• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke içimden geçenleri anlatabilsem ama çok zor
Adet oldum kanamam arttı ve sağolsun doktorum muayene etme gereği bile duymadı
16. Gün duphaston başla dedi hepsi bu
Daha 17 gün önce adet olmuştum ben hiç bir zaman anne olamayacağım
Hayatımda ilk defa ara kanamam oldu bu kadar luteal faz da bebek mi tutar. daha pazartesi yumurtam çatladı ya hiç birşey umudumu arttirmiyor artık çok mutsuzum ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum ilk defa adet oldum diye ağlıyorum :KK43:

Hayatımda ilk defa ara kanamam oldu bu kadar luteal faz da bebek mi tutar. daha pazartesi yumurtam çatladı ya hiç birşey umudumu arttirmiyor artık çok mutsuzum ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum ilk defa adet oldum diye ağlıyorum :KK43:
Hepimiz icimizden ah neler demek istiypruz ama umudunu kaybetme canim.. gjn dogmadan neler dogar .. rabbimin vardir nildigi bjr sey. sabir ve duadan baska caremuz yok malesdf... birde azicik kafamizdan atsak sanki dahkolay kavusacagiz bebkelerimize..

Veson Veson canim bugun 28.günn. ya yarin ya pazar en gec adetin gelmesi lazim.bemkide bugun. ama ben zaten umudumu kestim dün gece atesolcerimi buldum:) sabab ki ısım 36.3 tü. sınırın altına inmiß. @sumbulkokusu nun parmak testinide yaptim. yanj bu ay bende de bebek yok...
Bu ay yumurt akontrolu yaptirmistim ya tam catladigi gun iliskide vardi. ah bi kavusamadilar su iki sevgili yanarim yanarim... belkide boyle tam yumurtlama gununu bilince olmuyor. bilnesek daha iyi mi sanki???

• Beğen
Reactions: iiz
Canım olumsuz düşünme lütfen ilk defa mı bu kadar erken geldi adetin incir küründen dolayı olabilir mi peki?
Bence baska bi dra daha gorun..muayene etmesi gerekirdi
Incir kuru yapanların yorumlarına baktım böyle bişey yaşayan hiç yokmuş

Canım umudunu kaybetme lütfen, hikayeni bilmiyorum ama zaman zaman hepimiz karamsarlığa düşüyoruz, yumurta ve sperm varsa umut hep var....
bir önceki sayfada sormuştum görmedin sanırım sizin sorun neydi? tüp neden tutmamıştı bir açıklama yaptılar mı?
Gormemisim canım benim ilki tuttu ikincisinde dollenme olmadı labarotuvar hatası dendi ne kadar doğru bilmiyorum. sebepsiz infertilite

Niye böyle oldu yA demekki ovulasyon olmadı bünyen iki aydır altüst oldu
Bu ay oldu canim eminim geçen ay olmamıştı ama bıktım artık
Canım yaşadıkların ağır gelmiş ki böyle bir umutsuzluğa düşmüşsün ama derdini veren Allah çaresini de verir.
Duanı sabrını eksik etme. ve uzun süredir sonuç alamıyorsa doktorunu değiştir bence. çünkü farklı doktorlar farklı teşhislerde bulunabiliyor ve farklı tedaviler önerebiliyor.
Doktorum Konya nin en iyi doktoru ama çok yoğun 4 yıldır aynı doktordayim hikayemi biliyor ilgileniyor birazda ondan degistirmedim

Hepimiz icimizden ah neler demek istiypruz ama umudunu kaybetme canim.. gjn dogmadan neler dogar .. rabbimin vardir nildigi bjr sey. sabir ve duadan baska caremuz yok malesdf... birde azicik kafamizdan atsak sanki dahkolay kavusacagiz bebkelerimize..

İnsaallah canim benim anneanne anne teyze hepsinin bu şekilde kanaması olmuş annem hemen yerleşiyor ondan dedi ama adet kanaması gibi olunca ben korkmaya başladım ilk defa ara kanama yaşadım daha 17 gün önce adet olmuştum ya

Veson Veson canim. sanirim kizin oksuruyor. sebebk alerji filan demissin. tam amlayamadim ama eger usutme filan oksuruguyse annemden ogrendigim iki ilac var. acaip iyi gekiyor ikinci gune kesiyor oksurugu.
1)pekmez, zeytin yagi ve limonu esit olcude karistirio gunde 3 sefer iciriyorsun.
2)bor siseye bi kac yemek kasigi bal koyuyorsun. bir sogani soyup ikiye ayirdiktan sonra balin uzerine koyup kapagini kapatiyorsun.
7-9 saat sonra soganin aliyorsun. suyu cikmis oluyor zaten. o suyla.bali.karistirp gubde3 kasik veriyorsun. bn ve ailem.senelerdir antibiyotik agri kesici filan kullanmayiz

Yasak değilmişş :))) hatta bir hastasının başına gelmiş. Tek embriyo koymuşlar iki kese görmüşler şansa bakarmisin kadın doğal yoldan da hamile kalmış:oha:
peeesss yaaa. bana toplam da 4 embriyo konmus oldu hic biri tutmadi :KK42: bizde doğurganlığın d si bile yok demekki :(

