• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnn.

amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile :KK66:

insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?

saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yani :KK66: anneye cok duskun oluyorlar cunku.
Akşam yaparım sanırsam. Ben de erken test yapmaya başlayanlardanım. İşten dönüşte yapar haber ederim. :KK17:

Kizlar cok kötüyüm ben
Dün göz doktorumda randevum vardi 2 aydır göz damarlarının kurumasından dolayı tedavi görüyorum dun ilacı değiştirdi ilac alerji yaptı sağ gözüm kapalı uyandım sabah doktora gittim ilacı kes dedi soğuk uygula geçmezse gel dedi ama bu ilerledi kızardı gitti ya

Bak bir yaşıma daha girdim.ff test tarihi mi gösteriyor?nerde acep?

İnş hamilesindir ve bize umut olursun canım

Okeye dördüncüyü bulmuşsunuz,hayırlı olsun canım

Desene biri açıkta kalacak :) bir oğlum ve bir kızım vardı bu üçüncü olacak

aminnn

amin canim da ben kendimden inan umutsuzum.
bir dahaki ay icin planlara basladim bile :KK66:

insallah pozitifi gorursun canim. bir daha ne zaman yapacaksin?

saglikla kavusun. ben kiz isterken oflum oldu. simdi diyem ki yine hamileysem yine oglum olsun. o derece yani :KK66: anneye cok duskun oluyorlar cunku.

Evet oğlum var çok düşkün bana hiç kıyamaz :) ama çokta yaramaz benimki

Kizlar cok kötüyüm ben
Dün göz doktorumda randevum vardi 2 aydır göz damarlarının kurumasından dolayı tedavi görüyorum dun ilacı değiştirdi ilac alerji yaptı sağ gözüm kapalı uyandım sabah doktora gittim ilacı kes dedi soğuk uygula geçmezse gel dedi ama bu ilerledi kızardı gitti ya
Canım çok geçmiş olsun. Soğuk uygulama işe yaramadıysa tekrar git doktora. Allah acil şifalar versin

Polikistik over var bende bes aydir ilk yumurtlamam bu , bende yaptim sabah negatif pzt de kan vermistim o da negatif ama dpo9 du erken sanirim kan için degil mi?
Yumurta neden gecikti bu kadar hep mi böyle oluyor? Gerçi benimde düzensizdi hiç belli olmuyordu ama hamile kalmama engel olmadı hiç aksine hep tek seferde hamile kaldım. Ben olsam test yapardım çoktan :))[/QUOTE

Kizlar cok kötüyüm ben
Gecmis olsun. Doktora git tekrar.

Kızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyım:KK17:
DSC_0063-2880x1620.webp
_20170921_173401-2880x1620.webp

Oleyyyyyy.. Gelmis bebisssss...... Ha ha ha.... Ayyy cokkk sevinsdimmmm...

Ben de gördüm çok belli hadi hayırlısı :)
Teşekkür ederim kızlar. Ay hadi inşallah.:dua: Orjinal halindeki çizgi gri olunca tereddüt ettim. Pembe görünen resmin renklendirme ayarıyla oynadım. Ama inşallah oradadır ve benimledir. :KK200:

Back
X