• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende meraktan çatladım niye banlandım diye evli 5 aylık çocuğu olan bir adamla evlilik dışı ilişki yaşayıp adını da aşk koyan bir kadına yazdığım mesajdanmış:KK48:
napıcan bazıları ruh sağlığının bozukluğunun tanısını aşk diye koyuyo bilmiyo ki deli gömleği şart sakinleştirici olmaları lazım bi süre stabil :P

Artık düşüne düşüne geriliyorum poff ya az geldi neden çok geldi neden benim takıntım şimdi ara kanama oldu ya yunurtlama olur mu
Canım benim de 15 günde adet olduktan sonra 1 ay sonra adet oldum. yani ara kanama değil adet oldum 15 günde normal. bu kadar kanamaya ara kanama denmez artık bence. ilaca başlamadın madem bu ay ilaçsız geçsin bir toparlamış olursun.

Ginera diye doğum kontrol hapı kullanan var mı doktor umre için bana adetin 1. Günü buna başla umreden dönene kadar hiç ara vermeden 2. Kutuya devam et dedi ben ilk defa d. Kontrol hapı kullanicam yan etkisi var mı acaba ibadetime engel olmaz inşallah geçen sefer giderken ilaçla erken adet olmamı sağlamıştı doktor olup gitmiştim bu doktor geciktirelim dedi
Ben de evliliğin ilk 2 ayı ve geçen 2 ay önce kullandım dk hapı ama ismi yasmin olandan. yeni evli iken hiçbir şikayetim olmamıştı ama geçen ay kullandığımda hep ara kanama yaptı. inş sen de olmaz ara kanama falan.
Bulantı bende olmadı hiç

Ben de evliliğin ilk 2 ayı ve geçen 2 ay önce kullandım dk hapı ama ismi yasmin olandan. yeni evli iken hiçbir şikayetim olmamıştı ama geçen ay kullandığımda hep ara kanama yaptı. inş sen de olmaz ara kanama falan.
Bulantı bende olmadı hiç
Neslihaann Neslihaann ben evlendiğim ilk bi yık yasmin kullandm hiç bi şikayetim yoktu

ben bebek neresi onu bile anlamadım :KK70: X xDerinMavix hayırlısıyla büyüsün doğsun inşallah kolaycacık
Bende ilk bakışta çözemedim sonra anladım
Screenshot_2016-11-14-14-40-25.webp

Aynen oyle :KK70:
Bebek normalde altta ve yukari dogru olur o yuzden anlayamadilar sanirim.
Benimki ben gibi yuzustu donmus uyuyor :))
Dr karnimdan durttu ama hic orali olmadi ne gulduk :)
canım genelde ultrasona girmeden çikolata yiyolar şekerli yiyince oynuyomuş bebek çok :)))

Kızlar Meryem Ana otunu duyanınız var mıydı? üstünde taşınıyormuş diye duymuştum hamile kalana kadar. geçen burda bahsetmiştim aklıma geldi netten baktım varmış sipariş vermiştim gelmiş şimdi ama bu hiç üzerinde taşınacak birşey değil:confused: kocaman birşeymiş. bizim arkadaşların elindeki çok küçüktü bu acayip büyük . soğuk suya koyup suyunu içen de varmış. siz duydunuz mu hiç?

Kızlar Meryem Ana otunu duyanınız var mıydı? üstünde taşınıyormuş diye duymuştum hamile kalana kadar. geçen burda bahsetmiştim aklıma geldi netten baktım varmış sipariş vermiştim gelmiş şimdi ama bu hiç üzerinde taşınacak birşey değil:confused: kocaman birşeymiş. bizim arkadaşların elindeki çok küçüktü bu acayip büyük . soğuk suya koyup suyunu içen de varmış. siz duydunuz mu hiç?
ota 3 merym suresi okuyosun birazını üzerinde taşıyıp diğer kalanıda bi su sürahisine koyup hergün o sudan niyet edip içiyomuşsun ben böyle duydum cnmm

ota 3 merym suresi okuyosun birazını üzerinde taşıyıp diğer kalanıda bi su sürahisine koyup hergün o sudan niyet edip içiyomuşsun ben böyle duydum cnmm
Evet Meryem suresi ayetlel kürsü okunuyor muş ama üzerinizde taşıyın deniyor , büyüklüğüne baksana
20161114_152549.webp

Kkda bir bakayım kimler nasıl kullanmış olmazsa..

benim arkadaşım meryem ana otu ile hamile kaldı.umreye annesi gitmişti ona getirtmiş.hem muska gibi taşıdı hem suyunu içti.sadece duş alırken çıkardı, diğer türlü hep üstünde taşımış ilişki anında bile :P ve taşıdığı ilk ay hamile kaldı belki tesadüf belki ottan :)

Back
X