Sağol cnm.Yok bir seneyi geçiyor bu çocuk hep öksürüyor arada geçer gibi oluyor geçti demeye fırsat kalmadan yeniden Başlıyordu şimdilik bir rahatsızlık yok nefes darlığı falan çok şükür ama sinir bozucu geçmeyen bir kuru Öksürük.alerji ilacı verdi bir de burun fısfıs.harnup pekmezi iyi geliyormuş alerjiye onu da almayı düşünüyorum.öksürük geçince de bir alerji testi yapmak gerek
canim geniz akintisi öksürük yapiyor olabilir bende öyle oluyor hep. kışın hep geniz akintisi, sunizit, öksürük kabusum oluyor. alerjik dediler ama bence soguktan oluyor. gece başıma bere giyip yattığimi bile bilirim hasta olcam korkusundan.
eğer geniz akıntısı varsa tuzlu su, karbonatli su, adacayi ile gargara bi de burna tuzlu su cekme cok iyi geliyor

:KK9:Ay bu Kaya tuzu lambası iyi birşeye benziyor ya.alerji saman nezlesi bağışıklığı düşük kişilere iyi geliyotmuş sigaranın etkilerini bile azaltıyormuş migrene de iyi geliyormuş nette fiyatları 20 tl den Başlıyor
ooo cok iyi bende bakayim

aaa nasil yaaa adete mi döndü? bu kadar kisa zamanda olamaz ki. duuurr yavvv bence simdi bebegi bosver senin sagligin daha önemli bak bu kadar erken adet olduysan bu bi sorundan kaynaklaniyor olabilir sen baska iyi bi doktora git bence

Gormemisim canım benim ilki tuttu ikincisinde dollenme olmadı labarotuvar hatası dendi ne kadar doğru bilmiyorum. sebepsiz infertilite

Doktorum Konya nin en iyi doktoru ama çok yoğun 4 yıldır aynı doktordayim hikayemi biliyor ilgileniyor birazda ondan degistirmedim

İnsaallah canim benim anneanne anne teyze hepsinin bu şekilde kanaması olmuş annem hemen yerleşiyor ondan dedi ama adet kanaması gibi olunca ben korkmaya başladım ilk defa ara kanama yaşadım daha 17 gün önce adet olmuştum ya
aaa cidden yerlesme kanamasi filan da olabilir. niye olmasin. sen bugün ayaklarini uzat ayaklarinin altina yastik koy yat. sevdigin bi film ac bi de. bütün işi gücü boşver kendini rahatlatma günü yap ;)

• Beğen
Reactions: iiz
:KK70:Ne duysak yapacağız :KK70:ama alerji için cnm benim kızda alerji var:KK66:

Kızlar bu lambayı kullanan var mı? Bir de ben testi yaptırdıktan sonra mı alsam? Neye karşı alerjisi var öğrenip ??? @nazah35 Melissa81 Melissa81 . Melisa cnm Arkadaşının tam olarak Rahatsızlığı ne?
Canim okula baslamisti cocuk surekli oksuruyordu gece rahat uyusun diye toza alerjisi cikmis iyi geliyor diye almisti

peeesss yaaa. bana toplam da 4 embriyo konmus oldu hic biri tutmadi :KK42: bizde doğurganlığın d si bile yok demekki :KK43:
Al benden de o kadar 3 embriyoşum boşa gitti tutunmak için çaba bile sarfetmediler

Nickin değişmiş hayırlı olsun bu arada pazartesi gunu kromozom ve kan pıhtılaşması için test yaptırcam kaç tüp kan alıyorlar zaten kansızım ya inş çok değildir

Veson Veson cum gecmiş olsun Allah şifa versin miniğine

Canim bak umidini yitirme bende 3 ay burada ates olctum dongum 25 gundu.32 gune uzadi sonra pat diye 22.gun hastalandim simdide clomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim.kendine kafa dengi iyi bir dr bul ve yumurta takibi yaptirmani tavsiye ederim..hikayeni bilmiyorum ama rabbim gercekten en beklemedin herseyi oluruna biraktiginda mucizeni gondericek inaniyorum.deneye deneye umutsuzluguna kapiliyoruz hepimiz yasadik umudunu yitirme dusukten sonra 16.ayimda hamile kaldim..hepiniz icin cokk dua ediyorum rabbim daha fazla aratmadan saglikla versin tum isteyenlere

Al benden de o kadar 3 embriyoşum boşa gitti tutunmak için çaba bile sarfetmediler

Nickin değişmiş hayırlı olsun bu arada pazartesi gunu kromozom ve kan pıhtılaşması için test yaptırcam kaç tüp kan alıyorlar zaten kansızım ya inş çok değildir

Veson Veson cum gecmiş olsun Allah şifa versin miniğine
tesekkur ederim arada degisiklik iyidir :)
2 tüp aldilar cnm ama ben devlette baktirdim pihtilasmada tüm faktörlere bakmamislar en yaygin ve en önemli olan 2 faktöre bakmislar sadece

Veson Veson canim bugun 28.günn. ya yarin ya pazar en gec adetin gelmesi lazim.bemkide bugun. ama ben zaten umudumu kestim dün gece atesolcerimi buldum:) sabab ki ısım 36.3 tü. sınırın altına inmiß. @sumbulkokusu nun parmak testinide yaptim. yanj bu ay bende de bebek yok...
Bu ay yumurt akontrolu yaptirmistim ya tam catladigi gun iliskide vardi. ah bi kavusamadilar su iki sevgili yanarim yanarim... belkide boyle tam yumurtlama gununu bilince olmuyor. bilnesek daha iyi mi sanki???
Cnm acaba Çatladı mı acaba kaçırdım mı stresi yapmayacaksan en Güzeli bilmemek.;) hepimiz için en hayorlısı olsun inşallah

Cnm bu kadar üzme kendini üzmemeye çalış belki de bebek yer yapıyordur.böyle adet düzensizliği yaşayıp hamile kalanlar oluyor.bırakma kendini

Back
X