• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baktı bende iş yok Kendisi yıkadı serdi zaten:KK70:toplaması ütülemesi de bana artık yapacak birşey yok.geldi az önce hala limoniyiz.daha doğrusu onun için tek sorun onun isteklerine cevap vermemem başka sorun yok ortada ona göre
Seninkinin isteği var hiç değilse :D herkesin kocası bir sarmış ticarete , kızlar ben de yaşadım cidden çok zor bir yıldı benim için... İnşallah siz de en kısa sürede atlatırsınız zararsız şekilde. ben bir yılın sonunda artık paranın tek kuruşunda gözüm kalmamıştı , evliliğim biteceğine para gitsin dedim eşime zorla devrettirdim. o zaman biz de zarar ettik ama bizden sonra da dükkan iflah olmadı zaten kapandı gitti, ortak bizi kazıkladı ama kendi de hayrını göremedi..

Herkes evlilikte sorunlar yaşıyor maalesef .bebek olsun diye çaba sarf etmek de üstüne tuz biber oluyor.bazı aylar iki kez yumurtlayabiliriz.hiç belli olmaz yani yeterki vakti zamanı gelsin
Aynen oyle.. her sey nasip.. kaderin ve şerrin Allahtan geldiğine inanıyoruz.. Rabbimin yazgısı neyse o olur.. ufak tefek şeylere bile şükretmemiz gerek bazen. Unutmamalı ki beterin beteri var. :)
Bu hepimiz için geçerli

Hepsi ayni anacim.. benim esim antidepresani birakti bu ay hem onda var bi yorgunluk hem bende.. hem o isteksiz hem ben.. hemen uyku basiyor beni uyumak istiyorum.. o arkadaslariyla bulusuyor ben de yatisss.. 10Da geliyor opuyor sariliyor fln hic uykumdan odun vermiyorum.. bu ay zaten gecti.. bi gecTİgi gun demistim iliski olsun diye onda da dolunaya denk geldik, adamin fena bas agrisi vardi... :))) nasip.. iki gun once 2 x iliski olmustu.. mucize olduysa olmustur :)) 3/4 gundur de sutlac gibi kivamli beyaz akinti geliyor., kokusuz.. oda sinir bozucu oldu.. kirmizilarin gelmesini beklerken acabaaaa mii diue düşünüyorum. Ates yukseldikten sonra catlama mümkün müydü??

LeYLa_21 LeYLa_21 sencee??
Yumurta çoksa olabilir canım.. hadi inşallah tatlım...

Seninkinin isteği var hiç değilse :KK70: herkesin kocası bir sarmış ticarete , kızlar ben de yaşadım cidden çok zor bir yıldı benim için... İnşallah siz de en kısa sürede atlatırsınız zararsız şekilde. ben bir yılın sonunda artık paranın tek kuruşunda gözüm kalmamıştı , evliliğim biteceğine para gitsin dedim eşime zorla devrettirdim. o zaman biz de zarar ettik ama bizden sonra da dükkan iflah olmadı zaten kapandı gitti, ortak bizi kazıkladı ama kendi de hayrını göremedi..
Aynen ben de ordan gelecek tek Kuruş parada gözüm kalmadı.işin kötüsü henüz işleve girmiş değil.devretme olayı falan söz konusu değil ya çekip gelecek ki bu da iflas demek ya da bu işin altından bir şekilde çıkacak geri çekilmesi mümkün değil.defiğin gibi inşallah bu Süreci en kısa zamanda atlatırız biraz sabretmem gerekiyor.

dpo 7 oldum yine heyecan dorukta bu klomenlerle bi sonuç elde edemezsem napıcam bilmem öyle bi ümit bağladım resmen yapma etme diyom dinletemiyorum kendime püff hergün yeni bi hamile yeni bi doğum haberi sen nie yapmıosunlar vakti geldi yap bitaneler

dpo 7 oldum yine heyecan dorukta bu klomenlerle bi sonuç elde edemezsem napıcam bilmem öyle bi ümit bağladım resmen yapma etme diyom dinletemiyorum kendime püff hergün yeni bi hamile yeni bi doğum haberi sen nie yapmıosunlar vakti geldi yap bitaneler
Milletin çenesi hiç kapanmaz canım. nişanlanırsın düğün ne zaman derler. düğün olur çocuk ne zaman derler. çocuk olur 2.ci ne zaman derler.. uzar gider yani... kafanı takma.. rahat olmaya çalış...

Kızlar bi bebek serüveninin daha sonuna geldik eşyalarını koydum valizi kapının önüne daha bu eve gelme dedim gönderdim onu oh dünya varmış şimdi kendi hayatıma bakacam bi işe girecem bıkmıştım evde

Kızlar bi bebek serüveninin daha sonuna geldik eşyalarını koydum valizi kapının önüne daha bu eve gelme dedim gönderdim onu oh dünya varmış şimdi kendi hayatıma bakacam bi işe girecem bıkmıştım evde
Canım neden bu kadar fevri davrandın ki?? Bi gömlek problemlerini neden bu dereceye getirdin. Kim ne der diye neden düşündün? Çok üzüldüm şuan :( Allah hakkında hayırlısını versin. Keske sakinleşseydin önce..

