• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim zaten ozele gidiyorum ben. tahliller pahali oluyor diye devlette yaptirayim dedim. kizdigim su; daha tahlil cikmadan, kendi o sonuclara bakmadan baska hastanenin interfilite bolumune gondermesi.
Boşver takma kafaya CNm inşallah bu ay klomen vesile olur daha önce kullandın mı

canım evet 2-3 ocak zaten ovulasyonumdu ama dün 36,3 iken bugün bir anda 36,6 neden oldu onu anlamadım. yani normal mi bigünde bu kadar artış. bir rahatsızlığım falanda yok
Ateş değerin yükselmesi normal gayet güzel gidiyor sonu bebiş olsun inşallah

Boşver takma kafaya CNm inşallah bu ay klomen vesile olur daha önce kullandın mı

amin canim. ben hic kullanmadim. ilk deneme.

ilk iki bebegim, korunmayi biraktigim ay oldu. oglumda 1 ay regl oldum sonra geldi. bu kez toplamda bu ay oldu ama bebek yok. 35te olmak uzereyim diye dr artik beklemek istemedi. klomen verdi...

İki yum olan missdincer in tablosu vardı ilk sayfada
indir (1).webp

sanki bu tabloda iki yumurta varmış gibi görünüyor

amin canim. ben hic kullanmadim. ilk deneme.

ilk iki bebegim, korunmayi biraktigim ay oldu. oglumda 1 ay regl oldum sonra geldi. bu kez toplamda bu ay oldu ama bebek yok. 35te olmak uzereyim diye dr artik beklemek istemedi. klomen verdi...
Hadi o zaman şansın yüksek;)

çok saol cnm çıkarttın tüm yazıları ortaya :) şimdi daha net anladım ikinci yumurtada da düşüş yaşamış..dün çatlatma iğnesi yapmıştım ama bugün ne ağrım var ne sızım bakalım benim yarın ki ateş ne çıkacak
Birinde olmuş birinde ise hiç belli değil.

Back
X