• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canlar,
2017 ye kadar biraz internet orucuna baslama karari aldim. insalkah dondugumde herkesler, hepiciģimiz hamile olur:) :)
Bu aydan yana @Elcanki ve zafrina89 zafrina89 birde @sumbulkokusu hamile diyor içim:)
Hayirlar getire insallah.
Cokkkkk selam ediyorum .

ay hadi inşallah sende aramıza hamile dönersin inşallah canım

canm ben 8 sene hamile hiç kalamadım 3kere devlette yumurta takibi yapıldı oda Allaha emanet 2015 yılında özelde 2 aşılama denedim tutmadı ve 2016 mart ayında doktorum sonkez bi çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve o şekilde hamile kaldım 10 haftalık düşük oldu. bende pco haricinde hiç bir sorun yok eşimdede bi sorun yok. hatta devlet tüp bebeğe gttik eşimin sperm testine baktı beni muayene etti ne işiniz var burda dedi ve güldü ama olmuyo dedim doktora canm soğan suyu içtim, çörek otu yedim ve bunları mutlaka deneyim derim arkadaşlar mucize resmen. ve ben 8 senede hiç kendiliğimde hamile kalmamıştım şok oldum inş bu şekilde devam eder

canım çok sevindim, 8 sene çok beklemişin gerçekten, vakti gelmiş demek ki:) inşallah salğlıklı bir şekilde sağ salim kucağına alırsın.. :nazar:

zafrina89 zafrina89 ateş uçmuşş:)) bebişin habercisidir inşallah.
benim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucam :D geç kalmıyım teste

benim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucam :KK70: geç kalmıyım teste

acaba neden çıktı çok heycanlııı:KK9: dpo 12 çok mantıklıı test için... yarın benimde dr kontrolü var.

@sumbulkokusu canm hiç bir belirtim yoktu biraz sol kasık batıyodu ben hep ğöğüslerimi mıncıklardım ama göğüslerde hiç öyle bi belirti yoktu gbi ay dur bi test yapayım diyince çıktı cnm hayrlısıyla devam eder inş tüm temennim bu. inş sizlerede en kısa zamanda çifter çifter versin canlar
Onca test elinde mi kaldı şimdi:KK48:

benim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucam :KK70: geç kalmıyım teste
Testlerini bugunden al bak catlatma bizi heyecanla bekliyorum seni canim insallah rabbim nasip etmistir insallah:nazar:

Testlerini bugunden al bak catlatma bizi heyecanla bekliyorum seni canim insallah rabbim nasip etmistir insallah:nazar:
:D geçen aydan hevesimi kursağımda bırakanlardan var bi tane sabah yapmayı düşünüyorum ateşe göre gerçi bnm atwş bata kadar düşmüo ztn belirleyici değil benim için hayırlısı bakalım kendimden çok babama ümit olsun diye istiyorumhaftaya salı durumu belli olcak

nazah35 nazah35 canım senin sol kasıkta batma ne zaman başladı?
benim sağ kasıkta var ama bazende belime vuruyor gerçi çok erken ama :P

Back
X