• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2091968
Sonuclar cikmis. ssadece amh yok. Bunlar 35yas icin super bence :)..regl2.ci gun. Bilgisi olan?
Canım sonuçların iyi çıkmış. İnşallah bu ayki yumurta takibiyle gelir bebişin:dua: @Cemre Yaman canım durumum nasıl? Aklım sende. Transferin oldu mu? İnşallah herşey yolundadır :dua:. Sağlıkla tutunsun bebişlerin annesine:KK200::nazar:. Bizleri de haberdar et fırsat buldukça. Dualarım seninle:dua:

Sıcak karşılama için herkese teşekkürler:)
Çift yumurtlama konusu hiç aklıma gelmemişti. Benim 2 grafiğimde de yumurtlamadan sonra bir düşüş ve ani yükseliş vardı. Ben de implementasyona yormuştum, sonradan biraz hayal kırıklığı olmuştu tabii.

Eklentiler

• FF_Kasım2017_.webp
    FF_Kasım2017_.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 76
  • FF_Aralık2017_.webp
    FF_Aralık2017_.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 72
Sıcak karşılama için herkese teşekkürler:)
Çift yumurtlama konusu hiç aklıma gelmemişti. Benim 2 grafiğimde de yumurtlamadan sonra bir düşüş ve ani yükseliş vardı. Ben de implementasyona yormuştum, sonradan biraz hayal kırıklığı olmuştu tabii.
bana normal ates seyri olarak geldi grafikleriniz. cift yumurta ya da implitasyon dususu var gibi gelmedi...

bana normal ates seyri olarak geldi grafikleriniz. cift yumurta ya da implitasyon dususu var gibi gelmedi...
Peki çift yumurta ya da implementasyon düşüşünde farklı olarak nasıl bir davranış görmeyi beklemeliyiz?
Aralık grafiğimde 21. gündeki düşüş sonrası 27.e güne kadar sürekli yükselme enteresan gelmişti.

Ekteki grafiği de fertility friend implemteasyon düşüşü olarak örneklemiş örneğin...

Eklentiler

• Imp_Dip.webp
    Imp_Dip.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 63
Peki çift yumurta ya da implementasyon düşüşünde farklı olarak nasıl bir davranış görmeyi beklemeliyiz?
Aralık grafiğimde 21. gündeki düşüş sonrası 27.e güne kadar sürekli yükselme enteresan gelmişti.

Ekteki grafiği de fertility friend implemteasyon düşüşü olarak örneklemiş örneğin...
Ff onu luteal faz dususu olarak almis, implitasyon dususu degil :) implitasyonda genelde yatay cizginj altina cakiliyor :)
Cift yumurta olayinda ise tam kesin bir bilgi verecegini dusunmuyorum acikcasi. Sadece acabalarla kaliyor...

Ff onu luteal faz dususu olarak almis, implitasyon dususu degil :) implitasyonda genelde yatay cizginj altina cakiliyor :)
Cift yumurta olayinda ise tam kesin bir bilgi verecegini dusunmuyorum acikcasi. Sadece acabalarla kaliyor...
Başlığa dikkat etmemişsiniz sanırım; implementation dip başlığı altında bu grafiği veriyor. Demek istiyor ki foliküler fazda değil de buradaki gibi luteal fazda görünen düşüş yerleşme düşüşü olabilir. Düşüşün ta yatay çizgi altına kadar bir düşüş olması gerekmiyor.
Sonrasında da istatistik verileri paylaşıyor: Bu tip düşüş gebelikle sonuçlanMAyan grafiklerin %11'inde, gebelikle sonuçlananlarınsa %23'ünde mevcutmuş. Çok da birşey ifade etmiyor diyor özetle. Ama insan "acaba?" diyor tabii bir ümit :)

Başlığa dikkat etmemişsiniz sanırım; implementation dip başlığı altında bu grafiği veriyor. Demek istiyor ki foliküler fazda değil de buradaki gibi luteal fazda görünen düşüş yerleşme düşüşü olabilir. Düşüşün ta yatay çizgi altına kadar bir düşüş olması gerekmiyor.
Sonrasında da istatistik verileri paylaşıyor: Bu tip düşüş gebelikle sonuçlanMAyan grafiklerin %11'inde, gebelikle sonuçlananlarınsa %23'ünde mevcutmuş. Çok da birşey ifade etmiyor diyor özetle. Ama insan "acaba?" diyor tabii bir ümit :)
Cnm çift yumurtayı ateş tablosundan anlamak nerede ise imkansız.yukarda arkadaşın paylaştığı iki tabloda da iki yum var eminiz biliyoruz çünkü o aylar dr kontrolündeydi ve yumları ne zaman çatladı biliyor.zaten tablonun birinde ilk yum çatlaması hiç belli bile değil.ikinci de de dr kontrolü olmasa acaba mı deyip dururuz.çünkü çoğu aylar bu tarz düşüşler oluyor tablolarda.çift yumurta ise ancak senede bir falan olan bir olay.bakma arkadaş Çifter Çifter yumurtladı ama o özel bir kür kullanıyordu.

İmplantasyon düşüşü De bak kendin demişsin gebe olmayanlarda bile olabilen bir durum.ki gebe tablolarının ise küçük bir kısmında görülüyor.velhasıl işin özü bunları düşünüp ateş değerleri arasında kafayı yememeye çalış.seni anlıyorum ilk aylar ateş tabloları hep incelenir karşılaştırılır falan falan.ama takmamaya çalış.sen çalışmanı yap.ikinci yum olasılığı için de ateş yükseldikten sonra da birkaç gün daha devam edebilirsin çalışmalara.geridi rabbimin takdiri.çok takmamaya çalış ateş değerlerine.ölç yaz tmm.biz sadece ovylasyonu yakalamaya çalışıyoruz.gebeliği ateşten anlamak erken dönemde zor.ancak adet günü geçecek ki o zaman:)o zamana birçok kişi test yapmış oluyor zAten ateşin pek espirisi kalmıyor

Back
X