- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim. Ne güzel beraber gidiyorduk bu ay değişti düzenimiz, hakkımızda hayırlısı olsunCanim insallah sifa olsun. sen bu ay beni solladin ben hala catlatamadim. insallah gerek kalmadan gelsin bebisin
Hayirlisi canim. sanirim benim dun catladi. en son iliski cuma gunuydu. ates bu sabah firladiİnşallah canım benim. Ne güzel beraber gidiyorduk bu ay değişti düzenimiz, hakkımızda hayırlısı olsun
bence bu kadar kasma o zaman boşver akışına bırak eşine elimden gelen herseyi yaptim Allaha şirk mi koşalım Rabbim nasip etmeden olmuyor deBana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...
Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?
Yarın belli olur sanırım...
Ablam naptin noldu hepsini okuyamadim kiz adet gelmedikce hep bi umut vardir ben adetten bi gun so ra ogtendim hamilr oldugumu deger dusuk olunca cikmiyo idrarda heleki strip testlere hic guvenmiuorum ben en saglami kaset tipi olan ve bebe time nova olmayan onlarda yaniltiyo benim senden guzel haber gelecegine dair bi hissiyatim var olmadi kan verirsin yani cok az kaldi ablam yAaaaa insaAllah guzel hzber verirsin bize :)Bana kalsa ömür boyu ara verecem.. eşimde bitmek bilmez bir çocuk hevesi var...
Hayırlısı canım.. ne kampına gittin ki?
Yarın belli olur sanırım...
Ablam adet mi oldu benim kafam karisti yaLeYLa_21 cnm regl gelmiş
ne olur bu kadar yıpratma kendini biraz rahat ol.hatta ateş yükselip ovu olduğundan emin olunca ateş ölçmeyi de bırak sende çok stres yapıyor.bir de bu tablo dün böyle değildi.son iki günün Ateş'i daha yüksek girmiştin diye Hatırlıyorum.hatta Boğaz'ım ağrıyor o Yüzden yüksek çıktı falan yazmıştın.öyle yüksek olunca hepimiz de ümitlenmiştik.tabloda değişiklik mi yaptın??
canim bende pis değilim ama ince temizligi cok yapamiyorum. calismayi biraktim biraz daha iyi oldu. hafta da 2 kere süpürge yapiyorum 2-3 haftada bir vileda. haftada bir balkon yikarim. lavabo klozet 2-3 günde bi yıkarim. bana da işkence mutfak geliyor hele o mutfak dolaplari. her daim pırıl pırıl olmasi icin 2 günde bi silmek gerek ama bende nerdeeee anca 2 haftada bi silerim. ocağını davlunbazini hergün silenlere de hayranım ben ocağı 2-3 günde bi silerim davlumbazi haftada bir ama eve detayli bakinca o kadar cok sey takikiyoki gözüme sinirim bozuluyorÇocuklu halimi hayal edemedim ben hiçya pis değilim bence şimdi , zaten 8-5 evde yokuz haftada bir süpürüp siliyorum. işte hafta içinde bulaşıklar falan kalıyor bazen, bazen de yemekten sonra ocağı falan temizleyesim gelmiyor
benim sıkıntılı bölüm mutfak galiba gerçekten
sevmiyoRum mutfak temizlemeyi ya , yemeği yapıp kapıyı çekip çıkasım geliyor napayım
Görüşmemiz zormuş ama gümüşhaneye yolun düşmez mi ki![]()
benim de annem kaynana gibidir sagolsun inan kaynanamdan hic cekinmem annemden korkarim bu konudaayy insanlar hangi dip bucakları görüyo dimii bende hiç gittiğim evde bakmam pis mi temiz mi çok gözüme dokunan varsa mesela sehpa tozludur ne bilim bardak pistir anca onları görürüm yoksa yok dolabın altında toz gözüküo yok priz toz olmuş gümüşlüğün içini iiceee dikizliyim pis mi acabakızlar bende pasaklıyım demek
ya bende evi sil süpür camları sil toz al tamam işte kv bnm eve gelince herşeyi görüo storlarının üstü biraz kirlenmiş nemli kalmış bu kıyafet kokuyo fln ne ararsan
ne desen boş canım ya...bence bu kadar kasma o zaman boşver akışına bırak eşine elimden gelen herseyi yaptim Allaha şirk mi koşalım Rabbim nasip etmeden olmuyor de![]()
akşam biraz lekelenme vardı..sabahta gelen giden yok...bakalım yarın doktor ne diyecek..bugün gelecek mi adet?Ablam naptin noldu hepsini okuyamadim kiz adet gelmedikce hep bi umut vardir ben adetten bi gun so ra ogtendim hamilr oldugumu deger dusuk olunca cikmiyo idrarda heleki strip testlere hic guvenmiuorum ben en saglami kaset tipi olan ve bebe time nova olmayan onlarda yaniltiyo benim senden guzel haber gelecegine dair bi hissiyatim var olmadi kan verirsin yani cok az kaldi ablam yAaaaa insaAllah guzel hzber verirsin bize :)
tam gelmedi canım ya...akşam kahverengi leke gibi gelmişti sabahta gelen giden yok..ilk idrarla test yapacaktım unutmuşum...bakalım bugün regl gelecekmi?LeYLa_21 cnm regl gelmiş
ne olur bu kadar yıpratma kendini biraz rahat ol.hatta ateş yükselip ovu olduğundan emin olunca ateş ölçmeyi de bırak sende çok stres yapıyor.bir de bu tablo dün böyle değildi.son iki günün Ateş'i daha yüksek girmiştin diye Hatırlıyorum.hatta Boğaz'ım ağrıyor o Yüzden yüksek çıktı falan yazmıştın.öyle yüksek olunca hepimiz de ümitlenmiştik.tabloda değişiklik mi yaptın??
tam gelmedi canım ya...Ablam adet mi oldu benim kafam karisti ya![]()
tam gelemedi canım...sabah baktım sadece kahve leke vardı açık çay gibi...LeYLa_21 abla regl gelmiş? Girer girmez ilk senin tablona baktım bende.. dün regl geldi diye girmişsin.. gece de hiç geldiğini okumadım.. ne oldu??
valla ben değerleri biraz aşağı çektim gripten yüksek çıktı diye ama...bakalım bugün gelecekmi regl...yarın doktor ne diyecek...LeYLa_21 cnm senin son 2 gün ateşin yüksek degilmiydi? hatta ben o yüzden sana hamilesin diye yorum yapmıştım
ama olsun üzülmemeye çalış... Rabbim nasip etmeden olmuyor işte kendimizi parçalasak yine de olmuyor zamani var
Tebrikleralırım tebriklerinizi çizgim çekildi![]()
tsefem28 canım ateşin yükselmiş inşallah güzel haberler verirsin
Hadi tebrikler o zaman. sen yine de devam et iliskilere sonradan gelenler icinalırım tebriklerinizi çizgim çekildi![]()
Tebrikler tatlım hem sabitlenmişte :) bende 2 gün geriden geliyorum pazara cizgiyi çeker sanırım bu sabahı da değerlendirseydim keşkealırım tebriklerinizi çizgim çekildi![]()