canim bilemiyorum...Neden yorumsuzolumsuz mu hissediyosun cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bilemiyorum...Neden yorumsuzolumsuz mu hissediyosun cnm..
Canım ne durumdasın? Hastanede misin yoksa eve mi geçtin? Aklım sen de. Haberdar et durumundan. Allah yardımcın olsunHiç deme CNm resmen beni cahil sandı.dr öyle deyince eşim de başladı bence de Yok usg de gözükmüyordu demeye başladı.kan testini görelim sonra tekrar konuşuruz dedim
CNm sonuç 3 e doğru ancak çıkar dediler.ben eve geçtim akşam 4 te de işte olmam gerek.operasyon gerekse bile bugün kaldı artık.sonucu netten öğrenebilir miyim ki acaba? Bir de CNm sen kimyasal gebeliklerinde kanaman nasıldı ? Benim yoğun kanama ve ara ara pıhtılı geliyor.beklesem kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmez mi?Canım ne durumdasın? Hastanede misin yoksa eve mi geçtin? Aklım sen de. Haberdar et durumundan. Allah yardımcın olsun
Canım benim kimyasalların hiç birinde operasyona gerek kalmadı. Hep normal adet gibi geldi. Biraz daha fazla ve pıhtılıydı. Kanama bittikten sonrada betahcg nin sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakıldı. Bi de normal ultrason muayenesi ile kontrol edildi. Herşey yolundaydı. Doktor sana içeride parça var demiş acaba o ne parçası?? Belki senin kimyasal değildir kesen oluşmuştur. Onun parçalarıdır bilemiyorum. Doktorun en doğru kararı verir. Umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsın. Sen yine de sonuçlardan sonra yarın tekrar doktoruna git.CNm sonuç 3 e doğru ancak çıkar dediler.ben eve geçtim akşam 4 te de işte olmam gerek.operasyon gerekse bile bugün kaldı artık.sonucu netten öğrenebilir miyim ki acaba? Bir de CNm sen kimyasal gebeliklerinde kanaman nasıldı ? Benim yoğun kanama ve ara ara pıhtılı geliyor.beklesem kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmez mi?
Iste okumak kariyer sahibi yapıyor da karakter sahibi yapamıyor malesef çok sinir oluyorum su tavırlaraCNm sonuç 3 e doğru ancak çıkar dediler.ben eve geçtim akşam 4 te de işte olmam gerek.operasyon gerekse bile bugün kaldı artık.sonucu netten öğrenebilir miyim ki acaba? Bir de CNm sen kimyasal gebeliklerinde kanaman nasıldı ? Benim yoğun kanama ve ara ara pıhtılı geliyor.beklesem kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmez mi?
Canım değerin düşüyorsa kesinlikle olma derim takip et bi kaç sefer çünkü daha çok küçüktü vucüdün kendiliğinden atabilirCNm sonuç 3 e doğru ancak çıkar dediler.ben eve geçtim akşam 4 te de işte olmam gerek.operasyon gerekse bile bugün kaldı artık.sonucu netten öğrenebilir miyim ki acaba? Bir de CNm sen kimyasal gebeliklerinde kanaman nasıldı ? Benim yoğun kanama ve ara ara pıhtılı geliyor.beklesem kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmez mi?
cnm çok geçmiş olsun.rabbim bir daha sağlıksız gebelik yasatmasın inş.benim kimyasal kendiliğinden düşmüştü.pıhtılı ve biraz yoğun gelmişti.inş kürtaja gerek kalmazCNm sonuç 3 e doğru ancak çıkar dediler.ben eve geçtim akşam 4 te de işte olmam gerek.operasyon gerekse bile bugün kaldı artık.sonucu netten öğrenebilir miyim ki acaba? Bir de CNm sen kimyasal gebeliklerinde kanaman nasıldı ? Benim yoğun kanama ve ara ara pıhtılı geliyor.beklesem kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmez mi?
Canım benim kimyasalların hiç birinde operasyona gerek kalmadı. Hep normal adet gibi geldi. Biraz daha fazla ve pıhtılıydı. Kanama bittikten sonrada betahcg nin sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakıldı. Bi de normal ultrason muayenesi ile kontrol edildi. Herşey yolundaydı. Doktor sana içeride parça var demiş acaba o ne parçası?? Belki senin kimyasal değildir kesen oluşmuştur. Onun parçalarıdır bilemiyorum. Doktorun en doğru kararı verir. Umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsın. Sen yine de sonuçlardan sonra yarın tekrar doktoruna git.
