• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm Öksürük Geçmiyor.umarım basit bir şeyedir.en zoru da ev tozu imiş sanırım tozdan nasıl esirgeyebilirsin ki:KK43: heryer toz.şimdilik o kadar ileri değil çok şükür.bu test nasıl Yapılıyor cnm?
evt toz çok fena ev çok etkilemio beni ama iş yerinde üretim sorumlusuyum fabrikada ister istemez toz tabi depolar fln bigün üretimde fazla kalayım kesin hastayım ertesi gün bide öyle hapşurdum öksürdüm geçti diil ateşin çıkıo tıkanıyorum fln çok fena oluyorum alerji hapım var ama onu da alerji vurduktan sonra içiyorum :D

Biz de annemlerdeyiz eve gec gecersek kalir. valla ben pek turk dizilere takilmiyorum. yeni dizi sanirim bilmiyorum onu. gecen siz cok bahsettiniz diye anneme baktim. esim de ben de aglamaktan helak olduk. bana gore degil
:D ayy o ilk bölüm felaketti bu yeni kıvanç tatlıtuğ tuba büyüküstün var ilk bölüm nasılmış diye bakıyım dedim

beni toza var aşırı derece de ateşi çıkıo ağzım burnum tıkanıo hiç nefes alamıyorum daha bi sürü şeye var testte çıktı domatesle tozu biliyodum polenler böcekler neler neler çıktı testte :KK70:

öksürüğü geçmedi demiştin onunla ilgili çıktı sanırım dimi ananeminde yüne çıktı battaniye yün yorgan kazaklar halı hepsini kaldırdık evden
Veson Veson canım geçmiş olsun.
Bu test nerden yapılıyor peki benim esimde de ayni belirtiler var canım burnu falan tıkanıyo neyden oluyo anlamiyorun

Bu test nerden yapılıyor peki benim esimde de ayni belirtiler var canım burnu falan tıkanıyo neyden oluyo anlamiyorun
Sanırım kola Yapılıyor ama hangi bölüme gideceğiz bilmiyorum sanırım fakültede yapılıyor.aslında benim de var bazı şeylere gitmişken ben de yaptırmayı düşünüyorum. zafrina89 zafrina89 cnm hangi bölüme gideceğiz şimdi?

işte herkesin farklı şeylere alerjisi olabiliyo ben mesela domates çok yersem ya da ellersem ellerim kaşınıyo kırmızı benekler çıkıo tozda kalırsam tıkanıyorum özel hastanede cildiye doktpru yapmıştı bana ama çok sağlıklı olduğunı düşünmüyorum alerji poliklinikleri var aslında araştırma ya da üni hastanelerinde sanırım onlar daha sağlam nakar bn çalışıyorum izin almamda çok zor üstüne düşemedim

Sanırım kola Yapılıyor ama hangi bölüme gideceğiz bilmiyorum sanırım fakültede yapılıyor.aslında benim de var bazı şeylere gitmişken ben de yaptırmayı düşünüyorum. zafrina89 zafrina89 cnm hangi bölüme gideceğiz şimdi?
evet kola yapıyolar ya ben kıytırık özelde yaptırmıştım orda cildiyeci yapmıştı ama alerji poliklinikleri var sanırım

Veson Veson cocuk alerji ve imminoloji yapiyor genelde. ama bazi hastanelerde cocuk poliklinigi yonlendirmeden almiyolar. o yuzden hangi hastaneye gitceksen ara once işleyişi sor oyle git. madur olmayin

Veson Veson cocuk alerji ve imminoloji yapiyor genelde. ama bazi hastanelerde cocuk poliklinigi yonlendirmeden almiyolar. o yuzden hangi hastaneye gitceksen ara once işleyişi sor oyle git. madur olmayin
evet bi arkadaşın çocuğunda da tsh yüksek çıkmış çocuk polikliniği sevketmeden çocuk endokronoloji bakmıomuş belki alerjide de öyle bi durum vardır Veson Veson

Evet canım aynısı benim kullandığım da ben hala bi tane içiyorum sabahları içmeye cesaret edemiyorum bulantı yapıyo hala
Bana sabah kahvaltının hemen peşine iç dedi inşallah çok yan etki yapmaz ilaç içmeyi sevmiyorum hic

Kızlar az önce öksürünce bir ıslaklık hissettim lavobaya gittim birden kan aktı koyu renkli. Adet için çok erken ateşim de 37.1 çıktı. Bu ay ortasında 10 gün kanamam olmuştu tam bitti dedim şimdi de bu. Nedir sizce bu yarın bi Dr a mı gitsem? Ne dersiniz ?

