• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ilk 1.5 sene hiç olmazsa hamile kalabiliyorum diye düşüklerimden teselli buldum, sonra hamile de kalamayınca hiç olmazsa düşük Yapmıyorum diye teselli ediyorum kendimi :confused:

Amin canım Allah hepimize sağlıkla hayırla kucağımızda evlatlarımızı sevdiğimiz günleri göstersin inşallah...
Teselli edecek birşeyler buluyoruz neyseki :))

ne güzel. insallah faydasi olur cnm :) gecen bize de bi aktar bitkisel ilac satti. içini okudum hamile kalabilmek icin kullanin denilen tüm bitkiler var ben de bu ay onu denicem bakalim
Yalnız aktar bizi kazıkladı galiba. Eşime ve bana macun hazırladı ayrı ayrı ve bunlar için tammmm 670 tl istedi biz şok olduk :oha: dedik keşke önceden uyarsaydınız fiyatı pahalı falan diye ama aldık mecburen :sopa: sonra dedik işe yarasın da gerisi önemli değil

Kızlar test yaptım. negatif çıktı. burda kan tahlili ile bakmıyolar. Salı gününe doktor dan randevu aldım.. gideyim bir baksın. her belirti gebelik yönünde ama test negatif. geç döllenme olabilir mi sizce? moralim çok kötü şuan :KK42::KK42::KK42:

Canim peak olmuş.. degerlendir kesin :)))

Canim yumurtam catladi fln deme.. bir sey yokmus gibi yaklass.. kendin istiyormus gibi.. gerilerek yapmayin. Oluruna bırakın:))) onumuzdeki 2 gun degerlendir ... insAllah Rabbim OL der :))
Isin garibi ben hiç stres olmam ilişki sırasında ama gel gör olmadı mı olmuyor

Bilmez miyim aynısından bende de var malesef :sinirli: bu akşamı değerlendirin yarına olmazsa sonraki akşam bir çalışma daha olur. en kötü günaşırı olsun çalışma şu bikaç günde
Su 3 gün adamın üstüne kabus gibi cokmeyi planliyorum

:halay:

Kızlar test yaptım. negatif çıktı. burda kan tahlili ile bakmıyolar. Salı gününe doktor dan randevu aldım.. gideyim bir baksın. her belirti gebelik yönünde ama test negatif. geç döllenme olabilir mi sizce? moralim çok kötü şuan :KK42::KK42::KK42:
Ateşin hala yüksek ve dpo 16 oldun yanlış hatırlamıyorsam. Belirtilerin belki psikolojiktir dicem ama ateş de psikolojik olamaz sonuçta. Kanama belirtin de yok. Salı'ya kadar regl olmazsan Dr sana gerçeği söyleyecektir. Hakkında hayırlısı olsun.

Yurt dışındamisin
Canım testin hassasiyetine bakarmisin kaç? Benim beta 552 çıktığı gün test negatifti çocuk düştü diye hastaneye gittim sonuç bu çıktı her test hassas olmuyor

Allah Allah ya.. canım üzme kendini... dpo 16 gün sürer miydi senin ?

Ateşin hala yüksek ve dpo 16 oldun yanlış hatırlamıyorsam. Belirtilerin belki psikolojiktir dicem ama ateş de psikolojik olamaz sonuçta. Kanama belirtin de yok. Salı'ya kadar regl olmazsan Dr sana gerçeği söyleyecektir. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin canım sağolasın

Yalnız aktar bizi kazıkladı galiba. Eşime ve bana macun hazırladı ayrı ayrı ve bunlar için tammmm 670 tl istedi biz şok olduk :oha: dedik keşke önceden uyarsaydınız fiyatı pahalı falan diye ama aldık mecburen :sopa: sonra dedik işe yarasın da gerisi önemli değil
Yok canım biz de yaptırdığımızda böyle bir fiyat vermiştik.. bizde işe yaramadı maalesef.. ama kullanıp hemen hamile kalan arkadaşım oldu. İnşallah size de vesile olsun

Yurt dışındamisin
Canım testin hassasiyetine bakarmisin kaç? Benim beta 552 çıktığı gün test negatifti çocuk düştü diye hastaneye gittim sonuç bu çıktı her test hassas olmuyor
Türkiyedeyim canım. nerden anlaşılır testin hassasiyeti.? neresine bakacam? laboquik ile yaptım...
Allah Allah ya.. canım üzme kendini... dpo 16 gün sürer miydi senin ?
Genelde 33 gün adet olurum ben. kürtaj olduğum ay bile 35.gün geldi hemen adetim... bu kadar uzaması gebelik dışında asla mümkün değil. adet belirtisi de yok. rahim bile aşağı inmedi. idrardamı belli olmuyor ya. kafayı yiyecem..

