- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.591
- 798
Hayirdir canim onemli bisey yoktur umarim. hersey yolunda mi? guzel anne guzel bebisimizi uzme (kizimizi yazicaktim) son anda farkettim![]()
Canım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir canim onemli bisey yoktur umarim. hersey yolunda mi? guzel anne guzel bebisimizi uzme (kizimizi yazicaktim) son anda farkettim![]()
Komşuların, arkadaşın, aileden kimse yokmu canim yakinda? bebis icin kitaplar oku canim, film izle, ona yazilar yaz. tadini cikarmaya calis. yada kurs falan ilgilinin oldugu bisey varsa o tarz bisey olabilirCanım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok![]()
Ay inşallah canım Allah a emanetiz beklicez bundan sonraHayır canm gayet iyi stress yapma sakın belin ağrımasıda normal canm tedirgin olmanı anlıyorum ama kötü düşünme herşey çok güzel ilerlicek merak etme![]()
Komşularımın hepsi yaşça benden çok büyük yaşlı insanlar.Komşuların, arkadaşın, aileden kimse yokmu canim yakinda? bebis icin kitaplar oku canim, film izle, ona yazilar yaz. tadini cikarmaya calis. yada kurs falan ilgilinin oldugu bisey varsa o tarz bisey olabilir
Gittin mi Dr a cnm ne dedi drKızlar ben acile gidiyorum
Aşırı derece bulanti halsizlik var birde uyku hali sürekli uyuyorum ya
En son kanama ile hemoglobin mi düştü ne oldu anlamadım
Maşallah güzel güzel artsın inşallahKızlar iki gündür annemler bende çok fazla giremedim ama sabah testi tekrarladım 69.70 çok şükür artış güzel devamı gelsin inşallah![]()
Hormonların coşmuştur ondanMutsuzum canim ya. Bunalim kapimda![]()
Film fakan al izle cnm bebişe birşeyler ör:)Canım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok![]()
Tahminen en az 16 Olmalı günde ortalama 1cm büyüdüğünü düşünürsek.daha daha hızlı büyüyen yumurtalar da var kişiden kişiye aydan aya değişebilirKIZLARRRR SİZE BİR SORUM VAR??
11. GÜN 14 MM OLAN YIMIRTA 13.GÜN KAÇ MM OLUR?
PAZARTESİ GÜNÜ YİNE İZİN ALMAMAK İÇİN SORUYORUM![]()
Gebelik kursları falan varsa takıl.dizilerde falan görüyoruzKomşularımın hepsi yaşça benden çok büyük yaşlı insanlar.
Karşı apartman zaten erkek öğrenci dolu. Kafama göre kimse yok yani.
Ailem Almanya'da, eşimin ailesi bize 28 saatlik mesafede.
O dediklerin de şu sıralar hiç ilgimi çekmiyor.
Hamile kalmadan önce hamileliği bebekle alakalı kitaplar okuyarak geçiririm diyordum ama 10 dk okuduktan sonra gözlerim kısılmaya yazılar bulanıklaşmaya başlıyor. Gözlük kullanıyorum zaten ama bu aralar fena.
Film fakan al izle cnm bebişe birşeyler ör:)
Gebelik kursları falan varsa takıl.dizilerde falan görüyoruz![]()
Ara renk seç sarı yeşil beyaz kırmızıFilm izlemeyi hiç sevmem hayatımda 1 defa sinemaya gittim onda da uyudum
Örgüyü becerebilir miyim hiç bilmiyorum denemem lazım. Cinsiyeti belli olsaydı.
Geçen gün birinin mesajında okumuştum başka topikte ama hiç hatırlamıyorum kim? Zaten tanımadığım birisi idi.gebelik kursuna gidiyormuş sizlere de öneririm çok şey öğrendim çok iyi geldi yazıyordu.bence de araştırOnlar gerçek hayatta var mı ki :)
Varsa da Çanakkale'de yoktur kesin bunu bir araştırıcam merak ettim.
Ara renk seç sarı yeşil beyaz kırmızısinemaya gitme cnm cd al evinde izle
Geçen gün birinin mesajında okumuştum başka topikte ama hiç hatırlamıyorum kim? Zaten tanımadığım birisi idi.gebelik kursuna gidiyormuş sizlere de öneririm çok şey öğrendim çok iyi geldi yazıyordu.bence de araştır![]()
Himm kötü olmuş canim ya.Komşularımın hepsi yaşça benden çok büyük yaşlı insanlar.
Karşı apartman zaten erkek öğrenci dolu. Kafama göre kimse yok yani.
Ailem Almanya'da, eşimin ailesi bize 28 saatlik mesafede.
O dediklerin de şu sıralar hiç ilgimi çekmiyor.
Hamile kalmadan önce hamileliği bebekle alakalı kitaplar okuyarak geçiririm diyordum ama 10 dk okuduktan sonra gözlerim kısılmaya yazılar bulanıklaşmaya başlıyor. Gözlük kullanıyorum zaten ama bu aralar fena.
TEŞEKKÜRLER VESONCUĞUM :)Tahminen en az 16 Olmalı günde ortalama 1cm büyüdüğünü düşünürsek.daha daha hızlı büyüyen yumurtalar da var kişiden kişiye aydan aya değişebilir
xpreiaZ bu gece bi rüya gördüm aklıma senle estrofem geldi bi kuzenim var eşide kendide kara kaş kara göz bide 3 yaşında çocukları var bida çocuk istemio şuan rüyamda ikizleri olmuş hiç haberim yok bebekleri görüyorum direkt biri kız biri erkek kız böyle gamzeli sarışın yeşil gözlü bnm eşim sarışın yeşil gözlü gamzeli bi uyandım aklıma hemen sen geldin
![]()
Canım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok![]()