• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak cnm rahmin şekilleri yandan bakılınca ilk resim normal olanı seninki bence 3. Resme benziyor retroflexed rahim

Eki Görüntüle 1906915 Geçen gün biri daha paylaşmıştı Dr rahim ters dedi bunun neresi ters diye yazmıştı ben onunkini de 2. Fotoya benzettim :)
Ay hiç anlamıyorum valla neyseki dr normal dedi rahatladım :-)
Sen nasılsın ins daha iyi olmussundur canım

2 küçük siyahlığın üstündeki büyük siyahlığı diyorsun değil mi? leğen kemiğinin ortasındaki boşluk o. bebeğin çıktığı yer yani. açıya göre öyle farklı çıkmış olabilir ama çatın dar olayı burdan anlaşılıyor.
Hımm demek oyle..ee çatı olayınıda çözün kızlar hep merak etmişimdir çatım dar mı diye :-)
Senin hsgden hiiç bişey anlamadım rahim nerde onu bile goremedim :-)

Kızlar ben reglim şuan soğan kürüne baslıycam bu ay yapacak olan var mı baska?

Benim de erkekte Mehmet adağım kız olursa da şevval çok beğeniyorum ama emin değilim tam. Ay sanki 8 aylık hamileyiz de isim seçiyoruz :KK70: Allah o günleri de hayırlısıyla en kısa zamanda görmeyi nasip etsin hepimize...
Bizim kız ismi hep değişiyor o kadar çokki hiçbiri aklımda değil :D ama erkekte eşim tarih öğretmeni olunca Bilge Kağan, Mete Han, Tuğrul Çağrı korkarım en son abdulmecit diyecek tarih oraya doğru yaklaşıyor biran önce olması lazım :D

Benim de erkekte Mehmet adağım kız olursa da şevval çok beğeniyorum ama emin değilim tam. Ay sanki 8 aylık hamileyiz de isim seçiyoruz :KK70: Allah o günleri de hayırlısıyla en kısa zamanda görmeyi nasip etsin hepimize...
Ben az önce bebeği yoluna koydum :) gösterecek Rabbim insaallah o günleri burda doğum hikayesi bile anlaticaz ben inanıyorum

Ay hiç anlamıyorum valla neyseki dr normal dedi rahatladım :-)
Sen nasılsın ins daha iyi olmussundur canım

Hımm demek oyle..ee çatı olayınıda çözün kızlar hep merak etmişimdir çatım dar mı diye :-)
Senin hsgden hiiç bişey anlamadım rahim nerde onu bile goremedim :-)

Kızlar ben reglim şuan soğan kürüne baslıycam bu ay yapacak olan var mı baska?
Iyiyim cnm Sağol ;)

Ya ben ateş olcemiyorum Rize de 5 buçuk gibi sabah namaz kiliyordum burda 7 ye gelirken kalkıyoruz ölçüm saatim 7.30 du

ShinSeGi ShinSeGi canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla

@Cok da Seyapmamak Lazim Canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla

Back
X