FreeSoull
@denizege34 @Themodernmumma @Hayalci_almina merhaba arkadaşlar.aslında konuyu
Veson
yazmıştım sizden konuyla alakalı bilgi alabilceğimi söyledi.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Sizler ne düşünüyorsunuz?
ikinci aşılama için bugün doktora gittim.alttan muayene etti beni.Kist falan yok kalınlık iyi sağda solda oluşmaya başlamış folikuller vardı.2.aşılama için herhangi bir problem yok dedi.tamam dedim bende.neyse bu ikinci aşılama son olsun istiyoruz, bunun için sağlam adımlar atalım dedi..onun içinde ofis histeroskopisi yapalım dedi.iyice bir bakalım bebeğin tutunmasına engel olabilecek bir problem varmı yok mu varsa önlememizi erkenden alalım yoksa rahme bir kaç çizik atacam bebeğin kolayca tutunması için ve buda şansı daha çok arttırıyor dedi.ve cuma günü olacak ve aneztezisiz.ağrılı bir işlem olmadığını hsg den daha hafif geçeceğini söyledi.bir tanede ilaç veriyorum sana bunu cuma gününe kadar kullan dedi.yumurtalarını baskı altında tutacak dedi.cuma gününden itibaren de aşılama için hormon iğnelerine başlayacakmışım.tamam dedim çıktım hastaneden.ilacı aldım eczaneden adı ginera draje.baktım bir nevi doğum kontrol hapı.şaşırdım bir anda.ne alaka bu dedim.sonra doktoru aradım ama müsait değildi yardımcısı ile görüştüm.o ilaç yumurtaları baskı altına alacak cuma gününden sonra zaten dışardan alacağın hormonlarla canlanacak kısacası yumurtanın gelişimini bir süre engelliyoruz dedi.bunun sebebi histeroskopi mi diye sordum hayır bunla alakalı değil dedi.cuma günü 7.günüm geç kalmıyoruz mu o zaman dedim normal yumurtlama gününe kadar kullanacağın iğnelerle yumurtalar istenilen büyüklüğe gelecek ve aşılaman yapılacak merak etme sen dedi.bende tamam dedim kapattık telefonu.aslında çizik atması vs.değilde kafama takılan şu doğum kontrol hapı.biraz araştırdım internette.aşılamadan ve tüp bebekten önce kullananlar olmuş ama benim gibi peşinden hemen aşılama yapılmamış.bir sonraki ay yapılmış.bunun sebebi rahim dinlensin diyeymiş.düşün düşün çıkamadım içinden.