• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o yüzden elmole dedim doktora sorsun da öyle bıraksın bırakacaksa diye. benim de aklımda o var acaba o mu düşüklere sebep oldu diye...

Bir daha hamile kalırsam 3 ay kullanacağım..
Evet gebe kalincada devam edebilirsin hiç bir zararı yok dedi ben umreye gidecem umre sonrası gebelik düşünüyorum dedim umreden sonra başlasam dedim şimdi başla 2 3 ayda anca etkisi olur zaten dedi mecbur baslayacam yani

Banada aynı şeyi söyledi bu ilacı sana insülin direnci için veriyorum dedi hormonlarda benimde pco yoktu en son öyle Tüylenme falanda yok adet düzensizliği de yok ama geç yum. Oluyo bende sadece 34 günde falan relg oluyorum
Kullanmaya başladıktan sonra fark ediyor ama ilk zamanlar adet kahverengi geliyor sende oldu mu? ilacın etkisi

yok zate tüp bebege geçmiyorum daha doktor belki aşılama dedi bana da olumlu geldi . bakalım neler gelişecek . tekrar sperm testi istedi. amh istedi çıksın da bakalım sonuca göre.

Sperm de sıkıntı yok değil mi?
Amh bana bakılmadi önce ilaç sonra iğne yumurta takibi öyle olmayınca aşılama yapmıştı

• Beğen
Reactions: iiz
Yok canım adetle birlikte yumurtalar büyümeye başladığı için olmuyor. adetin 2 yada 3. günü başlanıyor mutlaka
hsg için adet bitimini beklemeliyim ama bu iğneler adetliylken oluyormus. doktor hsg görmeden başlamam dedi demek ki önce hsg cekilecek ve aşılama için iğne adetliyken kulanılacagı için ben gene kaldım aralık ayına off ya :(

Evet gebe kalincada devam edebilirsin hiç bir zararı yok dedi ben umreye gidecem umre sonrası gebelik düşünüyorum dedim umreden sonra başlasam dedim şimdi başla 2 3 ayda anca etkisi olur zaten dedi mecbur baslayacam yani
Evet evet canım bikaç ay önce yabancı sitelerde gezindim , söylemiştim burda hatta "magic pil" diyo hatunlar glifora. sihirli ilaç yani. makaleleri araştırdım 60-90 günde etkisi tam başlıyormuş. belki hamile kalamamın nedeni bu değil ama belki düşüklerimin nedeni olabilir... bilemedim. belki de rahimdeki sıkıntı nedendir..

Ay Şifamız olsun birinden biri inşallah yaa... ama gliforu hiç sallamayan gerek yok diyen doktorum da vardı... ben inanıyorum ama onun etkisine. bak kaç aydır 28-29 günde adet oluyorum 35-40 ı bulurdu adetim. gerçi klomen de kullandım o zamanlar belki onun sayesinde yumurtlama erken olmuştur.

Aman neyse kullanalım Şifa olsun , gelsin müjdeli haberler en kısa sürede inşallah

hsg için adet bitimini beklemeliyim ama bu iğneler adetliylken oluyormus. doktor hsg görmeden başlamam dedi demek ki önce hsg cekilecek ve aşılama için iğne adetliyken kulanılacagı için ben gene kaldım aralık ayına off ya :KK43:
Olsun sıkma canını hsg sonrası tüplerde sıvı tıkaç falan varsa açılıp hamilelik ihtimali artıyormuş. Bana vurmadı o ihtimal ama sana vurur inşallah belki aşılamaya bile gerek kalmadan hsg çekildiğin ay hamile kalırsın

hsg için adet bitimini beklemeliyim ama bu iğneler adetliylken oluyormus. doktor hsg görmeden başlamam dedi demek ki önce hsg cekilecek ve aşılama için iğne adetliyken kulanılacagı için ben gene kaldım aralık ayına off ya :KK43:
Canım çok sitres yapacaksan bu adet bitiminde özelde cektir madem bidakine de hemen baslarsin tedaviye

• Beğen
Bide benim doktor filmden sonraki ay korunma verdi o içeri verdikleri ilaç bebek olursa sakat olurmuş güya çok sinir olmuştum mecbur korunmustuk tabi

• Beğen
Sperm de sıkıntı yok değil mi?
Amh bana bakılmadi önce ilaç sonra iğne yumurta takibi öyle olmayınca aşılama yapmıştı

spermde sıkıntı yok ama gene de doktor bakacak test istedi bu hafta verecegiz.iğneyi ne zaman verıyor ? adetın kacıncı günü ?

Canım çok sitres yapacaksan bu adet bitiminde özelde cektir madem bidakine de hemen baslarsin tedaviye
hemşireyle konuştum özelden yaptırayım cabuk olsun dedim ve ısrarla hayır burayı bekle dedi demek ki bir bildiği var belki hastanenın sıstemı son sistem bilmiyorum o yüzden vazgectım özelden

Bide benim doktor filmden sonraki ay korunma verdi o içeri verdikleri ilaç bebek olursa sakat olurmuş güya çok sinir olmuştum mecbur korunmustuk tabi
Bana niyeyse hiç vermiyorlar korunma ya :deli: kurtajdan sonraki 1 ay korundum sadece onun dışında hsg sonrasında da histereskopi sonrasında da vermediler korunma hiç.

Olsun sıkma canını hsg sonrası tüplerde sıvı tıkaç falan varsa açılıp hamilelik ihtimali artıyormuş. Bana vurmadı o ihtimal ama sana vurur inşallah belki aşılamaya bile gerek kalmadan hsg çekildiğin ay hamile kalırsın
bunu düşünmemiştim hç :) çok haklısın . her şey de vadır bir hayır

Evet Saraçoğlu dan duymuştum o testere dişli aslan pençesi otunu ama şuan aktarın hazırladığı bir karışımı kullanıyorum ikisi aynı anda olur mu acaba bilemedim ki ???
bence önceliği çörek otuna ve testere dişl aslan pençesine ver canım. zaten aslan pencesını gunde 1 kere içsen yeter. diğerınıde az az çiğniyorsun. tabı karar gene de senin

Cnm smear verdin mi hiç eğer verdiysen onu alırken takılan alet takılıyor gerisi benim için çok rahat geçti hiçbirşey hissetmedim @8403BHC
benı de kokruttu kızlar bugun bayılmıs kızın biri ben bayıldım acıya dayanamadım dedi ... yuh dedım ya bayılacak kadar olsa zaten uyuturlar .. ben o kadar korkak değilim ya

kızlar adetin son günündeyim midem çok bulanıyor kendimi hamile hissediyorum ama daha hiç ilişki olmadı :confused: hadi bismillahirrahmanirrahım ben bu aya başlıyorum hayırlısıyla . bu ay erken başlıyorum delirmeye. derecem de hazır bas ucumda yarın başlıyoruz aramızda iletişime yarın ateş ölçüyorum ben

Benim baya geç çekilmişti ama İstanbula adet bitince gitme gibi bir durumum yoktu malum. doktor baktı ultrasonda 17mm yumurta vardı. git çektir gel dedi ben de gittim. öncesinde plan yapmamıştım çok ani gelişti istanbulda
Hamile olmadığın sürece her an çekilir aslında ama adetten sonra rahim yumuşuyor rahat giriş oluyor diye adetin hemen Sonrasını tercih ediyorlar aynı hist gibi

Back
X