• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Histereskopi mi ilaçlar mı öteledi yumurtlamayı acaba? başka topikte arkadaşlar gördüm histereskopi sonrası 45 günde falan adet olmuşlar. ara kanama falan da olmuş. asıl adet ilaçlar bittiğinde olan diyorlardı. bu ay deli gibi çalıştı eşim ama yumurtaya daha çok var sanırım o_O
Sanırım hist yaptı.denizege nin de çok Gecikmiş ara kanama çok şükür olmadı sadece hist sonrası lekelenmeler o da normal.işim kötüsü bat gecikti hayırlusı.sen de Adam'ı baştan çok yorma ara ara yap sonra ovu zamanı ters tepmesin:)

ShinSeGi ShinSeGi evet kızlar adetin 3. günü gittim sonra 13. gün bida ücret aldılar dolmuş diye bida gidersem adetin 4. 5. gübü gidicem ztn 5. günü klomen başlayıo en azından 13. gün kontrolw çağırdığında ücret ödemem

Beni de histereskopi sonrası 10. gün kontrole çağırdı kendi seminere gidiyormuş :işsiz:
mecbur ertelendi 17. gün gidicem. merak da ediyordum kontrolde yumurta falan var mı söylerdi ama hayırlısı olsun artık

Sanırım hist yaptı.denizege nin de çok Gecikmiş ara kanama çok şükür olmadı sadece hist sonrası lekelenmeler o da normal.işim kötüsü bat gecikti hayırlusı.sen de Adam'ı baştan çok yorma ara ara yap sonra ovu zamanı ters tepmesin:)
Kendi çalışıyor ben hala durumdan memnun değilim benim istediğim saatte olmuyor diye :D dün küsmüştüm bugün barıştım ama yine onun istediği saatte oldu:confused:

Neyse ara vermeyelim soğumasın hiç tam gaz devam etsin 3 ay gidecek zaten. sonra pişman olmayayım keşke boş vakitlerde daha çok çalışsaydım diye :-) arkamdan ağlar :-)

Evet canım ondan yazdı ve şuan aklıma geldi ben onu sormayı unuttum resmen :skandal:
Ahahahha insan muayenehaneye gidince unutuyor yaaa... ben de histereskopi yapana soracaktım ya unuttum. neyse riskli gebelik doktoruna sorarsın canım , cevabı ben de merakla bekliyorum kaç haftaya kadar kullan diyecek diye

Ahahahha insan muayenehaneye gidince unutuyor yaaa... ben de histereskopi yapana soracaktım ya unuttum. neyse riskli gebelik doktoruna sorarsın canım , cevabı ben de merakla bekliyorum kaç haftaya kadar kullan diyecek diye
Kullandığım ilaçları sorsa aklıma gelirdi doktor niye sormaz ki başka zaman grip ilacı yazarken sorarlar halbuki

Benim de hasimato canım tsh iyiydi ama çıktı son zamanlarda gebelik olunca hemen gittim bir ay sonra bakalım kaça düşecek
Ilacla dengede tutuyorlar ama gebeligin ilerleyen zamanlarinda ne olur bilmiyorum..bir arkadasim tshtan resmen cekti oldugundan fazlaca sisti vucudu odem yapti oyle diyordu..insallah bizimkisi normal seyirinde gider aksatma sakin tatlim duzenli ic..folicasit basladin degilmi

Ilacla dengede tutuyorlar ama gebeligin ilerleyen zamanlarinda ne olur bilmiyorum..bir arkadasim tshtan resmen cekti oldugundan fazlaca sisti vucudu odem yapti oyle diyordu..insallah bizimkisi normal seyirinde gider aksatma sakin tatlim duzenli ic..folicasit basladin degilmi
Ay sisersem ben ne olurum :110: ihmal etmem canım asla folik asiti herhalde aylardır kullanıyorum zaten depolamistir bile vücut fazla fazla :KK8:

Selam kızlar ablamın bi komşusu var 15. Yıl sonra hamile kalmış inşallah bebişi yakında doğacak.nasıl mı olmuş bi tanıdıgı kabeden iki çeşit meyve getirmiş birisi hurma çekirdeği tozu balla karıştırıp tuketmişler diğeride yine bi tozmuş ama ismini bilmiyomuş çok sert bi meyveyi toz haline getirip balla karıstırmışlar.henuz ablamdan almadım aktara gidip sorucam inş.3 ay olmadan bebiş gelmiş.
Şimdi gelelim arastırmama..hurma cekirdeği tozu nette evet sperm artırıcı yazıyor fakat gebeliği önler diyede yazıyor o yuzden aklım karıstı.sonunda bu sayfayı buldum.çekirdeğin tozu değilde dogrudan hurma poleni kullanmak daha etkili sanırım.
Birde hünnap meyvesi diye birsey buldum yuksek antioksidan içeriyormuş bol c vitamini,çinko ve pek cok vitamin içerdiği için bunuda almayı dusunuyorum.
Kür seti olarak satılıyormuş..

https://www.hurmashop.com/hurma-poleni/hurma-poleni-3-ad

Son düzenleme:
Sabah akşam iki tane mi içiyor ben sadece akşamları bi tane içiyorum aşırı bulantı yapıyo bana
Evet canim o sekilde tedavi plani onun..hatta oda catlatma ignesiyle gebe kaldi ona 3 farkli marka igne vuruldu ayni anda ilerlemis pcos o incitaneleri gibiymis kistleri..folicasit ben 3 4 ay duzenli ictigim halde sinirda cikti 4 cikti mutlaka al canim..

Evet canim o sekilde tedavi plani onun..hatta oda catlatma ignesiyle gebe kaldi ona 3 farkli marka igne vuruldu ayni anda ilerlemis pcos o incitaneleri gibiymis kistleri..folicasit ben 3 4 ay duzenli ictigim halde sinirda cikti 4 cikti mutlaka al canim..
Anladım canım bana da sabah akşam verdi ama sabahları içemiyorum folik asiti ihmal etmiyorum onun tahlili folat mıydı o kandaki bakılan ismi bana epeydir bakilmamis ben bi daha folik asit ve progesteron testi isticem unutmazsam :)

Back
X