- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
Kız dehşetle yazdıklarını okuyorum sil süpür topla yok 10 çeşit misafirlik kafamdan dumanlar çıktı ben bittim ben kadın demiyim kendime valla misafire üç çeşit bişey sonra meyve sonra tatlı sunuyorum yetiyo e çalışıyoruz haftasonundan başka temizliğe el gitmiyor ki bi odam çamaşır odası zaten haftasonu toplanıyor geri kalan zaman her daim dağınık mutfak takıntım var akşamları bir saatim orda geçer yemek sonrası en son meyveyi çayı alır içeri geçerim benim de ailem ayrı şehirde bizden bu kadar bacım bakma sen sülalesi aynı yerde olanlara ben de annemle el ele verince ne misafirler agirladik ama böyleyken olmuyo bide çocuk olursa beğenmeyen uğramasın eve sen tozunu al süpür tuvalet banyo temiz olsun derli toplu olduktan sonrasını hiiic takma kafana maksat bi arada olmak muhabbetse takılan zaten gelmesin bi daha çok ceside gelince araya meyve tatlı sıkıştır benim gibi havuç topları yap salata börek tuzlu kurabiye falan yeterli olur bence senin bilinç altını o kör olasıca patavatsız kadınlar karıştırmışÇocuklu halimi hayal edemedim ben hiçya pis değilim bence şimdi , zaten 8-5 evde yokuz haftada bir süpürüp siliyorum. işte hafta içinde bulaşıklar falan kalıyor bazen, bazen de yemekten sonra ocağı falan temizleyesim gelmiyor
benim sıkıntılı bölüm mutfak galiba gerçekten
sevmiyoRum mutfak temizlemeyi ya , yemeği yapıp kapıyı çekip çıkasım geliyor napayım
Görüşmemiz zormuş ama gümüşhaneye yolun düşmez mi ki![]()