• Beğen
Reactions: iiz
Annem uyumadı o uyuyana kadar koca uyudu kasik ağrım fena bugün gitti artık. saçma bişey sorabilirmiyim aranizda hamile kalanlar olmuş ya ben hiç doğal yolla hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum bu günlerde olan ağrılar yumurtanın ddollenmesi ile alakalı olabilir mi diye saçma bir umudum var olabilir mi?

Annem uyumadı o uyuyana kadar koca uyudu kasik ağrım fena bugün gitti artık. saçma bişey sorabilirmiyim aranizda hamile kalanlar olmuş ya ben hiç doğal yolla hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum bu günlerde olan ağrılar yumurtanın ddollenmesi ile alakalı olabilir mi diye saçma bir umudum var olabilir mi?

canım ben her ay regl yaklaştığı sıralar 15000 türlü belirti buluyorum kendimde ama işin aslı belirtiler 6-7 haftadan önce başlamıyor. 8 haftalık kürtajım var ya bulantı kasık ağrısı gibi belirtiler öyle "var mı acaba?" dedirtecek gibi değildi. lavaboya yetişemiyordum istifra ederken :olamaz: benim mi böyle ağırdı herkesin mi böyle bilmiyorum ama regl öncesi belirtilerden çok çok fazla idi belirtilerin şiddeti yani. ama dediğim gibi 7. haftada başlıyor. ondan öncesi benim regl ile hamilelik arasında hiçbir fark yoktu

Veson Veson geçmiş olsun kızına canım ya... inşallah çok karşılaştığı bir şeye değildir alerjisi. zafrina89 zafrina89 nın dediği gibi koldan yapılıyor alerji testi. kızarıklığın boyunu ölçüyorlar. küçük hastanelerde olmuyor genelde o test ama. bizim ilçede yok mesela. siz ilçede miydiniz hatırlayamadım ama. çocuk alerji immunoloji polikliniği varsa hastanede o zaman test de yapılıyordur mutlaka

Canim benim klomenin son gunu kontrole gittigimde olctu 6 cikmisti inceymis dedi esrfm ilacini gunde 1 verdi.rahimini tutunmaya hazir hale getiricek kalinlastiricak demisti.catlatma ignesinden 1 gun once kontrolde 8 yada 10 olmustu(4gunluk kullanimla) cok iyi istedigim gibi diyip 3 kere daha kullandirip progestana gecti.catlama zamani kalin olmasi gerekiyor demekki bebis tutunabilsin diye..

peki progestan ile esrefemin farkı ne ?

Kizlar dun catlattim artik sanirim :KK49::KK49: ates de bu sabah cok az cikti. buyuk ihtimalle düne 9na kayar cizgi. insallah ates de destekler

hayırlı uğurlu olsun. geçen ayı topic boş geçirdi. inşallah bu ay bol müjdeli bebişli olur. senden başlarız inşallah

Veson Veson geçmiş olsun kızına canım ya... inşallah çok karşılaştığı bir şeye değildir alerjisi. zafrina89 zafrina89 nın dediği gibi koldan yapılıyor alerji testi. kızarıklığın boyunu ölçüyorlar. küçük hastanelerde olmuyor genelde o test ama. bizim ilçede yok mesela. siz ilçede miydiniz hatırlayamadım ama. çocuk alerji immunoloji polikliniği varsa hastanede o zaman test de yapılıyordur mutlaka
Benim hiç bulanti olmamıştı sadece adet agrisi ve uyku vardı ama transferden çok çok sonrayı o da
Benim ateşim çok düşük gidiyor yumurta catlamasa ovulasyon testi hep koyu devam ederdi değil mi?

Kan tahlili bakıldı zaten toplam ige diye bir değer haddinden fazla Yüksek çıktı.alerji var ama neye alerjisi var diye alerji testi yapılacak ama burda yapılmıyormuş merkeze gitmek gerek.öksürmediği bir dönem gidip yaptırın dedi.alerji ilacı verdi

Evet cnm geçen sene okula başladı o zamandan beri bu çocuk öksürüyor ha geçer ha geçer dedik ama yok.
gecmis olsun cnm. benim de ev tozlarina karsi çıkmıştı ama zaman icinde kesfettim benim bünye asıl soğuğa karşı hassas

Back
X