- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 35
lanet ya cıkmadı saat kac oldu aradım acan yokCikmadimi daha canim merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lanet ya cıkmadı saat kac oldu aradım acan yokCikmadimi daha canim merak ettim.
Canim beni de etiketle cok bakamiyorumlanet ya cıkmadı saat kac oldu aradım acan yok
Stres yapma sağlık ocağı öyle oluyor geç çıkıyor bazen sen ara ara gir sonu güzel olsun da geç olsunlanet ya cıkmadı saat kac oldu aradım acan yok
al benden de o kadar:)sen birşey yazınca sonuç çıktı sanıyorum merakla açıyorum yaaçıksın artık sonucun
![]()
Amin inş canım ya hepimizeMaşallah cnm kat kat artsın inş. Açılış senden devamı bizden gelsin inş ;-)
Aminin inş canım saolKat kat artsin insAllahhhhhh!!!!
Amin inş canım darısı sizlere inş en kısa zaman daMaşallah kat kat artsın inşallah:))çok sevindim çok.bak tüp için yaptığın aşılama tuttu:))
Çok sevindim canım.darısı kalp atışı duymaya olsunAmin inş canım darısı sizlere inş en kısa zaman daEvet ya hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti
Maşallah kat kat yükselsin sıkı sıkı tutunsun canımAmin inş canım darısı sizlere inş en kısa zaman daEvet ya hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti
Amin inş canım isteyen herkese nasip olsun bu sevinçÇok sevindim canım.darısı kalp atışı duymaya olsun
Amin inş canım Allah razı olsunMaşallah kat kat yükselsin sıkı sıkı tutunsun canım
Inş canım benim en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelsinMaşallah kuzumm sağlıklı kat kat artsın inşallah![]()
Amin canım inşallah herkese nasip olsunKat kat artsin canim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah rabbim. Insallah peşine de bir suru guzel haber aliriz.![]()