• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 LeYLa_21 canım lekelenme ise ümidimizi kaybetmeyelim çok moralim bozuldu senin tabloyu görünce ilk idrara gerek yok idrar tut yapacaksan testi tekrar yap

Veson Veson canım benim ateş yükselmedi ovulasyon testinden 24 yada 36 saat sonra catliyordu dimi bu sabah kasılmalar vardı aacaba sabah mı çatladı öğleden sonra ov. Testi yapcam tekrar bu arada dün akşam bi daha yapmıştım t çizgisi c den koyu çıkmıştı
inşallah canım da demin baktım peçete kanlı akıntı geldi sümüksü gibi...bakalım bugün nasıl geçecek...adet gelemiyor sanırım...şaştım bu işe ya...o_O

09:20 de canım..dua et ne olur..gerçekten moralim çok bozuk...
Canım yoktur inşallah kötü birşey sıkma canını yarın belli olur inşallah sende bi kendini toparla sonra da çok iyi bir yerde yaptır tedavini büyük şehir olabilir ama iyi bir ara sana da bana da şart oldu ....

LeYLa_21 LeYLa_21 abla gun icinde de test yapsan çıkar aslında artık. Hem test yaparsan kafan rahatlar ve sökülür. Beklemek daha çok beklentiye sokuyor. Çok üzülüyorum seni böyle görünce :KK200::KK19:

Tebrikler tatlım hem sabitlenmişte :) bende 2 gün geriden geliyorum pazara cizgiyi çeker sanırım bu sabahı da değerlendirseydim keşke :kızgın:dün akşam benim adamla tartıştık. Beni akşama kadar evde yanlız bıraktı döllenme olacak diye. Kendi iş bahanesiyle annesigile çıktı meğerse yaylaya gezmeye gideceklermiş. Beni düşünmüşmüş araba sarsarmış guüyaaaa bahanesi de bu. Benim ailem uzakta diye bende sıkıla sıkıla oturdum boş boş. Bazen diyorum Rabbim bize bebek verse tek başıma bu şehirde nasıl mücadele ederim. Ailemi çok özledim :KK43:
ah canım yaa kıyamam bu kocalar niye böyleler gerçi benimki beni evde hiç bırakmaz bırak bi kafa dinliyim diye yalvarırım ben de genelde bebek olunca sürükleyemeyecek öyle her yere inşallah olur canım aşağı yukarı aynı beklicez desene hadi hayırlısı

Ovulasyon testi kullanan arkadaşlarım bi bakın nolur ya dün pozitifti bugün sabah kasilmalar vardı azıcık silinmiş gibi dimi

Eklentiler

• 20161107_110950.webp
    20161107_110950.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 34
ne desen boş canım ya...

akşam biraz lekelenme vardı..sabahta gelen giden yok...bakalım yarın doktor ne diyecek..bugün gelecek mi adet?

tam gelmedi canım ya...akşam kahverengi leke gibi gelmişti sabahta gelen giden yok..ilk idrarla test yapacaktım unutmuşum...bakalım bugün regl gelecekmi?

tam gelmedi canım ya...

tam gelemedi canım...sabah baktım sadece kahve leke vardı açık çay gibi...

valla ben değerleri biraz aşağı çektim gripten yüksek çıktı diye ama...bakalım bugün gelecekmi regl...yarın doktor ne diyecek...
Cok uzuldum ablam ya ama regl gelmedikce hala bi umut var demektir ama yarin mutlaka git doktora belkim progestana gerek duyacak bir sonuc cikar karsiniza yani gebislik olabilir kanda daha net cikiyo olup olmadigi insaAllah vardir bebisin allahim insaAllah

LeYLa_21 LeYLa_21 canım lekelenme ise ümidimizi kaybetmeyelim çok moralim bozuldu senin tabloyu görünce ilk idrara gerek yok idrar tut yapacaksan testi tekrar yap

Veson Veson canım benim ateş yükselmedi ovulasyon testinden 24 yada 36 saat sonra catliyordu dimi bu sabah kasılmalar vardı aacaba sabah mı çatladı öğleden sonra ov. Testi yapcam tekrar bu arada dün akşam bi daha yapmıştım t çizgisi c den koyu çıkmıştı
Yakında yükselir çalışmaları ihmal etme;)

Back
X