• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrrr:rolleyes::KK31:iki kesem var :rolleyes::rolleyes:
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah

Ayy süper yaa çok sevindim canımm:halay::halay: Darısı kalp atışlarına inşallah:nazar::nazar:
Ne güzel bir sürpriz:)

canım hormona bakılırsa pko var benim fsh 3,5 lh 9-10 ve pko var fsh ve lh ın eşit olması isteniliyor lh yüksek olduğunda pko oluyo canım peki adetliyken dimi bu tahliller bide daha önce hiç bakılmış mıydı kaçtı ? valla canım nasıl düşeceğini bilsem inan ben de uygulucam :KK43:
kızlar;
tahlil sonuçları çıktı taze taze yorumlamak ister misiniz?
estradiol :34,25
fsh:6,16
lh:8,81
progesteron:0,527
t3:2,75
tsh:2,91

cnm eski sonuçlarım nisandaki tahlil

Rahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi:KK64:

Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...

Geçmiş olsun cnm, hadi bu histeroskopiler size bebek getirsin inşallah:KK66: Estrofemi niye verdi acaba?

Rahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi:KK64:

Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...
proxeed ilacından doktor eşime de yazmıştı biz almamıştık.daha önce kullandınız mı nasıl etki ediyor acaba ? ücreti ne kadar?

2,7 lerde sabitlendi cnm düşmüyor tsh :KK43: hap falan kullanmam gerekirmi bilmiyorum?
ferritin nedir hiç bilmiyorum sen dedin diye baktırdım :p
canim anladigim kadariyla ferritin demir deposu oluyormus. vücutta demir az oldugunda önce ferritin kullaniliyormus ilerki dönemlerde kansizlik sorununa neden oluyormus. bende sac dökülmesi oluyordu ferritin ve cinko düşük çıktı. ferro sanol klasik kansızlık (demir eksikligi) ilaci :)
tshin 3ün üstüne cikmadikca sorun olmaz heralde

geçmiş olsunnn inşallah hemencik gelir bebiş

O ilactan sonra sac dökülmen durdumu peki
bende hem ferritin hem cinko düşük cikti doktor ikisi icinde ilac verdi
doktor 3 ay düzenli kullan anca etki eder dedi. 2.ayimdayim sac dökülmem azalmadi ama minik minik saclar gelmeye basladi. ama sanirim benim kullandigim hormon ilaclari da sac dökülmesi yapiyor bundan şüpheleniyorum

kızlar;
tahlil sonuçları çıktı taze taze yorumlamak ister misiniz?
estradiol :34,25
fsh:6,16
lh:8,81
progesteron:0,527
t3:2,75
tsh:2,91

cnm eski sonuçlarım nisandaki tahlil
Bunlarda yok gibi canım bazı doktor çok hafif var diyebilir yine lh yüksek ya ama bu kadar kısa sürede nasıl çıkmış bu kadar ki of lanet pko :(

Bunlarda yok gibi canım bazı doktor çok hafif var diyebilir yine lh yüksek ya ama bu kadar kısa sürede nasıl çıkmış bu kadar ki of lanet pko :KK43:
:KK43: PKO adet düzensizliği ve yumurtlama düzensizliği değilmi cnm? ben 34-35 günde adet olur 19-24 arasında da yumurtam çatlar.

Ama düzenli adet olmak güzel bişey pkoda sadece hormonal bi sıkıntı olabilir sen bide usg ye git bu sonuçlarla kist olmasın gerisi hallolur canım ya benim sağ taraf kist dolu beş altı tane var irili ufaklı

Back
X