- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Hadi bakalım canım![]()
Yapışıklık olduysa çalışmanın ne anlamı olur ki kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım canım![]()
Kızlar kan değeri 2 kat mı artmalı 1.5 kat mi 130 çıkmış benim çarşamba 66diydi
Içim içimi yiyor valla erken öğrenmek iyi değilmiş%60 yeterli diye biliyorum canım
GAyet güzel maşallah.en az Yüzde 60 artış göstermeliKızlar kan değeri 2 kat mı artmalı 1.5 kat mi 130 çıkmış benim çarşamba 66diydi
Kız dur ne yapılıklığı.bende 4 kayıptan sonra yapışıklık düzeltildi.birşey olmamıştır merak etmeYapışıklık olduysa çalışmanın ne anlamı olur ki kuzumGeçen gittiğimde böyle bir olasılık var mı dedim vakum yöntemiyle yaptık çok az da olsa vücut yapabilir dedi. Dr.lar kendi eksikliklerinin faturasını hemen bizim vücuda çıkarıyorlar bişey diyemiyosun. Nedeni bilinmeyen infertilite gibi... Bil arkadaşım yaa
![]()
Saol canım walla iyiki warsiniz yoksa bunalıma girmiştim çoktanGAyet güzel maşallah.en az Yüzde 60 artış göstermeli
SANki adet bitimi başlanıyordu ama emin değilim yapalı çok oldu Saraçoğlu soğan kürü diye gir.nette bulursun tarifisoğan kürü ne zaman içilmeli bugün adet başlıycak bugün içsem olur mu?
Daha keseye çok var artışlar güzel gidiyor.artık kan verip strese girme rahat ol.başka şeylere odaklanSaol canım walla iyiki warsiniz yoksa bunalıma girmiştim çoktan![]()
Kız dur ne yapılıklığı.bende 4 kayıptan sonra yapışıklık düzeltildi.birşey olmamıştır merak etme
Tamam cnn öğlenden sonra sonucu göstericemDaha keseye çok var artışlar güzel gidiyor.artık kan verip strese girme rahat ol.başka şeylere odaklan
Yapışıklık olunca adet gecikiyor muymuş ki? Benim adetlerim hep düzenli olmuştur.kayıplardan sonra hsg çekildi.dr bir sorun yok dedi.sonra filmi Prof a gösterdik yapışıklık var gibi hist yapalım daha net görürüz dedi.2 yerde yapışıklık olduğunu söyledi hist sonrası.düzeltmişti.sonra bir kaybım daha oldu benim.yani diyeceğim hiç adetlerim düzensiz olmadı ama.benim ilk hamileliğim kürtaj ile sonuçlandı sonra kızım oldu.okuma sen senin de olur merak etme.bir kayıpla birşey olmaz inşallah.sonuçta buradaki çoğu hamile arkadaşın hep daha önce kayıpları var.Ama 40 gün sonrası akla gelen tek şey bu canım yaa..
55 gün oldu ve kanama rahim ağzında görünüyor pede gelmiyor olması kafamı çok kurcaladı.
Yine çok okudum olumsuz şeyleri biliyorum yapmamam lazım ama olmuyor işte
İnşallahhhh yoktur böyle bir şey sürekli dua ediyorum
Yapışıklık olunca adet gecikiyor muymuş ki? Benim adetlerim hep düzenli olmuştur.kayıplardan sonra hsg çekildi.dr bir sorun yok dedi.sonra filmi Prof a gösterdik yapışıklık var gibi hist yapalım daha net görürüz dedi.2 yerde yapışıklık olduğunu söyledi hist sonrası.düzeltmişti.sonra bir kaybım daha oldu benim.yani diyeceğim hiç adetlerim düzensiz olmadı ama.benim ilk hamileliğim kürtaj ile sonuçlandı sonra kızım oldu.okuma sen senin de olur merak etme.bir kayıpla birşey olmaz inşallah.sonuçta buradaki çoğu hamile arkadaşın hep daha önce kayıpları var.
Kızlar doktor dan çıktık gayet güzel degerin dedi 2 hafta sonra çarşamba bebeğimi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse Allahım isteyen herkese nasip etsin![]()
Kürtaj sonrası adet olamama yada adette azalma durumunda öncelikle hcg ve hormon takibi yapıp ilaç veriyorlarmış eğer ilaca rağmen adet gelmezse yapışıklıktan şüpheleniliyormuş.
Kalp durması sonucu yani bebek 9-10 haftalık ve daha büyükse yapışıklık riski %33 e çıkıyormuş. Bunlar hasta yorumları da değil ayrıca dr. açıklamaları
Ben 2. kızımdan önce yara yaktırmıştım. Sonra 2.ye hamile kaldım ardından da emzirdiğim için spiral taktırmak istedim ama yakmadan dolayı yapışıklık oluşmuş, spiral takılamadı. Hatta dr. bana hamile kalmamın bile mucize olduğunu söylemişti. Bir kez başıma geldi yani..
Ayrıca sadece kürtaj veya düşük değil sezeryan doğumunda buna neden olacağını söylüyorlar.
Maşallah bende de hepsi mevcut.
Hadi inşallah:)Kızlar doktor dan çıktık gayet güzel degerin dedi 2 hafta sonra çarşamba bebeğimi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse Allahım isteyen herkese nasip etsin![]()
SANa araştırma yapmayı yasaklıyorum
kürtaj sonrası illaki bir düzensizlik oluyor.düşünme böyle şeyler.yarın dr da ne nedir anlarız