorlarımin dediği gibi tutana kadar denemekten başka çarem yok
bende aynı durumdayım canım.. ben tutana kadar denemeye devam kararı almıştım ama artık hamile de kalamıyorum ki:KK51: düşük için de bir sebep yoktu şimdi de hamile kalamamam için bir sebep yok... ama olmuyor işte.. daha vakti gelmedi demekki...

geçen hafta histereskopi olacağımı annemle babama söyledim, babam da işte moralini yüksek tut falan diye teselli ederken dedim ki "ya hiçbir sebep yok ama neden olmadığına dair bu canımı sıkıyor " babam da dedi ki "ya şu sebepten olmuyor ve hiç bir zaman olmayacak denseydi? o zaman daha kötü olmaz mıydı?" çok şükür yine halimize. ortada olmasını engelleyecek yada düşmesine neden olacak tedavisiz bir problem yok. sadece nasip olmadı henüz işte...

Back
X