Kizlar dun gece migrenim costu.. sabaha kadar uyuyamadm tam icin gecti bu sefer soldan saga gecmis agri.. ta boynumdan omuzlarimdan basliyo şakaklarima kadar geliyor ağrı.. progesteron ağrı yapar mı?? Ateş ölçmedim ama merak etmeye de başladım ya :) midem bulaniyo. Dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bastırsın diye azcik ekmek yedim.. dolorin ictim hafif diye.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. :( zafrina89 zafrina89 bende dpo 6 dayim sanirim.. ama iliski yok ovude :)

Neyseki cycle progynovanin yan etkilerinde migreni tetikler yaziyor.. yan etkileri ilacin demek ki:) heveslenmiyim ;)

Canım neden bu kadar fevri davrandın ki?? Bi gömlek problemlerini neden bu dereceye getirdin. Kim ne der diye neden düşündün? Çok üzüldüm şuan :KK43: Allah hakkında hayırlısını versin. Keske sakinleşseydin önce..
Gömlek meselesi değil artık hersey birikti doldu sabahta babası aramış emri vaki gibi uzattı bana tlf nu konuş diye bende almadım telefonu konuşmadım sonrada şartelleri attı bende aynı defolup git hayatımdan dedim oda giyindi çıkıyordu bende valizi daha kaldirmamistim odadan ne bulduysam yigdim attım kapının önüne bidaha gelme dedim.

Gömlek meselesi değil artık hersey birikti doldu sabahta babası aramış emri vaki gibi uzattı bana tlf nu konuş diye bende almadım telefonu konuşmadım sonrada şartelleri attı bende aynı defolup git hayatımdan dedim oda giyindi çıkıyordu bende valizi daha kaldirmamistim odadan ne bulduysam yigdim attım kapının önüne bidaha gelme dedim.
Siz manen cok yipranmissiniz.. onu anliyorum.. gercekten ufacik seyler bile dag gibi oluyo.. pire icin yorgan yakmaya benziyo:( biraz kafanizi dinleyin ozleyin birbirinizi bari.. insAllah olumlu bir sonuc elde edersiniz.. umre arefesinde buyuk bir imtihandasiniz.. Oyle ki bu donemlerde seytan cok uylar.. bilirsin sende.. biraz sakinles insAllah

Kizlar dun gece migrenim costu.. sabaha kadar uyuyamadm tam icin gecti bu sefer soldan saga gecmis agri.. ta boynumdan omuzlarimdan basliyo şakaklarima kadar geliyor ağrı.. progesteron ağrı yapar mı?? Ateş ölçmedim ama merak etmeye de başladım ya :) midem bulaniyo. Dogru duzgun bir sey yiyemedim. Bastırsın diye azcik ekmek yedim.. dolorin ictim hafif diye.. kendimi cok tuhaf hissediyorum. :KK43: zafrina89 zafrina89 bende dpo 6 dayim sanirim.. ama iliski yok ovude :)
valla hepsi kısmet ovu gününde ilişki olduğunda da olmuyo Rabbim ol desin yeter ki tez zamanda sağlıkla vaktimiz gelsin

bn tam konuları bilmiyorum ama sakin olmakta fayda var öfkeyle kalkan zararla oturur yuva kurmak kolay iş değil ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tabi ama boşanmak kolay alıncak bi karar değil

kızlar yarın babama ameliyata alıcaz seni demişler işe gitmicem hastaneye gidicez bn hamile olup olmadığımı bilmiyorum ya şimdi kan lazım okursa verebilir miyim

bide ameliyattayken ne lazım olabilir kan nereye verilir nasıl alınır hiç bişey bilmiyırum ya :(

kızlar yarın babama ameliyata alıcaz seni demişler işe gitmicem hastaneye gidicez bn hamile olup olmadığımı bilmiyorum ya şimdi kan lazım okursa verebilir miyim

bide ameliyattayken ne lazım olabilir kan nereye verilir nasıl alınır hiç bişey bilmiyırum ya :KK43:
Canim sen ihtimale karsi hemen bi kan ver, gebe olup olmadigini ogren. Kanda ilk gunden itibaren belli olurmus ya.. lazim oldugunda ise doktorlar bilgi verir hemen yönlendirirler sizi.. devlet hastanesinde mi olcak ameliyat?? Rabbim acil sifalar versin canim benim.. babanizi size bagislasin acisini gostermesin. Allah yar ve yardimciniz olsun!!

Canim sen ihtimale karsi hemen bi kan ver, gebe olup olmadigini ogren. Kanda ilk gunden itibaren belli olurmus ya.. lazim oldugunda ise doktorlar bilgi verir hemen yönlendirirler sizi.. devlet hastanesinde mi olcak ameliyat?? Rabbim acil sifalar versin canim benim.. babanizi size bagislasin acisini gostermesin. Allah yar ve yardimciniz olsun!!
aminn evet yedikule göğüs hastalıkları hastanesi iğne vuruldum ya ztn pozitif çıkar cnm ondan yeltenmedim hiç kardeşim eniştem dayım fln olursa bana gerek kalmaz heralde ama yine de bilemedim hiç bilöiyorumda babamın kanı 0 grubu bizim hep A kan bankası vericeksiniz onlar size 0 vericek dedi babam ama öyle mi oluo ki

bide ameliyattayken ne lazım olabilir kan nereye verilir nasıl alınır hiç bişey bilmiyırum ya :KK43:
Çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulsun baban canm kan vermen gerekirse de senin kanın verilmez zaten depodan varsa alırlar diye biliyorum aynı kan grubundan senin verdiğinde yine depoya gider hastanenin ama yinede hamilelik riski olduğunu söylemen gerekiyor

Back
X