Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de yaptı aynı şeyleri şuan batmış durumda ülkenin hali zaten malum iflas eden edene bizimde son çırpinislar yerimizden yurdumuzdan olduk bu iş için tüm düzeni bozuk ne var ne yoksa bitti gitti şimdiye kadar çocuk olmamasının varmış bir nedeni demekki ama bunalıma girmeye ramak kaldı Allahım yardım etsin hepimize kızlar herkezden dua bekliyorum ....Aynen öyle cnm inan artık girdiğimiz işin geri Dönüşü yokvarımızı yoğumuzu yatırdık çok büyük bir maddi sıkıntının altına girdik.bu işin altından bir şekilde çıkması gerekiyor.ama o arada olan bizim evliliğe oluyor.elden hiçbirşey gelmiyor
![]()
İşte biz de iflas bayrağını çekmemek için sesimi çıkartmamaya çalışıyorum sabrediyorum:) Herşeyin hayırlısıBizimki de yaptı aynı şeyleri şuan batmış durumda ülkenin hali zaten malum iflas eden edene bizimde son çırpinislar yerimizden yurdumuzdan olduk bu iş için tüm düzeni bozuk ne var ne yoksa bitti gitti şimdiye kadar çocuk olmamasının varmış bir nedeni demekki ama bunalıma girmeye ramak kaldı Allahım yardım etsin hepimize kızlar herkezden dua bekliyorum ....![]()
Canim valla cok zor bir durum.. insAllah feraha erersiniz! Rabbim bereketiyle yavrular nasip etsin insallah.. sabretcezAynen öyle cnm inan artık girdiğimiz işin geri Dönüşü yokvarımızı yoğumuzu yatırdık çok büyük bir maddi sıkıntının altına girdik.bu işin altından bir şekilde çıkması gerekiyor.ama o arada olan bizim evliliğe oluyor.elden hiçbirşey gelmiyor
![]()
hadi çalışmalar başlasınCIS YAPTIM KENDİME![]()
İnş cnm bu adamlarla zor dahadi çalışmalar başlasın![]()
Canım sakin ol , boşver ne giyerse giysin , ütüyü ver kendi ütülesin, ben ütü yapmayı bilmiyorum dedim evlenirken ütüye elimi sürmüyordum kaç senedirNe olacak ne desem tersini yapıyor demiştim ona ki saçlarını kısaltma zaten az saçın var enselerini falan düzelt sadece umrede umre sonrası saç kesiliyor hepten kel donersin babam gitmeden 1 ay hiç tutmamisti saçlarına dedim gitmiş güzel 3 numara gibi vurdurmus gelmiş ordan bi sinirlendim biyere gidecekmis takım kravat giymeye gelmiş çıkardım ona gömlek kravat ceket yok illa lacivert ceket mavi gömlek giyecek bir dünya ütülü gömlek var bana mavi gömleği ütüle diyo 15 gün yoktum 20 küsür gömlek ütü yapıp bıraktım ona sadece 3 beyazla 2 maviyi giymiş bide gidip ablasına onları yıkattırmıs beni rezil etti sanki ben ona hiç gömlek bırakmamıştım.sinirlendim ağzıma geleni saydım yeter ya sanki mavi ve beyaz harici gömlek giymek günah bıktım takıntılarından da huyundan da bıktım.biometrik resim krem gömlek kahve ceket ve kravatla çekilmiyor sanki beni bıktırdı herşeyden
Aynen hadi inşallah Çalışmalara başla
leyla ablanın test zamanı gelmiş :)Aynen hadi inşallah Çalışmalara başla![]()
bnmkininde boğazını sıkasım geliyo bazen ama yapcak bişey yokİnş cnm bu adamlarla zor da![]()
Doktor 18-20-22 kasım çalışma demişti. adam haklı çıktı. yarın sabah çalışacam inşallah canım... bugüne opk + ve peak girdim canım... doğru dimi...Aynen hadi inşallah Çalışmalara başla![]()
