• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş sağlıkla büyür cnm iğne hap başladınmı?

iğne hap basladım canım, sata göre 5+5 ama kese gittiğimde 4+3 tü , birde beta hcg 2ye katlamadı %75 oranında arttı, durumu belli değill, iğne oluyorum ılac alıyorum birde tıroıdlerım cosmuş.

hayırlısı bakalım, bu hafta ogrendım pazartesı, ama daha adapte olamadım kafam cok karıstı cunku..

iğne hap basladım canım, sata göre 5+5 ama kese gittiğimde 4+3 tü , birde beta hcg 2ye katlamadı %75 oranında arttı, durumu belli değill, iğne oluyorum ılac alıyorum birde tıroıdlerım cosmuş.

hayırlısı bakalım, bu hafta ogrendım pazartesı, ama daha adapte olamadım kafam cok karıstı cunku..
kayıplarımız oldugu için ilk haftalar sevinmek, mutlu olmak yok sanırım bize :( hep tedirgin olarak başlıyoruz 1,5 katı artması yeterli diye okumuştum bir yerde, inş artışlar güzelce devam eder.
tiroitle ilgili levotiron mu kullanıyorsun kaçlık? ben 50 lik kullanıyorum

Keseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi :KK66:
oh masallah. zaten hayali diyorsa beta degerin 5000 lerde olmali.

kayıplarımız oldugu için ilk haftalar sevinmek, mutlu olmak yok sanırım bize :KK43: hep tedirgin olarak başlıyoruz 1,5 katı artması yeterli diye okumuştum bir yerde, inş artışlar güzelce devam eder.
ben de 100 luk euthrox kullaniyorum.

kayıplarımız oldugu için ilk haftalar sevinmek, mutlu olmak yok sanırım bize :KK43: hep tedirgin olarak başlıyoruz 1,5 katı artması yeterli diye okumuştum bir yerde, inş artışlar güzelce devam eder.

tıroıd ılacına daha baslamadım dun endokrıne gnderdı kadın dogumcum, oda ultrasonla baktı bırkac test yaptı sonuclarm cıkınca duruma gore ılaca baslatacak veya gereklı degıl dıyecekmıs orası belırsız suan. dıyorum ya her konuda bı tedırgınım.

ıgneye zor alısıcam sanırım bende bıraz sersemlık yapıyor, panık atakta var bende hafıf sanırım korkudan da oluyor o

dedıgın gibi kayıplardan dolayı ogrendıgımde gram sevınemedım, ınsan mutlu olur ınanamıyorum falan der yanı bısey der, benım ılk cumlem Allah nasip ederse devam eder oldu. trajikomik cidden :) o sebeple birtek bilgi amaçlı nisan annelerine sruyorum odur budur diğer arkadaşlarım ordan görmüş olabilirler :)

Back
X