• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2044557 Veson Veson , cibi35 cibi35 ben de sonunda cok net peak yakaladim. ama kocam hastayim deyip kestirip atmisti sabah
:KK11:.. sinir tepemde.

vallahi bu aksam ikna etmem sart. gerci son iliski uzerinden 36 saat gecti. belki o da işe yarayabilir...

Sana grip için bomba bir karışım tarifi vereyim onu yap kocaya :))
3-4 çeşit meyve yeterli olur (muz dahil) bunları çeriyle çöpüyle 3-4 de böl, çubuk tarçın, nane, limon ve karışık kış çayı dahil hepsini bir tencereye at üzerine su koy 10dk. kaynat. 10dk dinlendir içine daya balı ver ;) Haydi afiyet olsun :D

Eki Görüntüle 2044557 Veson Veson , cibi35 cibi35 ben de sonunda cok net peak yakaladim. ama kocam hastayim deyip kestirip atmisti sabah
:KK11:.. sinir tepemde.

vallahi bu aksam ikna etmem sart. gerci son iliski uzerinden 36 saat gecti. belki o da işe yarayabilir...
ztn bizi okdr geriyolar ki olacağı varsa da olmuyo bende çocuk çalışmalarında adamla kaç kere kavga ettim bilmiyorum şimdi de doktor yasakladı ztn 30. haftadan beri ilişki yok ohh çatlasın patlasın ne hali varsa görsün :D

3-4 çeşit meyve yeterli olur (muz dahil) bunları çeriyle çöpüyle 3-4 de böl, çubuk tarçın, nane, limon ve karışık kış çayı dahil hepsini bir tencereye at üzerine su koy 10dk. kaynat. 10dk dinlendir içine daya balı ver :KK66: Haydi afiyet olsun :KK70:
kız bunun grip için olduğuna eminmisin :D

3-4 çeşit meyve yeterli olur (muz dahil) bunları çeriyle çöpüyle 3-4 de böl, çubuk tarçın, nane, limon ve karışık kış çayı dahil hepsini bir tencereye at üzerine su koy 10dk. kaynat. 10dk dinlendir içine daya balı ver :KK66: Haydi afiyet olsun :KK70:

gorden sanirsin ölecek....ay bir naz bir niyaz...
Ya aslında dün feci şekilde idrar yolu enfeksiyonu oldum. Ondan kaynaklı olabilir.:işsiz:
gecmis olsun.

ztn bizi okdr geriyolar ki olacağı varsa da olmuyo bende çocuk çalışmalarında adamla kaç kere kavga ettim bilmiyorum şimdi de doktor yasakladı ztn 30. haftadan beri ilişki yok ohh çatlasın patlasın ne hali varsa görsün :KK70:
yine sizde 30.haftaymis. oglumdayken bizde 9 ay yasakti :KK70:

İnş sonu güzel olur canım

Valla canım hiç umudum yok bu ay.içime hiç doğmuyor.son deneme diye midir nedir nasılsa olmayacak modundayım.inş gelecek aya sen umud olursun .

Çok zor yerden sormuşsun Hocam.soruyu boş bırakıyorum.
Ancak kafanın karışmaması için 3 e 5 e bakma,yap mikmiki kafan rahat eder.:KK53:
Amin canım. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah...

Hepsi aynı hepsi.. Acaba doğumu onlar yapsaydı ne olurdu? Kesin 3-4 sene sürerdi loğusalıkları :KK70:
ay aynen. benimki depresyona girmisti. oglum 3.5 aylikti. aaaaaa bana bir afra tafra yapiyor. nasil uzuyor aglatiyor. ben de saf gibi supriz d.gunu planliyorum ona. ayyy nasil aglatti beni, neymis kimse onunla ilgilenmiyormus.... ah o eski gunler...hepsi ayni..

ay aynen. benimki depresyona girmisti. oglum 3.5 aylikti. aaaaaa bana bir afra tafra yapiyor. nasil uzuyor aglatiyor. ben de saf gibi supriz d.gunu planliyorum ona. ayyy nasil aglatti beni, neymis kimse onunla ilgilenmiyormus.... ah o eski gunler...hepsi ayni..

Birde kıskançlıkları var dimi :D Şimdide sen beni değil bebeği istiyorsun diye düşünüp mü nazlanıyor dersin :KK45:

Back
X