Aynen canım bir dün yaptım birde bugün.. dünki silikti aynı saatte ve sıvı alımı yapmadan yaptım testi... bugün peak oldu birden belirdi. darısı gebelik testine inşallah...leyla ablanın test zamanı gelmiş :)
bnmkininde boğazını sıkasım geliyo bazen ama yapcak bişey yok
Neyseki tek bir testle kurtuldukleyla ablanın test zamanı gelmiş :)
Doktor 18-20-22 kasım çalışma demişti. adam haklı çıktı. yarın sabah çalışacam inşallah canım... bugüne opk + ve peak girdim canım... doğru dimi...Aynen hadi inşallah Çalışmalara başla![]()
Aynen canım bir dün yaptım birde bugün.. dünki silikti aynı saatte ve sıvı alımı yapmadan yaptım testi... bugün peak oldu birden belirdi. darısı gebelik testine inşallah...leyla ablanın test zamanı gelmiş :)
bnmkininde boğazını sıkasım geliyo bazen ama yapcak bişey yok
HahahahaNeyseki tek bir testle kurtulduk![]()
Evet cnm hadi hayırlısıDoktor 18-20-22 kasım çalışma demişti. adam haklı çıktı. yarın sabah çalışacam inşallah canım... bugüne opk + ve peak girdim canım... doğru dimi...
Aynen canım bir dün yaptım birde bugün.. dünki silikti aynı saatte ve sıvı alımı yapmadan yaptım testi... bugün peak oldu birden belirdi. darısı gebelik testine inşallah...
kız sesli güldüm valla...
Yıkama kirlileriniNe oldu yine cnm sakin ol .hoş bizim aramızda limoni
haftada bir geliyor ihtiyaçlarını gideriyor çıkıyor gidiyor yüzünü bile görmüyorum.resmen otel gibi kullanıyor evi.en son göreli bir hafta oldu.dün akşam 9 gibi bir poşet kirli ile geldi.yemeğini yedi duşunu Aldı tıraşını oldu yorgundu gitti yattı sabah 7 de de kalktı kahvaltı yaptı çıktı gitti.allah bilir ne zaman gelir.sabah da sornaşıp durdu Karşılık vermeyince de çok bozuldu.sanki ihtiyaç gidermek için gelmiş ya sinirlerimi bozdu.böyle evlilik mi olur
![]()
Baktı bende iş yok Kendisi yıkadı serdi zatenYıkama kirlilerini![]()
Baktı bende iş yok Kendisi yıkadı serdi zatentoplaması ütülemesi de bana artık yapacak birşey yok.geldi az önce hala limoniyiz.daha doğrusu onun için tek sorun onun isteklerine cevap vermemem başka sorun yok ortada ona göre
Herkes evlilikte sorunlar yaşıyor maalesef .bebek olsun diye çaba sarf etmek de üstüne tuz biber oluyor.bazı aylar iki kez yumurtlayabiliriz.hiç belli olmaz yani yeterki vakti zamanı gelsinHepsi ayni anacim.. benim esim antidepresani birakti bu ay hem onda var bi yorgunluk hem bende.. hem o isteksiz hem ben.. hemen uyku basiyor beni uyumak istiyorum.. o arkadaslariyla bulusuyor ben de yatisss.. 10Da geliyor opuyor sariliyor fln hic uykumdan odun vermiyorum.. bu ay zaten gecti.. bi gecTİgi gun demistim iliski olsun diye onda da dolunaya denk geldik, adamin fena bas agrisi vardi... :))) nasip.. iki gun once 2 x iliski olmustu.. mucize olduysa olmustur :)) 3/4 gundur de sutlac gibi kivamli beyaz akinti geliyor., kokusuz.. oda sinir bozucu oldu.. kirmizilarin gelmesini beklerken acabaaaa mii diue düşünüyorum. Ates yukseldikten sonra catlama mümkün müydü??
LeYLa_21 sencee??