- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
Gecmis olsun canim insallah rabbim tez zamanda sifadini versin..anaokuluna felan gidiyorsa orda hassaslasmistir belkiBenim kızda alerji çıktı ya neye karşı alerji OLDUĞUNU anlamak için test yapmamız gerekiyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim insallah rabbim tez zamanda sifadini versin..anaokuluna felan gidiyorsa orda hassaslasmistir belkiBenim kızda alerji çıktı ya neye karşı alerji OLDUĞUNU anlamak için test yapmamız gerekiyormuş
normalde iste regl bitiminden 3 gun sonra derler.. bu da genelde adetin 8.gunu oluyor kuzum :)Anlamadim ya adet bittikten 8 gün sonra mı adetin 8. Günü mü
Bittikten 8 gün sonra canımAnlamadim ya adet bittikten 8 gün sonra mı adetin 8. Günü mü
Ben 4 günden fazla içemedim bende gastrit var onu azdirdi çok kötü oldumİkinci ay yapacaginda riskli olabiliyor cunku onu tahmini adet gununden 10 gun once yapiyosun en fazla 7 gun.. iltihap sokucu ozelligi oldugu icin kimyasala da sebep olabiliyormuş.. daha onun icinde tam bilgi yok. Ben gecen ay dusuk sonrasi yaptim 15 gun, simdi cesaret edemiyorum
beni toza var aşırı derece de ateşi çıkıo ağzım burnum tıkanıo hiç nefes alamıyorum daha bi sürü şeye var testte çıktı domatesle tozu biliyodum polenler böcekler neler neler çıktı testteBenim kızda alerji çıktı ya neye karşı alerji OLDUĞUNU anlamak için test yapmamız gerekiyormuş
yok böyle farklı farklı solüsyonlara daldırılmış minicik iğneler var 8 tanesi yanyana yapışık şekilde onları kollarına batırıolar sonra bi süre bekletiyolsr hangileri reaksiyon verirse ona göre bunlara alerjin var diye bi kağıda tikleyip veriolarKan tahlili yapiyolar heralde yüksek ihtimal tozdur
Evet canım aynısı benim kullandığım da ben hala bi tane içiyorum sabahları içmeye cesaret edemiyorum bulantı yapıyo halaelmol yazdığı ilaç glucophage 850 mg seninki de bu mu ilk 15 gün 1 tane ile başla sonra 2 ile devam et dedi
Kan tahlili yapiyolar heralde yüksek ihtimal tozdur
Kan tahlili bakıldı zaten toplam ige diye bir değer haddinden fazla Yüksek çıktı.alerji var ama neye alerjisi var diye alerji testi yapılacak ama burda yapılmıyormuş merkeze gitmek gerek.öksürmediği bir dönem gidip yaptırın dedi.alerji ilacı verdiGecmis olsun canim insallah rabbim tez zamanda sifadini versin..anaokuluna felan gidiyorsa orda hassaslasmistir belki
Evet cnm Öksürük Geçmiyor.umarım basit bir şeyedir.en zoru da ev tozu imiş sanırım tozdan nasıl esirgeyebilirsin kibeni toza var aşırı derece de ateşi çıkıo ağzım burnum tıkanıo hiç nefes alamıyorum daha bi sürü şeye var testte çıktı domatesle tozu biliyodum polenler böcekler neler neler çıktı testte
öksürüğü geçmedi demiştin onunla ilgili çıktı sanırım dimi ananeminde yüne çıktı battaniye yün yorgan kazaklar halı hepsini kaldırdık evden
Acıtıyor mu?yok böyle farklı farklı solüsyonlara daldırılmış minicik iğneler var 8 tanesi yanyana yapışık şekilde onları kollarına batırıolar sonra bi süre bekletiyolsr hangileri reaksiyon verirse ona göre bunlara alerjin var diye bi kağıda tikleyip veriolar
Sağol cnm bakalım neye karşı çıkacak umarım basit bir şeyedir.Veson canim gecmis olsun. test yaparlar neye alerjisi oldugu belli olur. benim de toza deterjana var. hapsira hapsira tikaniyorum. ama kotu olan ömür boyu ayni olacak. sonucta ilaclar sikayetleri azaltiyor ama gecmiyor.
9 pozitif gibi hadi bakalım bol bol çalış:)Kizlar dun catlattim artik sanirimates de bu sabah cok az cikti. buyuk ihtimalle düne 9na kayar cizgi. insallah ates de destekler
hadi hayırlı olsunnsabahta bn doktora gidicrm ama daha iğne vermez heralde geçen ay 15te vurulmuştm yarın 13 dahaKizlar dun catlattim artik sanirimates de bu sabah cok az cikti. buyuk ihtimalle düne 9na kayar cizgi. insallah ates de destekler
Dün var calisma bakalim bugun de sartlar el verirse deneyelim.9 pozitif gibi hadi bakalım bol bol çalış:)
yani arı sokması gibi mi desem iğne batıo gibi diilde sivri bişeyle baskı uygulanıo gibi hissediyosun ama iki sn bastırıp çekiyolar çocuklara ayrı uygulama var mı bilmiyorumAcıtıyor mu?
biz dizi moduma geçtik cesur ve güzel varDün var calisma bakalim bugun de sartlar el verirse deneyelim.
Belli olmaz canim bakalim yarin ne diycek. belki bu ay daha hizli gelismistir. son olsun inşallah takibin. gebelik takibine dönüşsünhadi hayırlı olsunnsabahta bn doktora gidicrm ama daha iğne vermez heralde geçen ay 15te vurulmuştm yarın 13 daha
Biz de annemlerdeyiz eve gec gecersek kalir. valla ben pek turk dizilere takilmiyorum. yeni dizi sanirim bilmiyorum onu. gecen siz cok bahsettiniz diye anneme baktim. esim de ben de aglamaktan helak olduk. bana gore degilbiz dizi moduma geçtik cesur ve güzel vartembeliz biz yaa