Cemre. İyi olamana cok sevindim. İnsallah artik gelecek bebegin. İnaniyorum ben...
Tesekkur ederim hepinize. Merak ettirmek istememistim ama ust uste gelince insan moral olarak cökuyor bazen.
Gogus altinda gecmeyen kirmiziliklar cikmisti. Cildiyeye gittim, kandida mantari var kaninda dedi ilac verdi. Eh o kandida bu kez de afederseniz popo kismina mantar olarak patladi hadi kadin doguma, o da ilac verdi. O sira migren derdi yuzunden norolojiye gidiyordum, o da verdi ilac, dedi ki "6 ay ilac alacaksin gebeligi unut". Moral sifir oldu. Kadin doguma sordum " icme bu ilaci d sinifi hap, gebelikte kesin yasak. Sen korunma devam" dedi. Ama asil derdim disti. Doktor hatasi yuzunden kanal tedavisi yapilan disim, doktorun hatasi yuzunden 4 aydir aciyordu. Psikolojik deyip duruyordu. Baskasina gittim meger iltihap varmis ve iltihap kistlesmis. 20gundur disim acik geziyorum. Gun asiri gidiyorum pansumana. İki kutu antibiyotik bitirdim bana misin demedi. Tabi antibiyotik bu durur mu gozumde kolumda gogsum de sislikler yani alerji yapti. Mecbur iki tane farkli alerji ilacina baslatti dr, cunku asiri alerjik bunyem, adrenalin yapmak zorunda kaliyorlar bogazim kapanmasin diye. Aldigim alerji haplari uyku yapti, ruh gibiydim. Derken dis hekimi disi ceker impilant yaparim dedi. Hadiiiii yine bebek ertelendi. Biraz karisik oldu belki ama hepsini 20gundur birarada yasiyorum.
Geldigim nokta su. Dun kesinlesti. Kadin doguma gittim mantar gecti. Yas 35 olmak uzere oldugu icin iki ay daha bebek olmazsa gel, yumurta takibi yapariz dedi.
Oradan dis hekimine gittim. Dis iyiye gidiyor dedi sukur. İcine antibiyotik koydu disim ama yuzumde agri ve hafif sislik yapti. Sag olsun bebek dusunebilirsin artik dedi. Cekmekten vazgectim disi dedi. Gebelik olsa bile bir sekilde idare ederiz dedi.
Alerji iyi durumda suan.
Noroloji ilacini biraktim. Bas agrilari idare eder..
Gelip de buraya dert yanmak da istemedim acikcasi. Hepimizin morale ihtiyaci varken moral bozmak istemedim.