• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhhh bee:KK9::KK9::KK9: tebrik ediyorum canım yaaaa....:nazar::nazar::nazar: sağlıkla kat be kat katlansın inşallah. canım gliforu bırakacak mısın? bırakmadan doktoruna sor bu defa olur mu.
Sorucam canım perşembe kendi doktoruma cikicam sorucam orda hepsini yarın endokrine gidicem tsh 3 olmus ay inşallah sağlıkla devam etsin

elmol elmol bu ay klomen ve çatlama iğnesi dışında kullanmış mıydın birşey? devit ampul demiştin galiba. inofolik falan var mıydı? neler yaptın , çalışma sonrası kalkma yatma ne var ne yok anlat :KK48: ver tüyoları bize:KK48:

elmol elmol bu ay klomen ve çatlama iğnesi dışında kullanmış mıydın birşey? devit ampul demiştin galiba. inofolik falan var mıydı? neler yaptın , çalışma sonrası kalkma yatma ne var ne yok anlat :KK48: ver tüyoları bize:KK48:
Klomenle glucophanne kullandım catlatmaya kadar sabah iki akşam iki inofolic şase içtim estrofem kullandım klomen bitince dpo 6 da sanırım devit 3 ampul kırıp içtim ilişki de iğneden 40 saat sonra falan oldu bide ertesi gün sonra belki tabloda pek ilişki yok kızlar yatma konusunda da hiç öyle şeyler yapmadım on dakika belki yatmisimdir

Back
X