- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Mikmiklerin maşallahı var demek istedim.ender görülen bir vak’a bu topikteAllah bereket versin
![]()
Darısı başımıza inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mikmiklerin maşallahı var demek istedim.ender görülen bir vak’a bu topikteAllah bereket versin
![]()
Evde misafirimiz olmasaydı o boşlukta olmazdı:):):)Mikmiklerin maşallahı var demek istedim.ender görülen bir vak’a bu topikteAllah bereket versin
![]()
iKızlar ya ilişki sonrasında saatlerce ayağa kalkmiyorum, yatıyorum ama yinede çokça sıvı geri geliyor.yanlis birşey mi yapıyoruz acaba çok üzülüyorum ben içeriye gitmediler diye :-(
Ne yaparsan yap illaki çıkıyor.bazen hemen çıkmasa da saatler sonra bakıyorum çıkıyor.elden birşey gelmez tıpa takamayız ya kalan sağlar bizimdir
i
Yok kız nerde?şimdi Ocak gelsin bizim kozalak aynen hasta olur.evde yeşil gezer,Darısı başımıza inşallah![]()
Senin kozalak da numunelik deseneEvde misafirimiz olmasaydı o boşlukta olmazdı:):):)
Ya bacım geç bunları.bu işin çok yatmakla az dönmekle amuda kalkmakla ilgisi yok.nasip işi bu.zamanı gelmediyse nafile.ben oğlumda o kadar umutsuzdum ki hemen kalkıp wc ye gittim sonra banyo yaptım.ohhh misss.ama ondan önce yatakta 9 ay mumya gibi yattım sabaha kadar.spoşları tutucam diye ,tuttuğum çişim yüzünden kaç kez idrar yolu enfeksiyonu oldumKızlar ya ilişki sonrasında saatlerce ayağa kalkmiyorum, yatıyorum ama yinede çokça sıvı geri geliyor.yanlis birşey mi yapıyoruz acaba çok üzülüyorum ben içeriye gitmediler diye :-(
Kiz onu bende cok takardim ama iliski sonrasi hemen kalkip dusa girmemle kaldim hamile.. spermler cok hizliymis kiz rahimden asagiya gelene kdr yumurtaya ulasiyorlardir :)))))askıyla iyice sapittim
az mi yatiyorum diyorum, neden çıkıyorlar diyorum deli sorular
![]()
Yok kız nerde?şimdi Ocak gelsin bizim kozalak aynen hasta olur.evde yeşil gezer,bir naz bir naz.valla hiç ısrarcı olamayacağım bu sefer.
inş ulaşıyorlardır cnm içerisi askersiz kalmasınKiz onu bende cok takardim ama iliski sonrasi hemen kalkip dusa girmemle kaldim hamile.. spermler cok hizliymis kiz rahimden asagiya gelene kdr yumurtaya ulasiyorlardir :)))))
Spoşlar ileri hareketli yaratılmış,merak etme yer çekiminden etkilenmiyor.ayrıca o dışarı çıkan şey daha çok meni.spoşlar o sırada ileri doğru yolculuğa çoktan çıkmış oluyorinş ulaşıyorlardır cnm içerisi askersiz kalmasın![]()
içim rahatladı valla uzun zamandır düşünüyorum , sizede soramadım bit türlüSpoşlar ileri hareketli yaratılmış,merak etme yer çekiminden etkilenmiyor.ayrıca o dışarı çıkan şey daha çok meni.spoşlar o sırada ileri doğru yolculuğa çoktan çıkmış oluyor
Yerçekimi diye bir şey var, mecbur Akıcak, doğanın kanunu diyelim, bi tanesi yenil düşsün, yapışsın inş sana:)içim rahatladı valla uzun zamandır düşünüyorum , sizede soramadım bit türlübacaklarımı havaya bir dikiyorum saatlerce yatıyorum, çok sinir bozucu.çok sağol cnm :)
çok sağol cnm sende bir avaz da doğur inşşş :)Yerçekimi diye bir şey var, mecbur Akıcak, doğanın kanunu diyelim, bi tanesi yenil düşsün, yapışsın inş sana:)
Aleyküm selam cnm çok şükür iyiyiz.sümbül doğurdu büyüttü bebeği.sana da çok geçmiş olsun.Selamun aleykum kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim sumbul ablam dogurmustur coktaaannn leyla ablam veson daha ismini sayamadiklarim nasilsiniz kizlar saglik sorunlari yuzunden hiremedim ama aklimdan hic cikmaidnkz :)
ay bebek oldun insallah dusunme sen detay. o igneye fark odeniyor mu canim?Veson kuzum kontrole gittim 18mm solda tek yum varmış hemen orda ovitrelle aldırıp vurdu. İlk ignemde de 18mm di yarın tekrar bakın desemde yok çok iyi görünüyor mm e bakma sen biz bilimsel bakıyoruz ona anlaşılıyor kalitesi dedi
ne giriyorduk tabloya unuttum herşeyi şu an saçma sapanim
ay bebek oldun insallah dusunme sen detay. o igneye fark odeniyor mu canim?
Veson kuzum kontrole gittim 18mm solda tek yum varmış hemen orda ovitrelle aldırıp vurdu. İlk ignemde de 18mm di yarın tekrar bakın desemde yok çok iyi görünüyor mm e bakma sen biz bilimsel bakıyoruz ona anlaşılıyor kalitesi dedi
ne giriyorduk tabloya unuttum herşeyi şu an saçma sapanim