• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona da cd verilmemiş cnm
O kadar kişi vardı ki orda doktorları ilk rahim filmini begenmemis orda çektirilen getir demiş madem bu kadar tercih edilen bi yer niye cd vermiyor sitedeki sonuç sayfasından girdim belki yuklemislerdir diye ordada yok malesef :( sabah bi deniycem güzel çekebilmek ışıklı.su katatere kafayı taktım o kadar nasıl yukarda diye rahim yolum L şeklinde mi nedir bu

Eklentiler

• 2016-11-04 07.56.15.webp
    2016-11-04 07.56.15.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 38
O kadar kişi vardı ki orda doktorları ilk rahim filmini begenmemis orda çektirilen getir demiş madem bu kadar tercih edilen bi yer niye cd vermiyor sitedeki sonuç sayfasından girdim belki yuklemislerdir diye ordada yok malesef :KK43: sabah bi deniycem güzel çekebilmek ışıklı.su katatere kafayı taktım o kadar nasıl yukarda diye rahim yolum L şeklinde mi nedir bu
Bize yolladığın ilk foto daha netti sanki ya

O kadar kişi vardı ki orda doktorları ilk rahim filmini begenmemis orda çektirilen getir demiş madem bu kadar tercih edilen bi yer niye cd vermiyor sitedeki sonuç sayfasından girdim belki yuklemislerdir diye ordada yok malesef :KK43: sabah bi deniycem güzel çekebilmek ışıklı.su katatere kafayı taktım o kadar nasıl yukarda diye rahim yolum L şeklinde mi nedir bu
Azıcık anladığım kadarıyla gayet güzel duran bi film canım çok konuşuldu ben de merak ettim benimki nasıl acaba

Onu camdan güneş vururken çekmiştim :) güneşi görünce tekrar cekicem bu oda ışığı ile :)
Hastanelerde ışıklı panolar oluyor yakında hastane varsa rica et bir foto Çek gel:KK48:göğüs hastalıklarında olabilir sağlık Ocağında olabilir bizim burda diş hastanesinde bile var:KK48:

Hastanelerde ışıklı panolar oluyor yakında hastane varsa rica et bir foto Çek gel:KK48:göğüs hastalıklarında olabilir sağlık Ocağında olabilir bizim burda diş hastanesinde bile var:KK48:
Aslında amcam hastanede çalışıyor versem cekse panoda ne güzel olurdu :) bak bu size ilk attığım bunun 3. Resmi yakinlastirmistim.cekip tek tek yakinlastirip yukleyecem o zaman Bülent beye

Eklentiler

• 2016-11-04 08.10.18.webp
    2016-11-04 08.10.18.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 37
Aslında amcam hastanede çalışıyor versem cekse panoda ne güzel olurdu :) bak bu size ilk attığım bunun 3. Resmi yakinlastirmistim.cekip tek tek yakinlastirip yukleyecem o zaman Bülent beye
Burda da bazılarında arkadan buzlu cam gözükmüş ama genel itibari ile bir önceki resim de gayet net duruyor Güneş çıkınca tekrar denersin en net Olanları gönderirsin.bence de tek tek yakınlaştır öyle gönder

ShinSeGi ShinSeGi canım echomar da çektiren sendin dimi sana cd verdiler mi bize niye cd vermediler ya güzel bi resim cekemedim filme Bülent tıraştan yorum isteyecektim arkadan güzel ışık vurmadan resim çekince tüpler görünmüyor resimde fazla
Bendim echomarda çekilen bana da cd vermediler canım sadece film

Veson Veson az önce aradım doktoru sekreteri 1 gün bile uzatmadı he. çarşamba bitiyor dedim perşembeye randevu verdi. cumartesi olsa mümkün mü dedim yok ertesi gün olması lazım dedi, 2 gün çok farketmez herhalde bir doktor beye sorsanız siz dedim doktor bey yanımda zaten kendisi söylüyor tarihi dedi. neyse perşembe saat 8 de hastanede olacakmışım. inş adet de bitmiş olur o zamana. bugün kanama var ama pıhtı doku hiç yok hala sadece kan.

Veson Veson canim çok gecmis olsun. Dun olmuşsun hsgyi. Rabbim şifa vesilesi kilsin. insallah en kisa ve hayirli zamanda bebegine kavusursun. dua edecegim ins.

LeYLa_21 LeYLa_21 abla ya atesin cok guzel masallah. sonu bebek olsun insallah. test icin beklemene katiliyorum... negatifi gormek daha zor..birde kendiliginden olusul bitecek seyleri ekarte etmis oluyorsun.. hayirlisj olsun. pazara kadar gelmezse test patlatirsin bizde insallah tebrik ederiz:)

Back
X