- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
ablacığım bu gün kontrol vardı her şey yolunda dedi doktor.
5inde tekrar kontrol var o zaman belli olacak transfer tarihim.
Hadi inşallah canım 2018 hepimize uğurlu gelsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacığım bu gün kontrol vardı her şey yolunda dedi doktor.
5inde tekrar kontrol var o zaman belli olacak transfer tarihim.
Kız valla ikimizinde aynı kuzum ya...Allahım inşallah vardır ya...bu ikinci koyu testim ve senle aynı günlerdeyiz sanırım.umutlanmalımıyım bilmiyorum cnm.gebelik testi yaptınmı?Bu da benim öğlen yaptığım biraz sararmış ama :))
Kız valla ikimizinde aynı kuzum ya...Allahım inşallah vardır ya...bu ikinci koyu testim ve senle aynı günlerdeyiz sanırım.umutlanmalımıyım bilmiyorum cnm.gebelik testi yaptınmı?
Sonuç pozitif olacak inşallah cnm.. 2018 bize hediyemizi getirecek inşlh. Ben inanıyorum...Yaptım negatif çıktı canım
Sonuç pozitif olacak inşallah cnm.. 2018 bize hediyemizi getirecek inşlh. Ben inanıyorum...
Pik pik işte.gözümüze soktun yani.al pikini ,bitir işiniGibisi fazla cnm. Birde çıplak gözle görsen peak yani kesin.. Bu testi tablo yaptırmak lazım![]()
Tıtırırınnnn bence hamilesin kuzum senÇok pis gaza geliyorum Leyla![]()
bana daha catlamamis gibi geldi atese gore canim.
ah ah dayanamayan minnosBen bir çılgınlık yapıp kan verdimsonuç 6 çıktı. Yarın da vericem azaldiysa iğne etkisi yukseldiyse düşünemiyorum
![]()
HADİ GEçmiş olsun CNm.bebeğine vesile olsun inşallah
Valla bende doktor kontrolünde vitamin kullanıyorum. Bu arada da çalışmalara devam ediyorum.nasip bakalım gülüm. Hayırlısı hakkımızda. Senin adına sevindim gerçekten cnm.herşey gönlünce olur inşallh. 2018 de hepimiz anne oluruz inşlh kuzum..
Pik pik işte.gözümüze soktun yani.al pikini ,bitir işini
Tabi tatili buldun ,sabah akşam çalış.
Tıtırırınnnn bence hamilesin kuzum sen
Zaten kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyormuş,içerisi tertemiz ohhh misss.
Bu ay bişey anlamadım.cibi gibi testlerimiz pozitif..bana daha catlamamis gibi geldi atese gore canim.
ah ah dayanamayan minnos
Amin gülüm inşlh.sende bizim için çok özelsin. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşlh ablacım..rabbim kullandığın vitaminleri vesile etsin inşallah ablacım,
hayırlısıyla ol desin olsun..
sizler benim için özelsiniz
bu yola beraber çıktık
beraber nihayete erdireceğiz inşallah..
Veson
Pik pik işte.gözümüze soktun yani.al pikini ,bitir işini
Tabi tatili buldun ,sabah akşam çalış.
Tıtırırınnnn bence hamilesin kuzum sen
Zaten kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyormuş,içerisi tertemiz ohhh misss.
bana daha catlamamis gibi geldi atese gore canim.
ah ah dayanamayan minnos
kürtajdan sonra bir kalamadım sanırım..
Bu ay bişey anlamadım.cibi gibi testlerimiz pozitif..
Amin gülüm inşlh.sende bizim için çok özelsin. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşlh ablacım..
insallah gelmistir canim minnosunŞu yeni yıl yeni umutlar müjdeler vs uğruna kuzum valla kötü bir niyetim yok![]()
İlk sayfada eski tabloların içinde var cnm.alt tarafta kalabalık olan yerde.. Bugün düşük çıktı...Ateş ne durumda tablon ekli diil meraklaniyoruz burda amaa
İlk sayfada eski tabloların içinde var cnm.alt tarafta kalabalık olan yerde.. Bugün düşük çıktı...
güzel ateş topiği sakinleriiii mutlu yıllarrr 2018 gönlünüzde hayırlı ne varsa size getirsin inşallahh :)
insallah gelmistir canim minnosun![]()
İnşallah cnm.bu ikinci yumurtamı acaba? Öbür ovuda eşit çıkmıştı.bunun anlamı nedir?çift yumurtamı çatlıyor bu ay.. Kafam çorba oldu.tablomabaktınmı canım?Bugün catlayacak zaten kuzum düşük çıkması normal![]()