- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Ikinci yumurtayı anlayamayızNasıl yani ikisinde de belli olmaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinci yumurtayı anlayamayızNasıl yani ikisinde de belli olmaz mı?
Sağol canım yardımcı olduğun içinIkinci yumurtayı anlayamayız
Önemli değil cnm boş yere testleri heba etme ama bugüne bir çalışma kondur ne olur ne olmazSağol canım yardımcı olduğun için
Ben de ovulasyon testi kullandim bu ay da yunurtlama 6 kasimda çıktı ama herkes gibi t cizgisi daha koyu degildi artik silillesti zaten ates de olctum o da 7 kasim çıktı bir daha yumurtlama olsa bile test gostermeyeck mi yani anlayamadım ?Önemli değil cnm boş yere testleri heba etme ama bugüne bir çalışma kondur ne olur ne olmaz![]()
Üzerim açık kalmış sanırım...Ne olmuş senin Ateş'e yeniden yükselişe geçmişdüşer o sonra merak etme
sağol canım..havalar çok karışık bu ara..inşallah hastalanmam ya...senin adet onceside yuksekti o şaşırttı bizi zaten. aman dikkat et abla hasta olma
Oh oh süper cnm bak boş yere stres yapmışsın:)
Evet o ilaç ilk defa solda pco görünümü olduğunu gördüm sağda görüyordum solda oyleymis sanki önceden bu kadar değildi yada cihaz iyiydi hayırlısı artık umre dönüşü tüm kapılarım bebeğe çıkacak :)şimdi için rahatladı mı canım çok şükür bi sorun yok sağlıklı bebiş de nasip olsun inşallah en kısa zamanda glukofem mi başladın zaten biz pkoya o artık şart gibi
evet cihaza göre çok değişiyor ben burda araştırmada hiç bişey anlamıyodum ama özeldeki doktorumda ekranda herşeyi anlıyorum net görünüyorEvet o ilaç ilk defa solda pco görünümü olduğunu gördüm sağda görüyordum solda oyleymis sanki önceden bu kadar değildi yada cihaz iyiydi hayırlısı artık umre dönüşü tüm kapılarım bebeğe çıkacak :)
Ara ara lekelenme felan oldumu ... bide öyle olursa ovuyu kaciririz adetken baslansa zararı olur mutsefem28 canım ben geçen ay yapmaya başladım sogan kurunu ama mideme dokundu bıraktım
Adetin 8. Günü başlayacaksın sabah akşam uygulayacaksin 15 gün
Ben sadece 4 gün yapabildim benim bi akrabanın karısı bu şekilde hamile kalmış bana mail olarak atmıştı kendisi e doktor bbu arada. maili bulursam yollayimAra ara lekelenme felan oldumu ... bide öyle olursa ovuyu kaciririz adetken baslansa zararı olur mu
İkinci ay yapacaginda riskli olabiliyor cunku onu tahmini adet gununden 10 gun once yapiyosun en fazla 7 gun.. iltihap sokucu ozelligi oldugu icin kimyasala da sebep olabiliyormuş.. daha onun icinde tam bilgi yok. Ben gecen ay dusuk sonrasi yaptim 15 gun, simdi cesaret edemiyorumSoğan kürü:
Adetin bitiminden sonra 8. günü küre başlanır.
Her gün 1 adet beyaz soğan 1,5 su bardağı klorsuz kaynayan su içerisine atılır ve 5 dakika kaynatılır. Kaynama sonrası soğan su içerisinden çıkartılıp soğumaya bırakılır. Ilık olarak sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce birer su bardağı içilir. Bu işleme 15 gün devam edilir. Her kaynamada bir adet soğan kullanılır. Kullanılan soğan bir daha kullanılmaz ve atılır.
Bu şekilde yazmış yani adet bitince yapılacakmış ben unutmusum
Bazen bir ay içerisinde kadın iki kez yumurtlayabilir.ama biz ateş ve ovu testleri ile ilk yumurtanın çatladığını farkederiz.ikinci yumurta belki hemen arkasına belki de 1-2 gün sonra çatlar ama bunu Ateşle yada ovu testi ile anlayamayız çünkü ateş zaten Çoktan yükselmiştir ve testler de çoktan silinmeye başlamıştırBen de ovulasyon testi kullandim bu ay da yunurtlama 6 kasimda çıktı ama herkes gibi t cizgisi daha koyu degildi artik silillesti zaten ates de olctum o da 7 kasim çıktı bir daha yumurtlama olsa bile test gostermeyeck mi yani anlayamadım ?
canim adet bitimi ince oluyor ovulasyona yakin kalinlasiyor ovulasyon zamani 7-12 mm arasi olmasi lazim sanirim
ben de bunun cevabını bir türlü öğrenemedim kimse kesin bir şey söylemiyor ince olması ne demek hangi sayı aralığında olmalı bir türlü anlamadım. cevabı bulunca bana da yaz canım. en ıyısı doktora sormak.
rahım kalınlıgının normalde ne kaar olması gerektiğini bilen var mı kızlar ?
Canim benim klomenin son gunu kontrole gittigimde olctu 6 cikmisti inceymis dedi esrfm ilacini gunde 1 verdi.rahimini tutunmaya hazir hale getiricek kalinlastiricak demisti.catlatma ignesinden 1 gun once kontrolde 8 yada 10 olmustu(4gunluk kullanimla) cok iyi istedigim gibi diyip 3 kere daha kullandirip progestana gecti.catlama zamani kalin olmasi gerekiyor demekki bebis tutunabilsin diye..
ben de bunun cevabını bir türlü öğrenemedim kimse kesin bir şey söylemiyor ince olması ne demek hangi sayı aralığında olmalı bir türlü anlamadım. cevabı bulunca bana da yaz canım. en ıyısı doktora sormak.
rahım kalınlıgının normalde ne kaar olması gerektiğini bilen var mı kızlar ?
Anlamadim ya adet bittikten 8 gün sonra mı adetin 8. Günü müSoğan kürü:
Adetin bitiminden sonra 8. günü küre başlanır.
Her gün 1 adet beyaz soğan 1,5 su bardağı klorsuz kaynayan su içerisine atılır ve 5 dakika kaynatılır. Kaynama sonrası soğan su içerisinden çıkartılıp soğumaya bırakılır. Ilık olarak sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce birer su bardağı içilir. Bu işleme 15 gün devam edilir. Her kaynamada bir adet soğan kullanılır. Kullanılan soğan bir daha kullanılmaz ve atılır.
Bu şekilde yazmış yani adet bitince yapılacakmış ben unutmusum
Kan tahlili yapiyolar heralde yüksek ihtimal tozdurBenim kızda alerji çıktı ya neye karşı alerji OLDUĞUNU anlamak için test yapmamız gerekiyormuş