• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yogunum canim sinav haftasi bizim de ama giriyorum buraya da.
Iyi yapiyosun insan stres atiyor. Aslinda gzliden her gun girmeye calisiyorum ama benim okul cok uzak her gun 80 km araba kullaniyorum telefonu ele almak da zor oluyor. Eve gelince de bayil. Sinav hazirlayacagim ben de yarin,

kızlar bugün hbrlerde bi kadın çocuğunu (anne demek istemiyorum) arabanın arkasına bağlamış yürütmüş 6 yaşında çocuk suçuda okul servisini kaçırmakmış

Iyi yapiyosun insan stres atiyor. Aslinda gzliden her gun girmeye calisiyorum ama benim okul cok uzak her gun 80 km araba kullaniyorum telefonu ele almak da zor oluyor. Eve gelince de bayil. Sinav hazirlayacagim ben de yarin,
Oo neden o kadar canim mesafe köy okulunda misin? antalya ve 80 km cok fazla. 2 sene kemerde yasadim bende bilirim antalyayi. ilerleyen donemde daha da zor olur gidip gelmen. cok normal o kadar yorulman. her ne kadar kolay gibi gorunsede isimiz okul da cok yoruyor insani

Ya arkadaslar bir sey soracagim. FF de yumurtlama gününü kendin cizgi cektirmek vardi ya o nasil oluyordu? iiz iiz canim sen bir göstermistin sanki ama neredeydi?

Bilgisayar üzeri giriyorum. Ariyorum ama bulamadim bir türlü.

canım, ilk sayfa da var. dur eklıyorum ama androıd formatında bılgıssayardan gırerekte androıd versıyonu kulanılıyor. ff ye gır sol da menu var gir baştan 2. mobile acsesi seç gerısı de kagıtta yazldıgı gıbı

image.webp

Saol canim benim. valla bende gec kalacagimi da bilsem merak ettigim ateslere bakmadan yataktan cikmiyorum. esim bile diyorki onceden kalkar kalmaz bana gunaydin derdin simdi hep oncelik kadinlar klubu diyor
Ay benimde öyle uyumadan önce de kk de bişeyler okuyup duruyorum benim eşim sosyal medyaya tamamen karşı bak ne güzel kk var takılıyorsun orda kapat şunları kullanma diyo sürekli :))

Back
X