Iste okumak kariyer sahibi yapıyor da karakter sahibi yapamıyor malesef çok sinir oluyorum su tavırlara
Canım kimyasalda neden operasyon gereksin ki değerin takibi yapılıyor ben de 5 in altına düşünce Tamam demişti doktorum kanama da bayağı yoğun geçiyor agriliydi bayağı da
Kızlar ben de bekleme taraftarıyım.dediğiniz gibi birkaç kez kan takibi yapayım.ordan az buçuk fikir verir bize.soğan kürü başlayayım diyorum.hayırlısı bakalım.grlişmeleri yazarımCanım değerin düşüyorsa kesinlikle olma derim takip et bi kaç sefer çünkü daha çok küçüktü vucüdün kendiliğinden atabilir
Amin CNm inşallah inşallah.rabbim kimseye yaşatmasıncnm çok geçmiş olsun.rabbim bir daha sağlıksız gebelik yasatmasın inş.benim kimyasal kendiliğinden düşmüştü.pıhtılı ve biraz yoğun gelmişti.inş kürtaja gerek kalmaz![]()
insallah canim kurtaja gerek kalmaz...Kızlar ben de bekleme taraftarıyım.dediğiniz gibi birkaç kez kan takibi yapayım.ordan az buçuk fikir verir bize.soğan kürü başlayayım diyorum.hayırlısı bakalım.grlişmeleri yazarım
Amin inşallah CNminsallah canim kurtaja gerek kalmaz...
cnm onlardan sadece bir tanesi yada iki tanesi baskın gelip çatlıyor endişe etme.bilen arkadaslara danismak istedim. doktordan ciktim. regl 8 bugun.sagda 5 solda 3 yum olusmus. toplam 8 tane. en buyugu 8-9mm dedi. persembe cagirdi. eger yum gelisimi iyi degilse igne verecegim onu yapacaksin gelismesi icin dedi.
8 yum cok degil mi? ben urktum bi...
Canım hiç korkma. Reglin ilk zamanlarında zaten bu sayılarda olur yumurta. Hatta bu sayı yumurta rezervinin de iyi olduğunu gösterir.bilen arkadaslara danismak istedim. doktordan ciktim. regl 8 bugun.sagda 5 solda 3 yum olusmus. toplam 8 tane. en buyugu 8-9mm dedi. persembe cagirdi. eger yum gelisimi iyi degilse igne verecegim onu yapacaksin gelismesi icin dedi.
8 yum cok degil mi? ben urktum bi...
Amin inşallah CNm
cnm onlardan sadece bir tanesi yada iki tanesi baskın gelip çatlıyor endişe etme.
Canım hiç korkma. Reglin ilk zamanlarında zaten bu sayılarda olur yumurta. Hatta bu sayı yumurta rezervinin de iyi olduğunu gösterir.yumurtlamaya yakın genellikle biri bazen ikisi dominant olur diğerleri kaybolur ya da küçük kalır, onlar adetle atılır. Perşembe gününe en büyük olan yumurta daha da büyümüş olacak. Genelde günde 1 veya 2 mm büyür. Eğer yumurta geliştirici iğne verirse o zaman bir tane değil bir kaç tane yumurtan dominant olabilir. Bu da gebelik ihtimalini arttır. Hadi hakkında hayırlısı olsun. Bu ayki doktor takibin sağlıklı bebişler getirsin
![]()
Teşekkür ederim. 3 aydır deniyoruz henüz. Doktor benden hormon testi istemedi.Adetin 3. Günü hormon testlerini yaptırdın mı? Lh seviyesi mi yetersiz yoksa prolaktin mi yüksek acaba diye düşündüm. Birde ateşle ovulasyonu yakaladığında 7.gun progesteron testi yaptırırsan yumurtlamadan emin olabilirsin. Bu zamana kadar neler yaptığını bilmiyorum ama bir ay Dr takibiyle çözüme ulasabilirsin belki.
Eşim bile diyor üzülme artık alışmış olman lazım.buna nasıl alışılırsa artık:-/birden sakinlestim cidden. cok tesekkur ederimikinize de. ben korktum birden. bunlarin hepsi ziplayack diye. cahillik iste
ayrica kendi derdin arasinda cevapladigin icin tesekkur ederimVeson ...
CNm kızı okuldan almaya gittim eşim uyuyakalmış.anahtar da Yok dışarda kaldık iyi mi?komşudaydım.eşim Yen'i uyandı eşyalarımı alıp işe geçtim şimdi netten nerden öğrenebilirim ki sonuçları biraz karıştırayım durVeson kan sonucun çıkmış mı? Öğrenebildin mi?
Beta 122 diyor kızlar.takip yapayım bakalım düşüş olacak mı.eşime de mesaj attım beta 122 hamile değilsin diyenlere duyurulur diye.o da yazmış ya o dr salak biriydi zAten diye:)
canim bebim. tabiki de alisilacak bir durum asla olamaz. esin de seni nasil avutacagini sasirdigi icin oyle demistir... insallah degerin kendiliginden sifirlanir. mutlaka iki gun sonra kan verip baktir canim...Beta 122 diyor kızlar.takip yapayım bakalım düşüş olacak mı.eşime de mesaj attım beta 122 hamile değilsin diyenlere duyurulur diye.o da yazmış ya o dr salak biriydi zAten diye:)