Türkiyedeyim canım. nerden anlaşılır testin hassasiyeti.? neresine bakacam? laboquik ile yaptım...

Genelde 33 gün adet olurum ben. kürtaj olduğum ay bile 35.gün geldi hemen adetim... bu kadar uzaması gebelik dışında asla mümkün değil. adet belirtisi de yok. rahim bile aşağı inmedi. idrardamı belli olmuyor ya. kafayı yiyecem..
Foto at hiç mi silik falan gözükmüyor

Ben de ilk 1.5 sene hiç olmazsa hamile kalabiliyorum diye düşüklerimden teselli buldum, sonra hamile de kalamayınca hiç olmazsa düşük Yapmıyorum diye teselli ediyorum kendimi :confused:

Amin canım Allah hepimize sağlıkla hayırla kucağımızda evlatlarımızı sevdiğimiz günleri göstersin inşallah...
canim oyle dusunmee ya.. hiteraskopi olcaktin sende dimi?? Belki bu bi sebep olur yeni gebeliklerine.. sonucta onceden kalabilipte simdi olmayinca kurtaj sonrasi budur sebebii...

Kiizz 670 miii .. o neymissssss

Dün uzun zamandan sonra iliski olunca hem esim hem ben biraz agri cektik:)) on

canim oyle dusunmee ya.. hiteraskopi olcaktin sende dimi?? Belki bu bi sebep olur yeni gebeliklerine.. sonucta onceden kalabilipte simdi olmayinca kurtaj sonrasi budur sebebii...
Kürtaj sonrası kaldım canım 1 kere aslında. o da kimyasal oldu ama... amin ya inşallah histereskopi vesile olur... eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra hiç hamile kalamadım ama değerleri normal. değerler normalken ameliyatın sebep olması da alakasız geliyor..

Abla bu ay cok stress de yaptin sen ya ha catladi ha catlayacak diye :( ama atesinde cok yuksek.. dpo da 16 olcakk yarin.. kan ver istersen yaa.. idrarda cikmayip kanda cikan cok insan var.. bi de ilk idrarla yapmadin sonucta.. onun etkisi de olabilir.. hemen evhamlanma dur bakalim..

Kürtaj sonrası kaldım canım 1 kere aslında. o da kimyasal oldu ama... amin ya inşallah histereskopi vesile olur... eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra hiç hamile kalamadım ama değerleri normal. değerler normalken ameliyatın sebep olması da alakasız geliyor..
Vardir bir sebebi oyle düşün, ameliyattan sonra olacak diye kendini odakla.. vücut kendini hazir hissetsin insAllah.. ben mesela gecen ay yumurtlamadim, bu ay da yumurtlayamayacagim düşüncesini aklımdan cikarmaya çalışıyorum. bu kullandigim adet duzenleyicii ilac yumurtlamaya da etken ki acaba yaa..

Allah allah cok garip... bence de bi git bakalim doktora. belki değer azsa testte çıkmamış olabilir. insallah öyledir

Abla bu ay cok stress de yaptin sen ya ha catladi ha catlayacak diye :KK43: ama atesinde cok yuksek.. dpo da 16 olcakk yarin.. kan ver istersen yaa.. idrarda cikmayip kanda cikan cok insan var.. bi de ilk idrarla yapmadin sonucta.. onun etkisi de olabilir.. hemen evhamlanma dur bakalim..

Allah allah cok garip... bence de bi git bakalim doktora. belki değer azsa testte çıkmamış olabilir. insallah öyledir
Bilmiyorum ki kızlar ya. inşallah erken olduğundan idrarda çıkmamıştır. Demin strip test te yaptım oda negatif
.yarın sabah ilk idrarla adet gelmezse yapsam mı?eğer gebelik yoksa neden adet gelmiyor o zaman ya..bakalım doktor kan tahlili yapar sonuçta. belli olur sanırım... hayırlısı olsun

Back
X