• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama düzenli adet olmak güzel bişey pkoda sadece hormonal bi sıkıntı olabilir sen bide usg ye git bu sonuçlarla kist olmasın gerisi hallolur canım ya benim sağ taraf kist dolu beş altı tane var irili ufaklı
almıyorlar mı kistleri?
:(

Canim sen daha doktora gidip gostermedin demi filmi? o da direk kestirmis tuplerde sorun var nedir sorun? tekrar hsg oneriyor neden. boyle pat diye bir cevap. canim hemen karalari baglama dur bakalim
Perşembe günü randevum bakalım o ne diyecek keyfimi kaçırdı ya sorun ne onu bile yazmamis

almıyorlar mı kistleri?
:KK43:
Canım adı kist ama zararsız gelisemeyen folikullerin yumurtalikta kalması yani 4-5 mm olup kalan folikul hiçbi zararı yok aslında yumurtlama olduğu sürece sorun olmaz pko tam anlamıyla demek için tuylenme aşırı kilo alımı düzensiz adet hatta ilaçsız adet olamama vs vs bunlar yoksa korkma canım inşallah geçicidir

Perşembe günü randevum bakalım o ne diyecek keyfimi kaçırdı ya sorun ne onu bile yazmamis
Canim 2 gun daha sabret bakalim iyice sor bu yorumu da söyle. sana orada tupler acik demislerdi sonucta. bir problem olsa orda da soylemezler miydi? olumsuz dusunme canim

Canım adı kist ama zararsız gelisemeyen folikullerin yumurtalikta kalması yani 4-5 mm olup kalan folikul hiçbi zararı yok aslında yumurtlama olduğu sürece sorun olmaz pko tam anlamıyla demek için tuylenme aşırı kilo alımı düzensiz adet hatta ilaçsız adet olamama vs vs bunlar yoksa korkma canım inşallah geçicidir
İnş cnmm

Kizlarrrrrr:rolleyes::KK31:iki kesem var :rolleyes::rolleyes:
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah

Yaa ikizler mi geliyor? Çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.

Kızlar hormonlar nasıl ne dusuk ne yüksek yorumlarrr :KK66:

Lh FSH'a göre çok yüksek. Pko var dimi?

Hastane den anca çıkabildim. çocuğu da rutin kontrole getirmiştik.bütün tahlilleri yaptırdım. Allaha şükür hepsi normal çıktı. yumurta takibi yapacak. tek şanssızlığım çatladı mı diye bakamayacak il dışında olacam ozaman dedi... bu ay döngü niye bu kadar uzadı dedim olabilir doğal dedi. vucut anca toparlanmıştır dedi..inşallah bu ay yüzümüz güler. amh test sonucum haftaya çıkacak. kan alıp Ankara ya gönderdiler. söylediğim bütün tahlillerime baktı doktor ikiletmedi sağolsun... benden bu kadar canım...

Abla çok geçmiş olsun demiştim bir şey yoktur diye.
Allah bu ay nasip eder inşallah güzel haberi.

@Cok da Seyapmamak Lazim çok geçmiş olsun. Vesilen olur inşallah.

Amin canim insallah saglikla gelir bebislerimiz insallah

almıyorlar mı kistleri?
:KK43:
Pko kistleri en masum kistler bence sorun etme onlar folikul halinde kalıyor cok büyüyemeyip catlayamiyor genelde reg ile atılıyor. Ben tam tescilli pko hastasıyim. Benimki genetik diyebilirim. Annemde kız kardeşimde de var. hoc korkutma kendini. Tedavisi olmayan bir dert değil çok şükür :KK66: senin kendi kendine çatlayan yumurtan var hem bildiğim kadariyla geç de olsa. O yüzden rahat tut içini. Eşinin de sayısı güzel. Çatlama olduktan sonra gerisi döllenmeye kalıyor artık :KK76:

Son düzenleme:
Pko kistleri en masum kistler bence sorun etme onlar folikul halinde kalıyor cok büyüyemeyip catlayamiyor genelde reg ile atılıyor. Ben tam tescilli pko hastasıyim. Benimki genetik diyebilirim. Annemde kız kardeşimde de var. hoc korkutma kendini. Tedavisi olmayan bir dert değil çok şükür :KK66: senin kendi kendine çatlayan yumurtan var hem bildiğim kadariyla geç de olsa. O yüzden rahat tut içini. Eşinin de sayısı güzel. Çatlama olduktan sonra gerisi döllenmeye kalıyor artık :KK76:
Saol cnm inş doktora gitcez bakalım ne diyecek ne ilaç verecek

Cnm bilmiyorum yarın gideceğiz doktora ins

Iyi iyi hadi bakalim atlattin o zaman cok sukur .. Topige hist. Sonrasi hep hamile haberleri geldi bu sendede devam eder insallah ☺ Birde su iki ay rahat olsan dereceni kaybetsen etliye sutluye bulasmadan korunma surecinin dolmasini beklesen ☺
Cok şükür gecen hafta keseyi gorduk yarin kalp atimi icin gidicegiz korkuyorum :KK17:
Burası ateş topiği burdakiler ateş ölçmeden duramaz:halay:hiç korkma inşallah herşey güzel geçecek bu sefer sağlıklı bir bebek inşallah;)

LeYLa_21 LeYLa_21 canım seninde doktor kontrolü iyi geçmiş, inşallah yumurta takibiyle gelir bebişin.
Amin gülüm inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım...

Sağol gülüm benimde kızımında herşeyi temiz çıktı çok şükür.. inşallah bu ay takip bana uğurlu gelir canım.. Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah...
Melissa81 Melissa81 canım maşallah ikizmi geliyor. çok sevindim gülüm. sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim... darısı başımıza...

Hadi hayırlısı cnm inşallah herşey gönlünce olsun artık ateş yeteri kadar yükselince ateş ölçmeyi bırak çok stres yapıyorsun bat beklerken
Hastane den anca çıkabildim. çocuğu da rutin kontrole getirmiştik.bütün tahlilleri yaptırdım. Allaha şükür hepsi normal çıktı. yumurta takibi yapacak. tek şanssızlığım çatladı mı diye bakamayacak il dışında olacam ozaman dedi... bu ay döngü niye bu kadar uzadı dedim olabilir doğal dedi. vucut anca toparlanmıştır dedi..inşallah bu ay yüzümüz güler. amh test sonucum haftaya çıkacak. kan alıp Ankara ya gönderdiler. söylediğim bütün tahlillerime baktı doktor ikiletmedi sağolsun... benden bu kadar canım...

Rahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi:KK64:

Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...
Benim 5 gün sürdü bugün yok gibi gidip banyo yapacağım:)) ilişki yasağı var mı? Bana bşr süre Olmasın dedi.inşsllah herşey gönlüne göre olsun izleme Fırsatı buldun mu ben daha izleyemedim karşı komşudan pc istemem gerek

Kızlar bende vitaminlere baktırdım geçen hafta folat sınırın üstünde çıktı, sorun olmaz değil mi?
Ara ver o zaman folik asite cnm çok mu yüksek?
Kızlar moralim çok bozuk Bülent tıraş cevap yazdı sorun var demiş tüplerde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-filmi.966018/#post-48785977
ne gibi bir sorun ? Onu da yazsaymış bir zahmet ve niye yeniden hsg ?sanki ha dedim mi yapılacak bşr iş mi? Zaten ucuz birşey de değil.sanki akciğer filmi istiyor.:KK12:

Back
X